bebek cinsiyet belirleme..

gerekli malzemeler

Ay kulaklari cinlasin canlarimin kiz onlar sabah erken kalkip ise gidiyorlar ya Allah bilir kacinci rüyalarini görüyorlardir simdi yada onlar simdi aliyorlardir duslarini

haskenacım bence umut yarın gec kaldı anlakı gece cok calısmıs:)

cnm kıyamam ona uykuya hıc dayanamıyorum dıyo ya rabbım ıns hayırlısıyla bır

erkek evlad nasıp eder...

Son düzenleme:
herkese iyi geceler...ne kadar kalabalık bu saatte, şöyle bir bakayım dedim ama herkes burdaymış...

Hosgeldin cici sefalar getirdin..........

ben biliyorum yaaaa yumurtladım sandım 4 gün önceden bıraktım çalışmayı neyse artık diğer ay

InsaAllah ............................

Canım sen alt dudaktan haber ver çalişinca oluyo inşALLAH yakın bi zamanda burdan senın keseyı bionu herbişeyini takip ederiz

Kiz siz bu saatte burada olursaniz nasil calisin benim alt dudak anca üst dudak calisir size laf yetistirecem deyi

ay ınankı dogru cnm o garıplerımde sabah nıye kımse yok

deyıp deyıp duruyorlarnasıl olsun bu saate kadar burda oturunca

Ay kulaklari cinlasin canlarimin kiz onlar sabah erken kalkip ise gidiyorlar ya Allah bilir kacinci rüyalarini görüyorlardir simdi yada onlar simdi aliyorlardir duslarini

umut sabah gelirr topik cok sessiz bugün der.. ezelde <---- böle yaparr
yani ben varım beni niye görmüyon der gibii

haskenacım umut kesin orgazm olmuştur mışıl mışıl rahatca uyuyordurrr şimdiii
o bu gece yapcaktı çünküü

Son düzenleyen: Moderatör:
iMDAT!!!!!!!!!!!!Mesajlara cevap yetistiremiyorum birine yazmadan 10 msj geliyor biri durdursun su patiscilerle sütcüleri...............Gidin yatin ne isiniz var bu saatte burada .................

neyse kızlar ben kacar yarın erken kalkıcam namazımı kkılayım yatayım

rabbım gonlunuzden gecen guzel muradları nasıp etsın ıns

bu cuma gecesı hurmetıne ıns duanızdada benıde unutmayın

kızlar ne güldüm ama sessiz gülmeye çalışıyom çocuklar yuzunden arada patlamalar yaşıyom sizin yüzünüzden

valla yarın bızı mahvettıler canlaarım yaaa

bak yoksunuz ama sızsız olmuyo gene sızden konusuyoz

Kızalrrrr nickimizi nası değiştiriyoruz ben değiştirmek istiyom Sütçü yapcam

Kazen nickine özel mesaj atcann
nickimi degiştirmek istiyorum dersinn
istedigin nicki yazcan
ama cok degişik bişi bulman lazım cünkü kayıtlı olabilirrr
bunu anlamak içinde yeni kayıt formunu doldurr.nickini yazdıgında kullanılabilir derse o nicki yollarsınn kazene. kapişş

Kızlar Elaracım ekleyemedim cetveli ekleyemediğim gibi diğerindende oldum onu sildim diğerini ekliycem diye kaldım böle çıplakca acil yardım kopyalıyo ama yapıştır yazısı çıkmıyo anlamadım bide pc yabancı olunca yapamadım işte yaaaaaa
:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…