- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #3.681
hım ewet ya cnm benım anacım su ana sabah faslı uyuyolar da gırıyom sonra ıslere dalıyom ama burası bazen acık kalıyo unutuyom cnm yoksa bıtermı ısler nerde nerde bıtecek.. sımdı buyugu yatılaya verdım bugun gıdecek ınan uyuyo yuzune bakınca aglayaısım gelıyo gıdecek dıye yarın buyuyunc e napcaz bılmıyom of of rabbım gene mutlu gunlerını gostersınde ömrum hep aglamakla gececek(
günaydın çıtır kızlarrrrr... nasılsınız ,yöntemler nasıl gidiyor...ben bugun dr.a gidiyorum ilk kez ..heyecanlıyım..midem bulanıyor...ögleden sonra gidicem hayırlıca ..sizler ne alemdesiniz ....
Allah razı olsun gülümm..İnşallah sorunsuz geçer...yapıştırıp kaydettim bacım..ne olacak şimdi ...yaaa bu arada karabiber nerelerde,hiç ses çıkmıyor ...
himmm hamis olabulunnnnnn bide kist hamile kalmayi önlemiyor bunu bilincanim 26 sind e beraber olduk ayin 23 de doktora gittimde daha yumurtalarin catlamamisti dedi birde tabiki kist te var ama kistlede kalinabilir suna guneniyyorum sprahili 3gun oluyo cikarttim belki daha rahim kapalidir nedersin
72 saaten önce alabilirsin de benim duzenim bozuldu o meret yuzunden o yuzden tavsiye edemiyom valla bide yimirtanda catlamamis sempatiksalakcinniozaman yarrin sabaha yetisir alirsam degilmi dun aksama dogru saat 4 yada 5 gibi oldu
h.g gurbett
can alttaki cetvelini görmüyonmu?
kac haftalık oldugun yazıyor.doguma kadar cetvelin gün sayacaakk
hayrılısı olsun canım
inşalah gönlündeki gibi olur herşey :))
he valla öyle insalalhhhhhh pipili yola ckmistir ohhhhh masalalhhhhh kiz tickerin uzerine yazi yazaydinizzzz yaaaabu arada internette hesaplayıcılar varya ..onlara girdim baktım gebe kaldığınız gün 5 haziran dio yani gurbetin verdiği gün :)))) ovülasyonun çift çizgiyi gönderdiği gün...ne bileyim sevindimmm..o gün erkegi gösteriyordu. DEĞİL miGUrbet ABLAAAA..bir de hemen kalkmama ragmen hamile kalmam...
he valla öyle insalalhhhhhh pipili yola ckmistir ohhhhh masalalhhhhh kiz tickerin uzerine yazi yazaydinizzzz yaaaa
sagol canım Allah Razı olsun hepinizden...önce Sağlıkkkkkk...Rabbim hepimizin gönlündekini hayırlıcaa versin :)) sen ovülasyon testini ne yaptın ??
bu arada internette hesaplayıcılar varya ..onlara girdim baktım gebe kaldığınız gün 5 haziran dio yani gurbetin verdiği gün :)))) ovülasyonun çift çizgiyi gönderdiği gün...ne bileyim sevindimmm..o gün erkegi gösteriyordu. DEĞİL miGUrbet ABLAAAA..bir de hemen kalkmama ragmen hamile kalmam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?