- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #36.621
Kızalrrrr nickimizi nası değiştiriyoruz ben değiştirmek istiyom Sütçü yapcam
haskenacım bence umut yarın gec kaldı anlakı gece cok calısmıs:)
cnm kıyamam ona uykuya hıc dayanamıyorum dıyo ya rabbım ıns hayırlısıyla bır
erkek evlad nasıp eder...
umut sabah gelirr topik cok sessiz bugün der.. ezelde<---- böle yaparr
yani ben varım beni niye görmüyon der gibii
haskenacım umut kesin orgazm olmuştur mışıl mışıl rahatca uyuyordurrr şimdiii
o bu gece yapcaktı çünküü
neyse kızlar ben kacar yarın erken kalkıcam namazımı kkılayım yatayım
rabbım gonlunuzden gecen guzel muradları nasıp etsın ıns
bu cuma gecesı hurmetıne ıns duanızdada benıde unutmayın
rengin senide çok merak ediyorum canım ekle beni
bu mübarek gecede amin diyelim kabul olsun dualar
Kazene msj at ben bi sütcü olarak soyumu sürdürmek sanimi yürütmek istiyorum de sana yardimci olur........:89:
Kiz uykuya dayanamiyorsa dönmüs kicini yatiyordur o ignede bosa gitti desene.......
Kiz gözümde canlandirdimda alem bi film oldu valla belkim Umut yarin isede gelmez gecenin hizi sabahta sürebilir
Amin Kakulee ve Umutun emekleri bosa cikmasin InsaAllah ve tüm isteyenlerin...............:13:
AMIN Rabbim hepimizin gönlündekini kucagina versin insaAllah................
Kızlar Elaracım ekleyemedim cetveli ekleyemediğim gibi diğerindende oldum onu sildim diğerini ekliycem diye kaldım böle çıplakca acil yardım kopyalıyo ama yapıştır yazısı çıkmıyo anlamadım bide pc yabancı olunca yapamadım işte yaaaaaa
:26::26:
aminnnn kızlar hepimizin duaları kabul olsun.kalbimizdeki niyetimizdeki neyse rabbim kucaklarımıza versin inşallah.amin
hoşbulduk kızlar...
bende bişey sorayım 1 aydır yoğun akıntım var ve doğumdan sonra halen adet olmadım...sebebi heran adet olabileceğimmidir acaba...?yoksa bir dr'amı gideyim...?
ılahı haskenacım valla cok guldum adam kalkıp gelcek dıyede ödum patladııı
Allah senı ıyı etsın
offffff gıdemıyorum ya sız burda konsun ben gıdeyım
(
Kazene msj at ben bi sütcü olarak soyumu sürdürmek sanimi yürütmek istiyorum de sana yardimci olur........:89:
Kiz uykuya dayanamiyorsa dönmüs kicini yatiyordur o ignede bosa gitti desene.......
Kiz gözümde canlandirdimda alem bi film oldu valla belkim Umut yarin isede gelmez gecenin hizi sabahta sürebilir
ben yatıyorum kızlar hepinize iyi gecelerrrrrr öptüm sizi şekerlerrrr
yaa sizi ok seviyorum ben yaaaa
güzel rüyalar görün emi
hoşbulduk kızlar...
bende bişey sorayım 1 aydır yoğun akıntım var ve doğumdan sonra halen adet olmadım...sebebi heran adet olabileceğimmidir acaba...?yoksa bir dr'amı gideyim...?
valla katılıyom massalahı var... aynenvalla ızın verıdıgıne sukredıyozkız bu haskena hayatta yaşlanmaz bole neşeli şakacı inan korka korka gülüyom tutamıyom kendimi koca kalkcak çocuklar uyancak diye
haklısın cnm valla neyse namaza kalkıyombernil sen git yat yarın misafirin gelecek erken kalkacaksın ben sana anlatırım sonra marş marş yatağa
ben yatıyorum kızlar hepinize iyi gecelerrrrrr öptüm sizi şekerlerrrr
yaa sizi ok seviyorum ben yaaaa
güzel rüyalar görün emi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?