bebek cinsiyet belirleme..

kızlar ben bu sayfaları okudukça bilgi karmaşasının olduğunu düşündüm.ve kadın doğumcu arkadaşım aklıma geldi ona gitmek en doğrusu.inferilite polk.çalışıyor ve klinik şefi kendisi.yıllar önce muyehanesine ziyaretine gitmiştim.hastalarına yumurta takibi yapıyordu.en doğrusu suyun başında olana sormak değil mi?

haklısın
fakat örneğin benim gittiğim doktor kabul etmiyor bu tür şeyleri
bende şimi başka dr gitmeyi düşünüyorum
bakalım o kabul edecekmi bilmiyorum
sen ne zaman gitmeyidüşünüyorsun ? hemen gitsende ondanada bilgi alsak canım :)))

tşkler bilgiler içinnn cnm.biz bu yöntemleri ezberledik artık.bize yeni yöntemler lazım:)
senin cocugun varmı

:))
Benim için yeni bilgiler bunlar. Demek ki ben cinsiyet konusuna pek takılmamışım:))
Henüz çocuğum yok, 26 yaşındayım ve bu ay 3. denememizi yaptık. Bekleme sürecindeyiz şimdi.
Ben ve eşim kız çocuklarını çok seviyoruz ama erkek çocuğum olursa daha çok sevincem sanırım. Gerçi ilk çocuğun cinsiyeti çok da sorun olmaz birçok çift için, diye düşünüyorum.
Arada bir çin takvimine ve rus takvimine bakıyorum eğlence mahiyetinde. İşte böyleee

kızlar selam yarın klomen biticek...3 tane kaldı...
cuma drdayım...dua edin..
bu arada iştahım kesildi inanırmısınız yemek yiyemiyorum...

Kızlar Ögle arası ve dr....vakti akşama görüşürüz....kendine iyi bakın Allah'a emanet olun...
hadi hayirli havadisler canim kesemizi görde gel emiii
insallah canimm ya bakalim yumoslar kaliteli ve buyuk olmus tur senin takipcinim ben de canim cunku aralikta bende alicam klomennnnnn
vallhi dun hastaneyi aradim 72 satte alinabilir dedi birazdan cikip alacam canim cumartesi bebaber olduk daha zamamnim var anlicagin sonra ckip alacam
tamam tatlim al sorun olursa paylas bizim de benim adetim tavan yapti yine herseyi göz önune almak lazimmm

slm arkadaşlar
ben ateşimi ölçüyorum
ve gittikçe düşüyor
düşüncemi yumurtluyorduk
bi yardım edin bacılar

regliden sonra ateşte cok degişiklik olmaz.mesela bugün 36.1 ise yarın 36.2 yada 36.0 olabilir
yumurtalamadan bir gün önce ateşte bariz düşme olur.mesela 36.3 den 36.0 dereceye düşebilir.
anlarsınki yarın yumurtlıcan
yumurtladıkktan sonrada ateş bariz bi şekilde yükseklirr.o zamanda yumurtalamış oluyorsunn

umut sen niyetlenmişsin hadi hayırlı olur inş
sadece yum günü ilişkiyimi denicen.başka hazırlıgın yada yapmayı düşündügün yöntem varmı?

hangi konularda bilgi karmaşası yaşıyorsun?kafana takılan bişi varsa sorabilirsin
o arkadaşın bu tarz şeylere yardımcı olan biriyse bende gidiyim ona:)
hangi hastanede?

