bebek cinsiyet belirleme..

seninkine doktor kesin dedimi?
tekrar nezaman gideceksinn kontrole

gızlarrr gözaltı yada cevresi kremi kullanan varmı aranızdaaaa
kullananlardan marka tavsiyesi bekliyorummm
yada krem yerine bitkisel yaglarmı kullansamki yaa.kayısı yagı ,soya yagı v.s gibii??

canım akşamları kayısı yağı sür derim
gündüz değil ama

seninkine doktor kesin dedimi?
tekrar nezaman gideceksinn kontrole

kesin demedi ama aynen şu cümleyi kullandı kız leyhine görüyorum dedi bizde başaka birşey sormadık canım bir daha 18 haftada çağırdı ama eşimde yaa yanlış gördüyse derdinde hala farkındayım bana çok belli etmemeye çalışıyor ama onun için burda manisada başka bir doktora gidicem haftaya

bak hurmayı hiç duymamıştım ansiklobedi gibi kadınsın valla

sagol cnmm.
sen naptın annegile gitmiştin galibaa,nasıl gecti
bu ay denemelere başlıcanmı?

canım akşamları kayısı yağı sür derim
gündüz değil ama

evett bende okudum kayısı yagını gece yatarken sürmek lazımmışş
ama acaba fayda ediyormu.sen kullanıyormu bişi?

yada krem yerine bitkisel yaglarmı kullansamki yaa.kayısı yagı ,soya yagı v.s gibii??

hayatım bu konuda kullanmadıpım marka kalmadı tecrübelerime güvenebilirsin
chanel,biotherm,dior,ddf,dermalogica,laNCOME,helena rubinstein,kanebo,shiseido
sana tavsiyem amacın çizgilenme ise chanel dermalogice olabilir
eğer göz altı halkaları içinse biothem kanebo olabilir

hımm anladımm.bencede 18.haftayı bekleyin
o kadar cok yaşanıyorki bu cinsiyett tarhmin yalnışlıklarıı
inşallahh sizdede yanılmıştır doktorr
Allah gönlünüze versin
ama eşinin erkek cocuk takıntısı varsa 3.yüde isteyebilir belki???

hayatım 36ımı bitirdim ben 37 içindeyim artık benim için çok zor ve gerçekten de istemiyorum allah olanlara sağlık versin o da bunu biliyor ısrarcı olacağını sanmam ben bu 2.leri bile onun için yapıyorum canım ben nedense demeyeyim herkesinde kendine göre sebebi oluyor işte çok istememiştim 2.yi birde o yaşadığım kötü deneyimler filan anlıyor beni yani

hu hu:79::79::79:

hoşgeldinn:80:

tşkler cnm
baya servet dökmüşsün yaniii
yazdıgın markalarda en pahalı olanları yaww
ben haftasonu shiseido markasıyla cilt bakımı yaptırdım.japon markası dedi kadın
bende güvendim yaptırdım
ama ertesi günü inanılmaz kötü oldu cildimm .halaa daha varr.
göz altı kremide sürdü göz altlarım resmen kabardıı((
fiyatlarını sordum nemlendiricisine 195 lira dedii çüüşşşş dedim içimdenn
bitkiselmi kullansak napsakkk bilemedimm
memnun kaldıgın ürünelri bi araştıyımmm bakalım

Arkadaşıma cilt için kayısı yağı, saç için menekşe yağı önermiş dermatolog. Yalnız bir püf noktası söylemiş, yağlar göz çevresine sürülmemeliymiş. Zamanla göz altında noktacık şeklinde yağ bezeleri oluşmasına neden oluyormuş. Saç için de; eğer saç ince telliyse yağ bakımı yapılmamalıymış. Saçı daha çok döküyormuş. Ben de bir ara kullanmaya niyetlenmiştim sonra kaş yapayım derken göz çıkarmayayım dedim. Cildinde problem mi var krem araştırıyorsun son zamanlarda?

hımm anladımm cnm.cevre faktörü olmasa eşinde erkek cocukta ısrarcı olmazdı bencee
cünkü babalar kzılarına cok düşkün olurlarrr.eminin 2.kızı daa onun hayatııı olcakkk
ama senide takdir etmek lazım.onca yaşadıgın şeyden sonra tekrar hamile kalabilmek büyük cesarettt

evet çok paradöktümdoğru ama benim cildim genetik babam çekmiş çok çabuk kırışıyor ve sarkıyor napayım kendi kendime çare arıyorum shiseido böyle tepki verdiyse o zaman dermokozmetik kullan bence dermalogica veya ddf

annemin arkadaşı kullanıyor valla taş gibi kadın bende aklıma gelince sürüyorum biraz üşengeçim ben

o göz altındaki bezeleri pahalı kremelrde yapabiliyormuşş
yag cok yogun oldugundan onu direkt sürmemek lazımmış.bi pamuga az bişi alıp sürmek lazım
yaş 31 oldu artık bişiler kullanmak lazım diye düşünüyorum
bide kış geldi yüzüm devamlı kuruyorr,böle gidersem erken kırş pırış olcam

Sevgili Elara, ben göz çevrem dahil yüzüme birgün kayısı yağı sürdüm ve o gün kaşıntılı ve kırmızı suratla dolaştım((

gecmiş olsun, hassasmı senin cildinde?

nasıl günler yaşıyorum bir bilsen hergün birşey mi oldu birşey mi olacak korkusu psikolojim bozuk resmen hergün çarpıntı çekiyorum sinirsel tabii çok zor yani hiç kolay değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…