bebek cinsiyet belirleme..

anlaşılan dün geceki ekip sucuklu yumurta yemekle meşgullerhiç biri yok ortada bir yaprak var onunda s.yumurtası yanında değil olsa oda burda olmayabilirdi e bende gidiyim s.yumurtamın yanına mahrum kalmıyım malüm aşermeler falan :92::111::125:

Anam ben by topiğe üye olduğumdan beri bu hatunların hızına bi türlü yetişemiyorum kızlar maşallah size iş güçle uğraş biraz gezzmeyide seviyorum galiba e bide pc başında fazla oturamıyorum geçmiş birikiyo bir okumaya başlıyorum bitiremiyorum tam bitirdim diyorum bakıyorum kimse yok yada ben sıkılıp başka şeylerleuğraşıyorum geçmişe alıntı yapıp cevap da veremiyorum çünkü herkes gerekeni cevaplamış oluyo neyse bende albüm ekledim beni grmek tanımak isteyenlere açık ben davet göndermiyorum sizden bekliyorum belki böyle daha samimi olur aktif katılırım

Amin amin toplu halde olay yaptık valla kesin kalması lazım hayırlısıyla
Elaracım göbüş için losyonu dimi yanlış anlamadım bide ben sana ne zamandır önericem unutuyorum sebametin losyonu vr kremleri çok güzel kullanan herkes çok memnun bende kullanıyorum hassas değil cildim etkilermi bilemiyorum ama bebeklerde falanda kullanılıyo özellikle güneş kremi bide bepanteni ben göğüs uclarımda ve bebeklerin popolorunda kullanmıştım pişiği hemen geçiriyodu yüze oluyomu bilmiyorum ama şunu söleyim sen araştırmışsındır gerçi ama bazı kremler dışarı çıkınca ciltte kararma yapıyo ona dikkat edin
Ayrıca kızda tam benim gibi çok seksüüüüüü
Harika olmuş cetvelin bayıldım bukadar olaylı lafa bu cetvel yakıştı
ooooo sen aklına koymuşsun bile şimdiden sucuklu yumurtayı
Dünden içinde kaldı nasıl koymasın aklına yetişemedim diye çok üzüldü
cok üşüyorm
halsizlik var
özellikle ayaklarımı ısıtamıyorm
geceleri su torbasıyla yatıyom valla
Bunlarda hamilelik belirtisi bence bebiş geliyo gözün aydın
Bayılıyorum senin bu açık özlü haline bende alındım gece genelde yazan biri olarak bizi beğenmedi ben bunu anladım neyse sağlık olsun kalan sağlar bizimdir
Güzel soru benim hiç aklıma gelmemişti ezel açıllşadı gerçi
amma kaynatmışsınız yine
canım şimdi sucuklu yumurta istedi
yiyen var yiyemeyen var
biliyosunuz sucuk salam gibi ürünler bize yasak
ne yapacagız şimdi avucumu yalayım bari
Valla ya olan varrr olmayan varrrr benimde canım istedi
Kızlar ben çıkıyorum birazdan hafta sonu yokum sizi çok özlicem fazla sohpet etmeyin sonra geçmişi okumadan gözüm dönüyor hepinizi çok seviyorum çoook çok öptüm
Bizde seni özliycez iyi tatiller
Elara bu bana biraz karışık geliyo ben direk üstüne attım eklendi
Valla 2 gündür yemeyen bi ben kaldım heralde kırk yıl geçse canım istiyecek hiç aklıma gelmezdi olan var olmayan var yiyen var yiyemeyen var
Evet inan daha samimi oluyo

12 kişi okuyo bitek ben varım üyelerden gerisi ziyaretçi kızlar ne sucuklu yumurtaymış bu yaw ye ye bitiremediniz gelemediniz bende çıkayım bari hadi size afiyet olsunnnnnnn

bekliyorum bakalım dündü adet günüm hamile olabilirim. ama hiç inanamıyorum hiç belirti yokk

aa daha önce gecikirmiydiii
hamileisn belkidee
ayy cok merak ettim ne zaman yapcan testi

ciddenn kimsee yokmuş akşam.bende bi ara girdim cıktımm cok uykum vardıı kalamadımm

12 kişi okuyo bitek ben varım üyelerden gerisi ziyaretçi kızlar ne sucuklu yumurtaymış bu yaw ye ye bitiremediniz gelemediniz bende çıkayım bari hadi size afiyet olsunnnnnnn

valla ben yemedimmmmm

Son düzenleyen: Moderatör:
Elara şubat listesi çok kalabalık olacak inşallah ne dersin ?????
dün kaynanamları aradım köydeler bir önceki gece beni rüyasında görmüş etkilenmiş
ona sütlü bir yemek vermiş tabakla onu anlattı etkilenmiş rüyadan :)))
eşimde diyoki tam bizim işin oldu gece tuttu tuttu diyo :86:

karışık yazmışım
kalabalık varmış mevlüt gibi bende ısrar etmişim gel diye oda gelmemiş
bu sefer tabağa sütlü bir yemek koymuş ozaman bunu ye demişim
oda etkilenmiş rüyasından onu anlattı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…