Kızlar Ögle arası ve dr....vakti akşama görüşürüz....kendine iyi bakın Allah'a emanet olun...

güzel haberlerini bekliyoruz cnm

bende kızıma hamile kalmadan önce bilmiyordum böle yöntemleri
ama 2.cocuk düşünme aşamasında insan ister istemez araştırıyorr
inşallahh cok bekletmeden gelir bebişinnn
doktora gittinmi bi sorun filan yok dimi

hakkında hayırlısı olsun cnm.yani sen bu ayy tekrar denicen anlaşılannn
stres yapma bu kez okii

canım merak ediyorum yazmışsın dur sana gelişmeleri anlatayım...bana ilaç vermişti doktor adetin ilk günü kullanmaya başlayacaktım adetin ilk günü gel bir daha bakalım ultrasoundla dedi..... bende 17 haziranda regl oldum işte gittim doktora akşamada ilaca başlayacağım sözüm ona adam bana dermi kistin kaybolmuş vücut atmış diye:))))çok mutlu oldum tabiii normale dönmek güzeldi...sonra 22 sinde gel yumurta takibine başlayım dedi...bende gittim 22 sinde işte güya doktora diyeceğimki bu ay yetişmezse 1-5 i arası sivasta değilim ankaradayım gelecek ay geleyim yumurtlamam tam temmuzun başlarına geliyor işte...adam bana dediki pregnyllerin hazırmı dedi evet dedim bende dolapta bekliyor iyi bakalım bir dedi yumurtalarına ne durumda belki temmuzun başına kalmadan yumurta buluruz dedi.sonra bir baksınki sağ yumurtalıkta 21 mm yumurta oluşmuş adamda dediki vallaha ben yumurta olacağını biliyordum ama bu kadar hızlı bir biçimde gelişmiş yumurta bulmayı ummuyordum dedi neyse yarın sabah hemen iğneni ol perşembe gece ilişki dedi...bende çarşamba 11 de iğnemi oldum perşembe gece 24:00-01:00 arası ilişki oldu işte yaa ben en çokta mübarek üç aylarda mübarek cuma gecesi olduğuna sevindim inşallah hamile kalırsam çok güzel bir zamanda hamile kalmış olacağım...namazı duayı unutmadım tabi onları yaptım eşimde bende...diyet yapabildiğim kadar yaptım sodyum potasyum kahve maden suyu incir v.s. tüketmeye dikkat ettik,soğuk duş ilişki öncesi kahve ,orgazm ve ilişki pozisyonu(köpekleme) sağa yatmak hepsini yaptım.birde benim adetim bitince 3. günü ilişki olmuş oluyor ay dolunaydı ne bileyim herşey erkek bebek işaretiydi yorumcu erkek diyordu çin takvimi erkek diyordu onlara çok inanmıyorum esasında ama mühim olan rabbimin yazmış olması dualarımızın kabulü...işte canım benim başımdan geçenler bunlar...

alintidir... bakalim arkadasimizin nesi olacak gönlündeki olur insallahhh

merhaba hanımlar ya bişey soracaktım karabiber konu basındakı yöntemlerden sadece takvim olayını mı denemişti yoksa yaptığı başka şeylerde varmıydı hanı su hamılelık durumlarını yazmıssınız ya ılk sayfaya yanlarına pozitif olanların hangı yontemlerı denedıklerını de eklesenız bence guzel olurdu nacizane tavsıyem

gurbet bişi sorcam sana cnm
dün bi arkadaşımla konuştuk onunda bi arkadaşı isviçrede yaşıyormuş
kadının 1 oglu varmış doktora gitmiş doktor demişki bundan sonra tekrar hamile kalırsan tekrar oglun oalcak demiş
ve kadın hamile kalıyor yeni dogum yapmış bi oglu daha olmuşş
yani şunu sölemek istiyorum ,isviçredeki hastanelerde kadın hamile degilken dogacak cocugun cinsiyeti söleniyormuşş
banaa imkansız gibi geldii ama araştırınca böle bişi oldugunu gördüm
genelde genetik hastalıkvarmı yokmu diye tespit için yapılan bi yöntemmiş.ama cinsiyetide ögrenmek de mümkün
sende isviçrede yaşıyorsun duydunmu böle bişi
dilemm sende isvecte hastanede calışıyordun yalnış hatırlamıyorsammm.varmı böle bişi

Son düzenleyen: Moderatör:

karabiber sadece yum günü tek ilişkiyi denedii.
arkadaşların denedigi yöntemleri yazacam aklımda ama daha cinsiyetler belli degil.belli olsun detaylı yazarım yanlarına.şuan gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…