bebek cinsiyet belirleme..

gunaydin kizlar vahhi gozume uyku girmedi su ertesi gunu hapini almak istiyorum pazar burdada heryer kapali ne yapacam bilmiyorum acaba yarin alsam olurmu hapi vallahi korkuyorum gebe kalirim diye yarin olsada alsam ama ya gec kalirsam diyede kokmuyr degilim

dilem ertesi gün hapı ilişkiden sonra ne kadar erken alınırsa o kadar etkili oluyorr
yarın alsan hem etkisi azalmış olacak hemde hamile degilsen cok yüklü hormon almış olacaksın bütün düzenin altüst olacak sıkıntı vercek sana
zaten yum döllendiyse hiç bi etkisi yok bu hapın
bak mimoza da aldı ve düzeni bozuldu cok sıkıntı verdi ona.ve hamile degilll
yinede sen bilirsin
bide pko lusun sanmıyorum hemen hamile kalacagını.

kızlar ilk defa akşam eşime biraz bahsettim bu yumurtlama günününden
adam herşeyden vazgeçti tamam sadece o gün yapalım demezmi :))
ben onu ümitlendirmek istemedim aslında ama dikkat etmesi için söyledim
şimdi o %100 tutar diye hesap yapacak :(((

hadıya adamlarda ıstemıyom gıbı gozukuyo ama olursada cok sevıneceklermıs gıbı gelıyo allahım rabaabım nolur yardım et bıze

senin kızlar kaç yaşında ?
valla iyi bütün herşeye yetişiyorsun bravo sana
ben 1 kızla işleri bitiremiyorum
gerçi çalışıyorum ben ama
akşam eltim aradı sanki seninle konuştum gibi geldin hemen aklıma
bahsetmiştimya 3 kızı vardı 1 oğlu oldu şimdi diye :))

hım ewet ya cnm benım anacım su ana sabah faslı uyuyolar da gırıyom sonra ıslere dalıyom ama burası bazen acık kalıyo unutuyom cnm yoksa bıtermı ısler nerde nerde bıtecek.. sımdı buyugu yatılaya verdım bugun gıdecek ınan uyuyo yuzune bakınca aglayaısım gelıyo gıdecek dıye yarın buyuyunc e napcaz bılmıyom of of rabbım gene mutlu gunlerını gostersınde ömrum hep aglamakla gececek (

günaydın çıtır kızlarrrrr... nasılsınız ,yöntemler nasıl gidiyor...ben bugun dr.a gidiyorum ilk kez ..heyecanlıyım..midem bulanıyor...ögleden sonra gidicem hayırlıca ..sizler ne alemdesiniz ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…