- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #3.701
nere veriyosun yatılıya ?? ne için
seninki hangi markadandı ovülasyon testin ?????
bunlardanda alacam ben
cnm kuran kursuna ınş baslayacak bugun
kızlar ben bu sayfaları okudukça bilgi karmaşasının olduğunu düşündüm.ve kadın doğumcu arkadaşım aklıma geldi ona gitmek en doğrusu.inferilite polk.çalışıyor ve klinik şefi kendisi.yıllar önce muyehanesine ziyaretine gitmiştim.hastalarına yumurta takibi yapıyordu.en doğrusu suyun başında olana sormak değil mi?
tşkler bilgiler içinnn cnm.biz bu yöntemleri ezberledik artık.bize yeni yöntemler lazım:)
senin cocugun varmı
dilemmm naptınn aldınmı ertesi gün hapınıı
hadi hayirli havadisler canim kesemizi görde gel emiiiKızlar Ögle arası ve dr....vakti akşama görüşürüz....kendine iyi bakın Allah'a emanet olun...
insallah canimm ya bakalim yumoslar kaliteli ve buyuk olmus tur senin takipcinim ben de canim cunku aralikta bende alicam klomennnnnnkızlar selam yarın klomen biticek...3 tane kaldı...
cuma drdayım...dua edin..
bu arada iştahım kesildi inanırmısınız yemek yiyemiyorum...
tamam tatlim al sorun olursa paylas bizim de benim adetim tavan yapti yine herseyi göz önune almak lazimmmvallhi dun hastaneyi aradim 72 satte alinabilir dedi birazdan cikip alacam canim cumartesi bebaber olduk daha zamamnim var anlicagin sonra ckip alacam
slm arkadaşlar
ben ateşimi ölçüyorum
ve gittikçe düşüyor
düşüncemi yumurtluyorduk
bi yardım edin bacılar
bacim hel bir satini yaz ve kac un surdugunu bakalim fakat hep 28se 28 yada 35se 35 surmesi lazim siklusssslm arkadaşlar
ben ateşimi ölçüyorum
ve gittikçe düşüyor
düşüncemi yumurtluyorduk
bi yardım edin bacılar
ben bu cuma ctesi deneme yapacaktım gurbet öyle vermişti tarih
bide ayrıca dr gitmeyi düşünüyordum
ama eşim köye gidip gelecek hfatasonu :)))
sanırım bi sonraki günlere bakacağız artık
eğer cuma akşamı gidersede belkide deneyeceğiz tam bilmiyorum valla :))
kızlar ben bu sayfaları okudukça bilgi karmaşasının olduğunu düşündüm.ve kadın doğumcu arkadaşım aklıma geldi ona gitmek en doğrusu.inferilite polk.çalışıyor ve klinik şefi kendisi.yıllar önce muyehanesine ziyaretine gitmiştim.hastalarına yumurta takibi yapıyordu.en doğrusu suyun başında olana sormak değil mi?
Kızlar Ögle arası ve dr....vakti akşama görüşürüz....kendine iyi bakın Allah'a emanet olun...
:))
Benim için yeni bilgiler bunlar. Demek ki ben cinsiyet konusuna pek takılmamışım:))
Henüz çocuğum yok, 26 yaşındayım ve bu ay 3. denememizi yaptık. Bekleme sürecindeyiz şimdi.
Ben ve eşim kız çocuklarını çok seviyoruz ama erkek çocuğum olursa daha çok sevincem sanırım. Gerçi ilk çocuğun cinsiyeti çok da sorun olmaz birçok çift için, diye düşünüyorum.
Arada bir çin takvimine ve rus takvimine bakıyorum eğlence mahiyetinde. İşte böyleee
hakkında hayırlısı olsun cnm.yani sen bu ayy tekrar denicen anlaşılannnkızlar selam yarın klomen biticek...3 tane kaldı...
cuma drdayım...dua edin..
bu arada iştahım kesildi inanırmısınız yemek yiyemiyorum...
merhaba hanımlar ya bişey soracaktım karabiber konu basındakı yöntemlerden sadece takvim olayını mı denemişti yoksa yaptığı başka şeylerde varmıydı hanı su hamılelık durumlarını yazmıssınız ya ılk sayfaya yanlarına pozitif olanların hangı yontemlerı denedıklerını de eklesenız bence guzel olurdu nacizane tavsıyem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?