- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #37.081
rengin tazmanya iyi akşamlar kızlar
tazmanyacım var mı bir gelişme
Selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrr şımdı gördum saka su nun ph ı 8 22 miş ilgilenenlere duyurulurrrrrrrr
rengin tazmanya iyi akşamlar kızlar
tazmanyacım var mı bir gelişme
Amin amin toplu halde olay yaptık valla kesin kalması lazım hayırlısıyladua ediyorum canım senin için inşaAllah hamiş kalırsın bu ilişkiden inşaAllah
RABBİM SEN ÇOK BÜYÜKSÜN UMUTA GÖNLÜNDEKİ NASİP ET BU İLİŞKİSİNDEN HAİLE KALSIN SAĞLIKLI SIHATLİ BİR OĞLU OLSUN ALLAHIM AMİN
Elaracım göbüş için losyonu dimi yanlış anlamadım bide ben sana ne zamandır önericem unutuyorum sebametin losyonu vr kremleri çok güzel kullanan herkes çok memnun bende kullanıyorum hassas değil cildim etkilermi bilemiyorum ama bebeklerde falanda kullanılıyo özellikle güneş kremi bide bepanteni ben göğüs uclarımda ve bebeklerin popolorunda kullanmıştım pişiği hemen geçiriyodu yüze oluyomu bilmiyorum ama şunu söleyim sen araştırmışsındır gerçi ama bazı kremler dışarı çıkınca ciltte kararma yapıyo ona dikkat edinhamile hatunlarr size bi nemlendrici tavsiye etcemmm
hem cok zararsızz hemde güzel nemlendiriyorrr.göbişinize kullanabilirsinizzz
ismi CERADOLİN .bu ürünün 3 ceşidi var
1-losyon.bunu vucuda kullanabilriisniz.yüzede oluyor
2-cok güzel bi nemlendirici krem.hassas ciltler için parfümsüz ceşidi
3-yine nemlendirici krem ama parfümlü olan.
yorumlara bakılırsa herkes memnunn
ben bugün parfümsüz kremini alcam eczaneden.fiyatıda 20 lira
qwert sende bi krem arıyordun bunun parfümsüz olanını kullanabilrsin cildinee
sivilce sorununn varsa losyonunu kullan.o su bazlı oldugundan sivilce yapmazzz
Harika olmuş cetvelin bayıldım bukadar olaylı lafa bu cetvel yakıştıAyrıca kızda tam benim gibi çok seksüüüüüü
Dünden içinde kaldı nasıl koymasın aklına yetişemedim diye çok üzüldüooooo sen aklına koymuşsun bile şimdiden sucuklu yumurtayı
Bunlarda hamilelik belirtisi bence bebiş geliyo gözün aydıncok üşüyorm
halsizlik var
özellikle ayaklarımı ısıtamıyorm
geceleri su torbasıyla yatıyom valla
Bayılıyorum senin bu açık özlü haline bende alındım gece genelde yazan biri olarak bizi beğenmedi ben bunu anladım neyse sağlık olsun kalan sağlar bizimdirgece ne konuşuldu ki seni rahatsız edecekk.
bu kadar espiride yapmak en dogal hakkımızzz
bundan rahatsız olan ne gece ne gündüz okumasın yazdıklarımızı,bizim ne zaman ne yazacagımız hiççç belli olmaz cünküü
Güzel soru benim hiç aklıma gelmemişti ezel açıllşadı gerçihayıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııırrrr
beklemem bekleyemem....
bu 7 gün içinde benimde bol bol sucuklu yumurta yemem lazım....
kızlaar alemsiniz....
eşimin sperm morfolojisi düşük onu artırmaya çalışıyoruz....
olacak inşallah....
ne demişler işleyen demir ışıldar ....vallahi biz bu gidişle bırak ışıldamayı parıl parıl parlatırız....
alemsiniz yahuu siz....
biz bu hafta baya yoğun çalışmayı düşünüyoruz....
demek önce kadın olursa erkek çocuk.....
kocacığım olursa kız çocuk haaa hıımmm ben bunu bilmiyordum...
