bebek cinsiyet belirleme..

Kuru cilt erken kırışır derler, cildi yağlı olan kadınlar yaş ilerledikçe daha şanslı oluyorlar.Gençken sivilceden çekiyorlar gerçi. Hassas cilt zordur başlaman iyi olur tabi.

Son düzenleme:

benim cildimde cok hassas yaa.hiç bişi kullanamıyorumm
organik kremler denicemşimdide.logona sipariş ettim gelince denicem inşallah ii gelirr
sen ne kullanıyon peki?
sen yenimi dogum yaptın?

nasıl günler yaşıyorum bir bilsen hergün birşey mi oldu birşey mi olacak korkusu psikolojim bozuk resmen hergün çarpıntı çekiyorum sinirsel tabii çok zor yani hiç kolay değil
Çok zor biliyorum ama stres yapmamaya çalış canım ya, Allah güç kuvvet versin bugünlerde geçecek bebişine sağlıkla kavuşacaksın inşallah..

hımm yumurtalarında tembelleşmiş olabilir
ciddi ciddi cocuk düşünüyorsan ebnce cok gec olmadan doktora git bi kontrol ettir kendini cnm
senin yaşında 30 üstüydü dimi?

ya ilk 4- 6 ay olmaması normal diyo herkez tembellikten dolayı ama bakalım 2 ay daha bekleyim buarada yaş oldu 32 yaşlandım vallllaaaa

kızlar oğlum başımın yiyorpc için ben şimdi kaçıyorum sonra gelirimmm bekleyin beni........:92::92::92::92::92:

benim cildimde cok hassas yaa.hiç bişi kullanamıyorumm
organik kremler denicemşimdide.logona sipariş ettim gelince denicem inşallah ii gelirr
sen ne kullanıyon peki?
sen yenimi dogum yaptın?

1 sene oldu doğum yapalı canım. Şimdi estee lauder kullanıyorum çok düzenli olmamakla birlikte. Onu sürüncede biraz yanma oluyor ama fayda ediyor.

ya ilk 4- 6 ay olmaması normal diyo herkez tembellikten dolayı ama bakalım 2 ay daha bekleyim buarada yaş oldu 32 yaşlandım vallllaaaa

hee iyii daha cokta geç degilmiş
35 yaşa kadarr yappp,sonrası cok riskli olabiliyorrr
bende 31 oldumm biran önce yapmak lazımm
bazende düşünüyom acaba yetermi bitane cocuk diye:44:
tek cocuk olayınada karşıyım ama işte rahatlıga alışınca gözümde büyüyor tekrar cocuk yapmakk

elara ya ben hastalancammı ki neden gelmıyo adetim. düzenimde bozuluyo. belkıde 2 3 gun sonra bellı olur. kızlar sızın hemen cıktımı

iyi yapmışın canım düşündükçe stres oluyor insan, kafayı dağıtmak lazım
geri sayım başladı, hayırlısı

Tazmanya adet olmamışın hemen negatif deme gerçi ilk deneme gayet normal ama dur bence geçsin bir kaç gün daha, hala olmazsan tekrar testi yap canım

canım folibol var, eleviti sıkça veriyor doktorlar çevremden duyduğum, birde folic plus var tabi
hamileysen nasılsa doktora gidiceksin istersen ona danışıpta başla

tabi orası öyle ama hamiş olsanızda olmasanızda kullanın diyorlar ya.ben ilkinde elevit kullandım ama kilo aldırıyo o bana.bide 5 sene geççti üzerinden belki daha yeni markalar çıkmıştır diye sordum.deneyimlerinizi merak ettim.
sağol canım evet çok az kaldı bakalım hayırlısı salı sabah kalkınca yapıcam kısmetse.adet günüm o gün eğer olmazsam tabii.

bu arada siz hangi folik asit i kullanıyorsunuz.önericeğiniz bir marka var mı??

kız cocuk isteyenler folik plus kulalnabilir.içinde kalsiyumda var
erkek bebek isteyenler folbiol kullansınlar.içinden sadece folik asit var ve mg si fazlaa
erkek ebbek dietinde fazla sodyum ve potaayum oldugudnan düşük riski olabiliyor
o nednle folik asit alımı normalden biraz fazla olabilir

hamile kalındıktan sonra folik plus kullanılabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…