bebek cinsiyet belirleme..

Kızalrrrr nickimizi nası değiştiriyoruz ben değiştirmek istiyom Sütçü yapcam

Kazene msj at ben bi sütcü olarak soyumu sürdürmek sanimi yürütmek istiyorum de sana yardimci olur........:89:

haskenacım bence umut yarın gec kaldı anlakı gece cok calısmıs:)

cnm kıyamam ona uykuya hıc dayanamıyorum dıyo ya rabbım ıns hayırlısıyla bır

erkek evlad nasıp eder...

Kiz uykuya dayanamiyorsa dönmüs kicini yatiyordur o ignede bosa gitti desene.......

Kiz gözümde canlandirdimda alem bi film oldu valla belkim Umut yarin isede gelmez gecenin hizi sabahta sürebilir

neyse kızlar ben kacar yarın erken kalkıcam namazımı kkılayım yatayım

rabbım gonlunuzden gecen guzel muradları nasıp etsın ıns

bu cuma gecesı hurmetıne ıns duanızdada benıde unutmayın

Amin Kakulee ve Umutun emekleri bosa cikmasin InsaAllah ve tüm isteyenlerin...............:13:

hoşbulduk kızlar...

bende bişey sorayım 1 aydır yoğun akıntım var ve doğumdan sonra halen adet olmadım...sebebi heran adet olabileceğimmidir acaba...?yoksa bir dr'amı gideyim...?

ılahı haskenacım valla cok guldum adam kalkıp gelcek dıyede ödum patladııı

Allah senı ıyı etsın

http://lbdf.lilypie.com/TZ7dp2.png
cnm tekrar denee
linki tamamen seciyorsun kopyala diyorsunnn

hoşbulduk kızlar...

bende bişey sorayım 1 aydır yoğun akıntım var ve doğumdan sonra halen adet olmadım...sebebi heran adet olabileceğimmidir acaba...?yoksa bir dr'amı gideyim...?

Canim burada dogumdan 6 hafta sonra mutlaka doktora kontrole gidiyorsun Rahmin eski haline dönüp dönmedigini kontrol yapiliyor herhangi bi enf.var mi felan eger akintin kokulu ve sarimsi ise enf.olabilir benim tavsiyem doktora git saglik herseyden önemli veihmale gelmez ....

ben yatıyorum kızlar hepinize iyi gecelerrrrrr öptüm sizi şekerlerrrr
yaa sizi ok seviyorum ben yaaaa
güzel rüyalar görün emi

ya kızlar bıde dıyolarkı bu sene kız senesıymıs sızce dogrumu

gercı benım ıkıncı kızda butun hastane erkekdı

bı tek ben ve bı bayan dogurduk kızlarmızı

.

kız bu haskena hayatta yaşlanmaz bole neşeli şakacı inan korka korka gülüyom tutamıyom kendimi koca kalkcak çocuklar uyancak diye
valla katılıyom massalahı var... aynenvalla ızın verıdıgıne sukredıyoz

bıde gulerken uyandırsak admcagızlar ne der acaba :)
bernil sen git yat yarın misafirin gelecek erken kalkacaksın ben sana anlatırım sonra marş marş yatağa
haklısın cnm valla neyse namaza kalkıyom

acık bılgısayar yatmadan gene okurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…