- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #37.321
elara ya ben hastalancammı ki neden gelmıyo adetim. düzenimde bozuluyo. belkıde 2 3 gun sonra bellı olur. kızlar sızın hemen cıktımı
Elaracım senin bu ay için şüphen vardı ne durumdasın,
rastlamadım geçmişte o konunun sonucu ile ilgili bir şeylere ama...
10-11 şubat gibi regli olmam lazımm.bekliyorum iştee
bi belirtide yok.sadece sol gögsüm şiş ve agrıyorr
akıntım filan yok yanii
bekleyip görcezz
Ana dr bana bir ay öncesineden folibiol e başla demişti ben bir kutu bititrdim nerdeyse yav
kızlar meraba....yine döndüm dolaştım geldim kürkçü dükkanınaOğluma kazak başladım demiştim ya inanılmaz iy geldi bana birnevi terapi oldu diyebilirim kakule özellikle sana tavsiye ederim cnm ....Elara benim kendimde beğenmediğim tek yerim cildimdir diyebilirim yıllrdır düzeltemedim gitti herşeyi denedim ne paralar döktüm bilemezsin vich den tuutta en son dr un bana özel buldurduğu bir organik kreme kadar denedim.olmuyo geçmiyo işte ..bende şimdi duydum kaysı yağını da onuda yapabilir miyim bilmiyroum cildim t bölgesi yağlı olandan sivilce problemide oluyo zaman zaman ama bende deniycem.Hiç para harcama derim hepsi yüzeysel onarım yapıyor.Ben ciltten problemliyimya fotoda senin en çok cildini beğendim valla sen kırışık önlemek için mi istiyorsun :44:çok güldüğüm için mimik kremi kullanıyım dedim en son hatta 200 tl verdim 1 sene önce sadece ona yok yaaa hepsi para tuzağı sen bence yağlardan dene cildin zaten oldukça iy ...
sorun olmazkii
folik plusın içinde kalsiyum da oldugundan kız beebek için daha uygun olabilir diye düşündüm
yoksaa burdaki maksat folik asit alımı.marka cokta önemli degil
aman içim rahatladı bişliyosun ben yanlışların hep ucundan kıyısından dönüyorum
elara ya ben hastalancammı ki neden gelmıyo adetim. düzenimde bozuluyo. belkıde 2 3 gun sonra bellı olur. kızlar sızın hemen cıktımı
bu arada ben örgü işlerini beceremmm.cünkü bende sabır yokkk
ugraşamıyorumm öyle ince işlerlee.3 yıl önce bi süveter başaldım hala bitirip giyemedim üstüme.bazanın altında duruyor şişleri hala takılı şekilde:)
yapanıda takdir ediyorum
kızlar yardım
cuma öğlen kitte ilk pozitifi gördüm ve yumurtam 21 mm idi.
ama benim en az 24 saat pozitif çıkıyor kit
bu durumda daha önce demiştim doktor pazar yap dedi
Elaracım kasık ağrına ve akıntına bak demiştin
ıslaklık hissediyorum, ciddi kasık ağrım oldu ama esneyen akıntı yok
çatladı mı ne yapsam bilemedim
herkeslere hayırlı gecelerr nasılsınız hatunlarrr
herkeslere hayırlı gecelerr nasılsınız hatunlarrr
:60bende beceremem sırf iş olsun die dedimya iki haftadır sinir küpüyüm kendimi tatilde resmen eve kapattım kimseyle kavga etmeyim diye(hem tatil gelsin diye bekle )kafama göre başladım işte yoksa bende sabırsızım aslında yağlı boya tablo yapcaktım salonumun duvarına ama bu sinirle zor çocuğu görsen bi heves bi heves annem bana kazak örüyo diye eşimde bakıp gülüyo ama mutlaka bitirecem bunu inşşş oğlum çok heveslendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?