bebek cinsiyet belirleme..

ve sağ taraftaymışş yanı bu ay sağlıklı olsaydı erkek olma ihtimali yüksekti dime

valla canım yok öyle bişey diyolar
bu konuda bende çok takıntılıydım ama doğruluğu kesin değil dediler
ben bile bunu bukadar düşünmeme rağmen sol tarafımdaki yumurtadan deneme yaptım bu ay bakalım kısmet artık

canlarım....
kadının sağdan mı yoksa soldan mı yumurtladığı kadar besinleride etkiliyormuş cinsiyeti...
bide yumurta gelişimi için 15 gün soğan kürü ardındanda 21 gün incir kürü öneririm..
denenmiş ve onaylanmıştır.....
besinlere gelince bal,balık,yeşillik süt,yoğurt:::::KIZ
et,muz,patates,yumurta::::::::::::::::::::::::::ERKEK

Selam kızlar geçmişi parça parça okuyorum ama yetişemiyorum hızınıza atladığım sayfalar da olmuş tam anlayamadım hepsini bazı muhabbetlerden eksik kaldım yani

Umutçum denemen hayırlısı olsun bence tek ilişkide kalman daha iyi olur. Hamile kalırsan inşallah neden iki ilişki oldu diye kafana takarsın yoksa. Ama tutmazsa da kısmetten öteye gidilmiyor sık ilişkide de bulunsan olmayacağı varsa olmaz zaten.

Son düzenleme:
kızlar merhaba bugun hastayım morelım bozukk cocuk defterını kapadım sanırsammmmmmmm

merhaba çoktandır katılamadım size.benim doğumum 1 hafta içinde olacak.hazırlıklar bitti.şimdi kızımız senayı bekliyoruz.

allah yardımn olsun canım, iyi haberlerini bekliyoruz, hayırlısıyla gelsin prensesin

Boncuğun da yaklaştı cinsiyet öğrenme zamanı nasıl geçiyor zaman

hayırdır ne oldu ecce niye kapadın bacım defteri

umutcum seninde hayırlı olsun senden de ii haberler gelsin inşallah

kızlaaar merhabaaa nasılsınız eşimin iş yerinden giriyorum geçmişi okudum yine yazmışta yazmışsınız yaaa

Elara bugün eltimin ultrason görüntülerine baktım resme bakıldığında bebek kesenin içinde sağda görünüyor yani bu durumda solda oluyor bioritmde kız gösteriyor ama dediğim gibi doktor erkek demiş

ilk kızının ultrasın görüntüsüde aynı bebek kesenin içinde sağda yani anneye göre solda bioritmde kızda ondada ilk önce doktor erkek demişti aynı doktora gidiyorlar doktor kaynımı tanıyor aynı hataya düşeceğini sanmıyorum ama bakalım hayırlısı kesinleşince yazarım burdan

kızlar ben tekrar mı yumurtluyorum adetmi olucam bilmiyorum mikroskopta otlar oluşmaya başladı

ilişki zamanı ile yumurtlama günü nasıl biliyomusun umut

iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız.ohh bugün hava çok güzeldi oğluşumla gezdik sonra arkadaşa gittim biraz kafam dağıldı valla evde otur otur sürekli düşünüyorum iyi oldu bugün.siz ne yaptınız kızlar??

kakuleden 2 gün sonra bu ay 12 sinde olmmam gerekiyor geçen ay 16sında oldum cnm

yok kız benimkisi ayın 8 i.benim adet aralığı 25 gün.sen daha bekliycen yani

merhabalar kızlar,
sağlık olsun canım hayırlısı bir daha ki aya inşallah

kakulee sende nasıl belirtiler senin sonucu da bekliyorum heyecanla...hayırlısı olsun inşallah

canım bendeki belirtiler yoğun akıntı ve kasık ağrısı nerdeyse hergün var batma falan.bide göğüslerim çok şişti ve acıyo eğilince falan belli ediyo kendini.geçen karbonat testi yaptım köpürdü ya çok heveslendim ona.amin canım inşallah ben de heycanla bekliyorum pazartesi yada salı birdaha test yapıcam inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…