bebek cinsiyet belirleme..

Elara benide yaz tabloya canım deneme tarihi boş dolduralım hemen 03/02
sürekli bakıyorum oraya çünkü

ezelcim kızma tammmı espri yapıyorum ama sen beni çok korkutuyosuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnn:84:

yok canım şakalaşıyoruz işte kızmıyorum merka etme

yaa şu anda bende de var aynı akıntıdan şeffaf renk külodum nasıl ıslanıyor anlatamam ama aynı zamanda sarı sarıda oluyor durmadan çamaşır değiştiriyorum üç gündür benim yumurta 26 ocakta çatladı eminim 30 ocakta korunmasız ilişkiye girdik bişey olmamıştır heralde ama hiç böyle akıntım olmazdııı aaaaaaaaaa bendemi sütçü oldum neee patitislerim nerde beniiiiiiiiimmm

sat 14 ocak canım adet döngüm 25
sağol canım.

yaaa sen daha dur kız ağzını çalıştırmıycan deliii

bu arada kabartma tozu testini yaptım bayaa kabardı noldu yani

can parçam hamile kaldığında birlikte yapmıştık bizde bu testi onun köpürmüştü benim köpürmedi o hamiş ben değilim

kızlar ohaaa diyorum sizee
ezel ve umut dışında herkes burdaa

ben yuh diyorum şu geçmişe bak biz yokken bu kadar sohpet Allahtan revamı hayinleeerrr

ay ınankı dogru cnm o garıplerımde sabah nıye kımse yok

deyıp deyıp duruyorlarnasıl olsun bu saate kadar burda oturunca

evet Bernil bizi hep yanlız bırakıyorsunuz ondan bebiş yapamıyoruz biz

Ay kulaklari cinlasin canlarimin kiz onlar sabah erken kalkip ise gidiyorlar ya Allah bilir kacinci rüyalarini görüyorlardir simdi yada onlar simdi aliyorlardir duslarini
:13:

valla yarın bızı mahvettıler canlaarım yaaa

bak yoksunuz ama sızsız olmuyo gene sızden konusuyoz

kıyamam ben size aaahhh aahhh bende gece girsem keşke ama inanın yorgunluktn hiçbirşey yapmak istemiyorum yemeği bile zor hazırlıyorum erkenden uykum geliyor

Hu kizlar bu milkgrl kim demeyin bizim Ressam kiz bu Kazen anlamis bundan iyi Sütcü olur degistirmis hemen nickini hayirli olsun bacim

aanaaaaaaa bende okumaya başladığımdan beri bu kim diyorum Allah iyiliğini versin

Ezel yetis bu Sütcüler isi ilerletti nicklerini ile sürdürüyorlar namlarini :96:

Hadi size iyi geceler

kız bizim patitis kardeşliğimize hasetlendi bunlar dayanamadılar

Kızlarrrrr bundan böyle yeni adım MİLKGRL sütçüdeki "ü"harflerinden dolayı yazmadım Sütkız oldum hadi uğur getirsinde süt gibi tenli bir kızım olsun herkese iy gclr by by

hayırlı olsuuuuuuunnn çoook güzeel bir kıza vesile olsuuuuuuunnn

kızlar hepinize günaydııınnn

umutçuuummm hayırlı olsun bitaneeemm inşaAllah bu sefer gönlündekini yakalarsınnn seni çoook seviyoruumm sabahlarrııınn gerçek sultanıııııııııı

deli kızzzzzzzzzzzzzz
valla bende seviyom sizi gece bile aklıma geldiniz inanki
hayırlısı olsun artık ezelciğim bekleyip göreceğiz inşallahhhh

deli kızzzzzzzzzzzzzz
valla bende seviyom sizi gece bile aklıma geldiniz inanki
hayırlısı olsun artık ezelciğim bekleyip göreceğiz inşallahhhh

dua ediyorum canım senin için inşaAllah hamiş kalırsın bu ilişkiden inşaAllah
RABBİM SEN ÇOK BÜYÜKSÜN UMUTA GÖNLÜNDEKİ NASİP ET BU İLİŞKİSİNDEN HAİLE KALSIN SAĞLIKLI SIHATLİ BİR OĞLU OLSUN ALLAHIM AMİN

günaydın kızlar bu ne ya el insaf zaten bire kadar sizi okudum anaaaaaaaaaaaaaaa sayfaları görünce kriz geçirecektim yarım satten fazla zamandır geçmişi okuyorum az yazııııııııııııııııııın:84: yetişemiyorum hızınıza

umut günayydın canım herşey tatam canım inş hayırlı haberlerini bekliyoruz şöyle yakışıklı bir oğlan bekliyoruz allah gönlüne göer versin

amin canım aminnnnn

Günaydin fistiklar biraz takilip gidecem spor günü malum.................
Günaydınnnnn

umut günayydın canım herşey tatam canım inş hayırlı haberlerini bekliyoruz şöyle yakışıklı bir oğlan bekliyoruz allah gönlüne göer versin

ayyyy canım benim inşallahhhhh hepimize inşallahhhh

günaydın ezel,ezeeeeeeeeeeeeeeeeel senin öyle kazara hamile kalmak gibi bir şansın yok sen bir patatescisin sil o sütçü mütçü olayını beyninden, zaten sağolsun elara her ay bize bu heyecanı yaşatıyor bizde kalp malp kalmadı sayesinde her ay dokuz doğuruyoz

quert günaydın canım bence bioritim tuttu inş sende sağdan yumurtlamıştın sanırım sende diet yapmışmıydın

Günaydin fistiklar biraz takilip gidecem spor günü malum.................
Hoşgeldin gece kuşu sabahlara kadar oturuyorsunuz sonra uyanmak bilmiyorsunuz + 18 muhabbetler hoşunuza gidiyor dimi sucuklar yumurtalar erken kalkta sabah kahvaltıda ye sucuklu yumurtanı daha iyi spor olur o zaman performansta yüksek olur şekeeerrr

kız vallah bilmiyorum acayip bir akıntım var 3 gündür neden oldu acaba

günaydıın kızlar bi slm vereyım çıkacam işlerim var bitince buralardayım umut gazan mubarek olsun gönlündeki olsun ezel akşam umutla senın bi yerlerin kaşındımı andık az biraz sizi

hamilemisin yoksa kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…