- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #37.221
doktor söylemedi.yumurtan çatlamış ilişki olsun hemde çok olsun erkek olur dedi.biz iki ilişki denedik
umut canım bio ya bakmayı biliyomusun acaba
kızlar dr dan gelıyorum bugun 15 gun ve yumurtam 1,2 sadece bu durum baya kötüü dime aranızda yumurtası küçük olupta o ay hamıle kalan var mı :44::44::44:
1,2 ne canım yaaa
1 mm mi??
dr ne dedi tam olarak
1,2 mılım dedı pazartesı gel bakalım gelısmesı gec olan bır yumurtamı yoksa gelişmeyen bır yumurtamı onu öğrenmemız gerek dedı
ok 15. günündeydin dimi
git bakalım bi pazartesi evet ufakmış
ve sağ taraftaymışş yanı bu ay sağlıklı olsaydı erkek olma ihtimali yüksekti dime
valla canım yok öyle bişey diyolar
bu konuda bende çok takıntılıydım ama doğruluğu kesin değil dediler
ben bile bunu bukadar düşünmeme rağmen sol tarafımdaki yumurtadan deneme yaptım bu ay bakalım kısmet artık
kızlar merhaba bugun hastayım morelım bozukk cocuk defterını kapadım sanırsammmmmmmm
merhaba çoktandır katılamadım size.benim doğumum 1 hafta içinde olacak.hazırlıklar bitti.şimdi kızımız senayı bekliyoruz.
benimde moral sıfır ama yılmak yok yola devam
arkadaşım sakın kapatma.......
senin cocuk yok muu
deyyan yapma yaa belki gönlüne göre olan bu ay değildi,
iki tane çocuğun var doğum yapmış insansın
allahın izniyle olacak yine
kızlaaar merhabaaa nasılsınız eşimin iş yerinden giriyorum geçmişi okudum yine yazmışta yazmışsınız yaaa
Elara bugün eltimin ultrason görüntülerine baktım resme bakıldığında bebek kesenin içinde sağda görünüyor yani bu durumda solda oluyor bioritmde kız gösteriyor ama dediğim gibi doktor erkek demiş
ilk kızının ultrasın görüntüsüde aynı bebek kesenin içinde sağda yani anneye göre solda bioritmde kızda ondada ilk önce doktor erkek demişti aynı doktora gidiyorlar doktor kaynımı tanıyor aynı hataya düşeceğini sanmıyorum ama bakalım hayırlısı kesinleşince yazarım burdan
kızlar ben tekrar mı yumurtluyorum adetmi olucam bilmiyorum mikroskopta otlar oluşmaya başladı
kakuleden 2 gün sonra bu ay 12 sinde olmmam gerekiyor geçen ay 16sında oldum cnm
merhabalar kızlar,
sağlık olsun canım hayırlısı bir daha ki aya inşallah
kakulee sende nasıl belirtiler senin sonucu da bekliyorum heyecanla...hayırlısı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?