- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #37.301
ben test yaptım kızlar negatif cıktı
o göz altındaki bezeleri pahalı kremelrde yapabiliyormuşş
yag cok yogun oldugundan onu direkt sürmemek lazımmış.bi pamuga az bişi alıp sürmek lazım
yaş 31 oldu artık bişiler kullanmak lazım diye düşünüyorum
bide kış geldi yüzüm devamlı kuruyorr,böle gidersem erken kırş pırış olcam
belli zatenn üşengec oldugun.cocuk yapmayada üşeniyor sennn zatenn
bu ay bidaki ay diye diye diye vazgeccen cocuk işindennn
Canım böyle bir reaksiyon verdiğine göre sanırım hassas((... Aşırı kuru bir cildim var. İyi geliyor dediler bende sürdüm ancak sonuç öyle oldu. Gebeyken karnıma sürdüğümde kayısı yağını o zaman birşey olmadı. Demekki yüzüm kayısıyı beğenmedi...
yok beeevalla olmuyo sipral vardıya 10senedir heralde kuruttu beni yawwww:26::26::26:
Çok zor biliyorum ama stres yapmamaya çalış canım ya, Allah güç kuvvet versin bugünlerde geçecek bebişine sağlıkla kavuşacaksın inşallah..nasıl günler yaşıyorum bir bilsen hergün birşey mi oldu birşey mi olacak korkusu psikolojim bozuk resmen hergün çarpıntı çekiyorum sinirsel tabii çok zor yani hiç kolay değil
hımm yumurtalarında tembelleşmiş olabilir
ciddi ciddi cocuk düşünüyorsan ebnce cok gec olmadan doktora git bi kontrol ettir kendini cnm
senin yaşında 30 üstüydü dimi?
benim cildimde cok hassas yaa.hiç bişi kullanamıyorumm
organik kremler denicemşimdide.logona sipariş ettim gelince denicem inşallah ii gelirr
sen ne kullanıyon peki?
sen yenimi dogum yaptın?
ya ilk 4- 6 ay olmaması normal diyo herkez tembellikten dolayı ama bakalım 2 ay daha bekleyim buarada yaş oldu 32 yaşlandım vallllaaaa
1 sene oldu doğum yapalı canım. Şimdi estee lauder kullanıyorum çok düzenli olmamakla birlikte. Onu sürüncede biraz yanma oluyor ama fayda ediyor.
elara ya ben hastalancammı ki neden gelmıyo adetim. düzenimde bozuluyo. belkıde 2 3 gun sonra bellı olur. kızlar sızın hemen cıktımı
iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız.ohh bugün hava çok güzeldi oğluşumla gezdik sonra arkadaşa gittim biraz kafam dağıldı valla evde otur otur sürekli düşünüyorum iyi oldu bugün.siz ne yaptınız kızlar??
yok kız benimkisi ayın 8 i.benim adet aralığı 25 gün.sen daha bekliycen yani
canım bendeki belirtiler yoğun akıntı ve kasık ağrısı nerdeyse hergün var batma falan.bide göğüslerim çok şişti ve acıyo eğilince falan belli ediyo kendini.geçen karbonat testi yaptım köpürdü ya çok heveslendim ona.amin canım inşallah ben de heycanla bekliyorum pazartesi yada salı birdaha test yapıcam inşallah.
bu arada siz hangi folik asit i kullanıyorsunuz.önericeğiniz bir marka var mı??
canım folibol var, eleviti sıkça veriyor doktorlar çevremden duyduğum, birde folic plus var tabi
hamileysen nasılsa doktora gidiceksin istersen ona danışıpta başla
bu arada siz hangi folik asit i kullanıyorsunuz.önericeğiniz bir marka var mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?