- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #36.761
sen nasıl iğne olacaksın dr mu söylediii
ezelcim kızma tammmı espri yapıyorumama sen beni çok korkutuyosuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnn:84:
yaa şu anda bende de var aynı akıntıdan şeffaf renk külodum nasıl ıslanıyor anlatamam ama aynı zamanda sarı sarıda oluyor durmadan çamaşır değiştiriyorum üç gündür benim yumurta 26 ocakta çatladı eminim 30 ocakta korunmasız ilişkiye girdik bişey olmamıştır heralde ama hiç böyle akıntım olmazdııı aaaaaaaaaa bendemi sütçü oldum neee patitislerim nerde beniiiiiiiiimmmcanım benim kızım adetten sonra sık ilişkiyle olmuştu. ilişkiden yaklaşık 1 hafta sonra falan sağ tarafımda inanılmaz bi batma, sancı vardı. ve aynen aşırı bi akıntı başlamıştı. akıntı çok şeffaf bi renkti, afedersin altıma ıslatmışım gibi hissediyodumumarım hamilesindir, belirtiler çok benziyo çünkü
sat 14 ocak canım adet döngüm 25
sağol canım.
yaaa sen daha dur kız ağzını çalıştırmıycan deliii
bu arada kabartma tozu testini yaptım bayaa kabardı noldu yani
kızlar ohaaa diyorum sizee
ezel ve umut dışında herkes burdaa
ay ınankı dogru cnm o garıplerımde sabah nıye kımse yok
deyıp deyıp duruyorlarnasıl olsun bu saate kadar burda oturunca
:13:Ay kulaklari cinlasin canlarimin kiz onlar sabah erken kalkip ise gidiyorlar ya Allah bilir kacinci rüyalarini görüyorlardir simdi yada onlar simdi aliyorlardir duslarini
valla yarın bızı mahvettıler canlaarım yaaa
bak yoksunuz ama sızsız olmuyo gene sızden konusuyoz
Hu kizlar bu milkgrl kim demeyin bizim Ressam kiz bu Kazen anlamis bundan iyi Sütcü olur degistirmis hemen nickinihayirli olsun bacim
Ezel yetis bu Sütcüler isi ilerletti nicklerini ile sürdürüyorlar namlarini :96:
Hadi size iyi geceler
Kızlarrrrr bundan böyle yeni adım MİLKGRL sütçüdeki "ü"harflerinden dolayı yazmadım Sütkız oldum hadi uğur getirsinde süt gibi tenli bir kızım olsun herkese iy gclr by by
kızlar hepinize günaydııınnn
umutçuuummm hayırlı olsun bitaneeemm inşaAllah bu sefer gönlündekini yakalarsınnn seni çoook seviyoruumm sabahlarrııınn gerçek sultanıııııııııı
deli kızzzzzzzzzzzzzz
valla bende seviyom sizi gece bile aklıma geldiniz inanki
hayırlısı olsun artık ezelciğim bekleyip göreceğiz inşallahhhh
dua ediyorum canım senin için inşaAllah hamiş kalırsın bu ilişkiden inşaAllah
RABBİM SEN ÇOK BÜYÜKSÜN UMUTA GÖNLÜNDEKİ NASİP ET BU İLİŞKİSİNDEN HAİLE KALSIN SAĞLIKLI SIHATLİ BİR OĞLU OLSUN ALLAHIM AMİN
GünaydınnnnnGünaydin fistiklar biraz takilip gidecem spor günü malum.................
umut günayydın canım herşey tatam canım inş hayırlı haberlerini bekliyoruz şöyle yakışıklı bir oğlan bekliyoruz allah gönlüne göer versin
Günaydin fistiklar biraz takilip gidecem spor günü malum.................
yok canım şakalaşıyoruz işte kızmıyorum merka etme
yaa şu anda bende de var aynı akıntıdan şeffaf renk külodum nasıl ıslanıyor anlatamam ama aynı zamanda sarı sarıda oluyor durmadan çamaşır değiştiriyorum üç gündür benim yumurta 26 ocakta çatladı eminim 30 ocakta korunmasız ilişkiye girdik bişey olmamıştır heralde ama hiç böyle akıntım olmazdııı aaaaaaaaaa bendemi sütçü oldum neee patitislerim nerde beniiiiiiiiimmm
can parçam hamile kaldığında birlikte yapmıştık bizde bu testi onun köpürmüştü benim köpürmedi o hamiş ben değilim
ben yuh diyorum şu geçmişe bak biz yokken bu kadar sohpet Allahtan revamı hayinleeerrr
evet Bernil bizi hep yanlız bırakıyorsunuz ondan bebiş yapamıyoruz biz
:13:
kıyamam ben size aaahhh aahhh bende gece girsem keşke ama inanın yorgunluktn hiçbirşey yapmak istemiyorum yemeği bile zor hazırlıyorum erkenden uykum geliyor
aanaaaaaaa bende okumaya başladığımdan beri bu kim diyorum Allah iyiliğini versin
kız bizim patitis kardeşliğimize hasetlendi bunlar dayanamadılar
hayırlı olsuuuuuuunnn çoook güzeel bir kıza vesile olsuuuuuuunnn
Hoşgeldin gece kuşu sabahlara kadar oturuyorsunuz sonra uyanmak bilmiyorsunuz + 18 muhabbetler hoşunuza gidiyor dimi sucuklar yumurtalar erken kalkta sabah kahvaltıda ye sucuklu yumurtanı daha iyi spor olur o zaman performansta yüksek olur şekeeerrrGünaydin fistiklar biraz takilip gidecem spor günü malum.................
günaydın ezel,ezeeeeeeeeeeeeeeeeel senin öyle kazara hamile kalmak gibi bir şansın yoksen bir patatescisin sil o sütçü mütçü olayını beyninden, zaten sağolsun elara her ay bize bu heyecanı yaşatıyor bizde kalp malp kalmadı sayesinde her ay dokuz doğuruyoz
o gece kuşları hoşgeldiniz günaydın hepinize
quert günaydın canım bence bioritim tuttu inş sende sağdan yumurtlamıştın sanırım sende diet yapmışmıydın
Hoşgeldin gece kuşu sabahlara kadar oturuyorsunuz sonra uyanmak bilmiyorsunuz + 18 muhabbetler hoşunuza gidiyor dimi sucuklar yumurtalar erken kalkta sabah kahvaltıda ye sucuklu yumurtanı daha iyi spor olur o zaman performansta yüksek olur şekeeerrr
kız vallah bilmiyorum acayip bir akıntım var 3 gündür neden oldu acaba
diet yapmadım ama
karbonatı denemiştim
bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?