- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #37.041
ben cvp veriyim:)
18 mm ken ve yumu sagda
mimoza sen bilirisnnn sana soruyumm
çarşamba günü öglenden sonra 4.30 gibi ignesini olduu
dün gece 12.30 gibiydi galiba deneme olduuu
sence bugünde yapsınmı??
canım kızım hastaydı geçmişi okuyamadım...Kız geçen günde ben sordum sana cevap yazmadın
o günde o cevaba çok ihtiyacım vardııı
18 mm vuruldum tek yumoş ve solda
niye erken denediki bu kız.....
benim dr iğneden en az 12 saat sonra ilk ilişkiyi öneriyor sınra 2 gün daha yani toplam üç ilişki öneriyor ama bilmiyorum...
drumu beklerken bi kadın vardı onada üç gün üst üste tıpkı bana dediği gibi en az 12 saat sonra ilki dene demiş.kadının oğlu olacaktı....
teravet tek ilişki öneriyor erkek bebek için.ben iki üç seferdir iki kez deneme yaptım hep...
niye erken denediki bu kız.....
benim dr iğneden en az 12 saat sonra ilk ilişkiyi öneriyor sınra 2 gün daha yani toplam üç ilişki öneriyor ama bilmiyorum...
drumu beklerken bi kadın vardı onada üç gün üst üste tıpkı bana dediği gibi en az 12 saat sonra ilki dene demiş.kadının oğlu olacaktı....
teravet tek ilişki öneriyor erkek bebek için.ben iki üç seferdir iki kez deneme yaptım hep...
ben cvp veriyim:)
18 mm ken ve yumu sagda
mimoza sen bilirisnnn sana soruyumm
çarşamba günü öglenden sonra 4.30 gibi ignesini olduu
dün gece 12.30 gibiydi galiba deneme olduuu
sence bugünde yapsınmı??
canım kızım hastaydı geçmişi okuyamadım...
çatlamayı hissetmedinmi
canım kızım hastaydı geçmişi okuyamadım...
çatlamayı hissetmedinmi
cnm erken degilki.yaklaşık 32. saatte denemişşş
sabaha karşı 5-6 gibi 36 saat okluyordu zaten
bide cok yogun akıntısı gelmiş ondan osnra denemişş
erken catladı belkidee
sancı falan kalmadıysa tamamdır.hiç meşgul etme içerdeki çalışmayı
ay kafa kalmadı kızlar bende kızım gece hiç uyumadı uykusuzluktan kafam ağrıyor vallaa....
bence zamanlama iii. tek ilişkide kal bence....
mimoza senin bio denk geliyormu bu ay
sancı falan kalmadıysa tamamdır.hiç meşgul etme içerdeki çalışmayı
Aşkolsun canım ya hemen kestin hesabımızı. Sen güvenilir birisin tabi ki hiç şüphem yok buna. Hemen kızma öyle ben sana yeni yaşadığımız bi olayı anlattım yoksa seni incitmek için yazmadım. Böyle düşünürsen üzülürüm amanilay burda herkes birbine güvendi resmini gösterdi.
kimse böle güvensizlik yaşamadı.senin bu güvensizligin beni rahatsız etti acıkcası
cünkü resmini ben istedim sadece.yani budurumda bana güvenmiyor oluyorsunn
bizde sana güvenmeyelim ozaman
ne kadar ekmek o kadar köfte bundan sonra sanaaa
yok elaracım benim bio bu ay değil diğer ay denk gelebilir..ama ben yinede deneme yapıcam.bu ayda kız günüm.umutunki denk geldimi..
yok elaracım benim bio bu ay değil diğer ay denk gelebilir..ama ben yinede deneme yapıcam.bu ayda kız günüm.umutunki denk geldimi..
elaracım ben bu ay sadece şurup ve yum gününü deniycem.tabi diğer alkali olmak için olması gerekenleride elimden geldiğince yapıcam.günde bir limon 1 bardak portakal suyu ve diğer alkali diyeti için olması gerekenleri yapmaya çalışıyorum....ve bu ay daha değişik bişi yapıcam...onuda kadının biri dedi.hamiş kalabilmek için erkek bebek için değil..onuda denerim artık tutarsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?