bebek cinsiyet belirleme..

nere veriyosun yatılıya ?? ne için

günaydın çıtır kızlarrrrr... nasılsınız ,yöntemler nasıl gidiyor...ben bugun dr.a gidiyorum ilk kez ..heyecanlıyım..midem bulanıyor...ögleden sonra gidicem hayırlıca ..sizler ne alemdesiniz ....

inşş görürsün keseyi ve sorunsuz gecer günün.
sana cetvel yapalım bidee
kac haftalık oldugunu bilmiyoz

Allah razı olsun gülümm..ınşallah sorunsuz geçer...yapıştırıp kaydettim bacım..ne olacak şimdi ...yaaa bu arada karabiber nerelerde,hiç ses çıkmıyor ...

bu arada internette hesaplayıcılar varya ..onlara girdim baktım gebe kaldığınız gün 5 haziran dio yani gurbetin verdiği gün :)))) ovülasyonun çift çizgiyi gönderdiği gün...ne bileyim sevindimmm..o gün erkegi gösteriyordu. DEĞıL miGUrbet ABLAAAA..bir de hemen kalkmama ragmen hamile kalmam...

canim 26 sind e beraber olduk ayin 23 de doktora gittimde daha yumurtalarin catlamamisti dedi birde tabiki kist te var ama kistlede kalinabilir suna guneniyyorum sprahili 3gun oluyo cikarttim belki daha rahim kapalidir nedersin
himmm hamis olabulunnnnnn bide kist hamile kalmayi önlemiyor bunu bilin
ozaman yarrin sabaha yetisir alirsam degilmi dun aksama dogru saat 4 yada 5 gibi oldu
72 saaten önce alabilirsin de benim duzenim bozuldu o meret yuzunden o yuzden tavsiye edemiyom valla bide yimirtanda catlamamis sempatiksalakcinni

aaa hoş geldin cnm
ben ekimden sonra düşünüyorumm
ilk sayafada liste varr bekliyoz iştee ne kadar tuttugunuuu
sen napıyonn annendemiisn .dilay napıyorr

he valla öyle insalalhhhhhh pipili yola ckmistir ohhhhh masalalhhhhh kiz tickerin uzerine yazi yazaydinizzzz yaaaa

sagol canım Allah Razı olsun hepinizden...önce Sağlıkkkkkk...Rabbim hepimizin gönlündekini hayırlıcaa versin :)) sen ovülasyon testini ne yaptın ??

ben bu cuma ctesi deneme yapacaktım gurbet öyle vermişti tarih
bide ayrıca dr gitmeyi düşünüyordum
ama eşim köye gidip gelecek hfatasonu :)))
sanırım bi sonraki günlere bakacağız artık
eğer cuma akşamı gidersede belkide deneyeceğiz tam bilmiyorum valla :))

seninki hangi markadandı ovülasyon testin ?????
bunlardanda alacam ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…