- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #37.061
merhaba arkadaslar fırsat buldum bı goz atayım dedım
elara bısey sormak ısterım ya ben gecen ay dınledm kendımı kasıklarımda agrı oldu 14 cu gundu hatta ama benım hıc akıntım olmadı nasıl anlayacam ben bu ısı beceremedım bı turlu yaaaa:26:
umut tekrar ver dogum tarihlerinizii
eşininkinide yazz özelden tekrar bakayım
kese olayı çok tutuyor gerçekten......ayy evett okadar şanslıkiiii umuttt bu konuda
her ay direktt erkek günelrine denk geliyor yumurtlaması maşallahhh
bu arada qwertin kese solda
bio erkekte
ama yum zamanı gün aşırı 3 kez ilişki yaşamışşş
bakalım ne olcakk bende emrak ediyorummm
kız özelin dolu boşa lt biraz..atıyımneymiş gızz özelden yazsanaa:86:
şu maydonuzlu su buharına oturmayımı diyon
kızlar selam herkese iyi akşamlar
henüz geçmişi okuyamadım, misafirimde vardı bir iki günler pek giremedim, hemen yazıp çıkçam ve 9 dan sonra tekrar giricem inşallah
doktora gittim 21 mm yumurtan ama kesin olsun pazar günü yap, çatlamadan önce olmasın riske atma dedi, tabi bende ona 12 saat olayından bahsedemedim:) banada biraz geç gibi geliyor pazar gece....
ne diyorsunuz ne yapayım.....????
kızlar selam herkese iyi akşamlar
henüz geçmişi okuyamadım, misafirimde vardı bir iki günler pek giremedim, hemen yazıp çıkçam ve 9 dan sonra tekrar giricem inşallah
doktora gittim 21 mm yumurtan ama kesin olsun pazar günü yap, çatlamadan önce olmasın riske atma dedi, tabi bende ona 12 saat olayından bahsedemedim:) banada biraz geç gibi geliyor pazar gece....
ne diyorsunuz ne yapayım.....????
azmı su içiyon???
her kadında illa akıntı olcak diye bişi yok cnm.ama olması demekk gayett saglıklı bi rahim calışması var demekkk
ya hıcsu ıcmıyorum desem yerıdır yanı gunde en faza 2 3 bardak demek bu etkılıyo tesekkur ederım canım
yükliyecegin resime sag tıklaelara canım resim yükleme olayını bi anlat yapabilirsem yüklerim..
ben yarın ablamlara gidiyorum pazartesi döneceğim..2 ablam var ikisine de uğrayacağım 1 aydır evde yataktan bunaldım değişiklik olur benim için..onlarda net vardır ama ben girebilirimiyim bilmiyorum...kendinize iyyi bakın..
yum günde 1-2 mm büyüyor
mesela umutun günde 2 mm büyümüş
yumurta 22-24 mm arası catlıyordu galibaa
sen cumartesi gece yada pazar sabah yap istersen
ama en önemlisi sancını ve akıntını kontrol et
hissettiginde ilişki densen daha ii olurr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?