peki biri kız biri erkek olan ikizlerde nasıl oluyor.....:::))))))))))))))
Valla ya olan varrr olmayan varrrr benimde canım istediamma kaynatmışsınız yine
canım şimdi sucuklu yumurta istedi
yiyen var yiyemeyen var
biliyosunuz sucuk salam gibi ürünler bize yasak
ne yapacagız şimdi avucumu yalayım bari
Bizde seni özliycez iyi tatillerKızlar ben çıkıyorum birazdan hafta sonu yokum sizi çok özlicem fazla sohpet etmeyin sonra geçmişi okumadan gözüm dönüyor hepinizi çok seviyorum çoook çok öptüm
Elara bu bana biraz karışık geliyo ben direk üstüne attım eklendiyükliyecegin resime sag tıkla
birlikte ac de
painti sec
dosya dan farklı kaydet diyorsun
kayır ederken kayıt türünü JPG sec kaydet de
sonra buraya gell
kontrol panelinden albüm yükle de
resimi yükleee
almüme isim verirken hemen aşagısında secenekelr var
ordan sadece arkadaşlarım secenegini sec ki herkes görmsin senii.sadece listedndekiler görebilirrr
müsait oldugunda yükelrsin cnmmm tşkelrrr
ablangile gitmende cokk ii olmuşşş.kafan dagılır biraz
dikkat et kendinee görüşürüzzz
Valla 2 gündür yemeyen bi ben kaldım heralde kırk yıl geçse canım istiyecek hiç aklıma gelmezdianlaşılan dün geceki ekip sucuklu yumurta yemekle meşgullerhiç biri yok ortada bir yaprak var onunda s.yumurtası yanında değil olsa oda burda olmayabilirdi e bende gidiyim s.yumurtamın yanına mahrum kalmıyım malüm aşermeler falan :92::111::125:
Evet inan daha samimi oluyoAnam ben by topiğe üye olduğumdan beri bu hatunların hızına bi türlü yetişemiyorum kızlar maşallah size iş güçle uğraş biraz gezzmeyide seviyorum galiba e bide pc başında fazla oturamıyorum geçmiş birikiyo bir okumaya başlıyorum bitiremiyorum tam bitirdim diyorum bakıyorum kimse yok yada ben sıkılıp başka şeylerleuğraşıyorum geçmişe alıntı yapıp cevap da veremiyorum çünkü herkes gerekeni cevaplamış oluyo neyse bende albüm ekledim beni grmek tanımak isteyenlere açık ben davet göndermiyorum sizden bekliyorum belki böyle daha samimi olur aktif katılırım
günaydınnnn
umutcum sen tam erkek gününde,eşin erkege yatkın gündeeee deneme olmuşş
inşallah hamiş kalırsınnn bu ay
günaydınnnnnn nasılsınız kızlar??
biz aynı sen ????????
bekliyorum bakalım dündü adet günüm hamile olabilirim. ama hiç inanamıyorum hiç belirti yokk
anlaşılan dün geceki ekip sucuklu yumurta yemekle meşgullerhiç biri yok ortada bir yaprak var onunda s.yumurtası yanında değil olsa oda burda olmayabilirdi e bende gidiyim s.yumurtamın yanına mahrum kalmıyım malüm aşermeler falan :92::111::125:
ben de aynı valla nolsun beklemedeyim canım.
Elaracım göbüş için losyonu dimi yanlış anlamadım bide ben sana ne zamandır önericem unutuyorum sebametin losyonu vr kremleri çok güzel kullanan herkes çok memnun bende kullanıyorum hassas değil cildim etkilermi bilemiyorum ama bebeklerde falanda kullanılıyo özellikle güneş kremi bide bepanteni ben göğüs uclarımda ve bebeklerin popolorunda kullanmıştım pişiği hemen geçiriyodu yüze oluyomu bilmiyorum ama şunu söleyim sen araştırmışsındır gerçi ama bazı kremler dışarı çıkınca ciltte kararma yapıyo ona dikkat edin
evet cnm losyonunu göbegine sürebilriisnn.içerigi zararsızzz ve ii nemlendiriyormuş
sabamedin şampuanını kızıma kullanıyorum.başka bi ürününü kullanmıyorum.
kendim içinde nemlendiricisini almıştım ama cok fena alerji yaptı bende
bepanteni şuan mecburen kullanıyorum cnm.dışarı cıkarken kullanmamalı bencede Harika Bunlarda hamilelik belirtisi bence bebiş geliyo gözün aydın
Bayılıyorum senin bu açık özlü haline bende alındım gece genelde yazan biri olarak bizi beğenmedi ben bunu anladım neyse sağlık olsun kalan sağlar bizimdir
tşkler cnmm
Elara bu bana biraz karışık geliyo ben direk üstüne attım eklendi
cnm resimin boyutu büyükse direkt yüklenmiyor hata veriyor
benim anlattıgım gibi yapıldıgında boyutu küçülüyor sorunsuz yüklenebiliyor
12 kişi okuyo bitek ben varım üyelerden gerisi ziyaretçi kızlar ne sucuklu yumurtaymış bu yaw ye ye bitiremediniz gelemedinizbende çıkayım bari hadi size afiyet olsunnnnnnn
Elara şubat listesi çok kalabalık olacak inşallah ne dersin ?????
dün kaynanamları aradım köydeler bir önceki gece beni rüyasında görmüş etkilenmiş
ona sütlü bir yemek vermiş tabakla onu anlattı etkilenmiş rüyadan :)))
eşimde diyoki tam bizim işin oldu gece tuttu tuttu diyo :86:
Günaydın kızlarrrrrrrr
kimsecikler yok gecede yazmamışsınız nerelerdeydiniz :86::86::86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?