bebek cinsiyet belirleme..

kızlar benim midem bulanmaya başaldı hamilemiyim acaba ya
hemen mide bulantısı başlıyormuu???
daha 4-5 gün var

anam kız daha erken değilmi ay inşALLAH elara hayırlısıyla gönlündekını kucağına alırsın 5 gün geçermi yawbu ay çok aksıyon dolu bir ay herkesleri gerdeğe sokup gebelık haberlerını beklıyoz

cnm bende aynen senin gibiydim iştee
ama böle olunca inan cok yıpranıyorsun kendine yapıyorsun,kimseninde umrunda olmuyorsun.

eğer hamileysen büyük süpriz olacak canım ya

sizede malzeme cıktı heee.dua edindeee olmayımmmm.

elara üzülürüm ama ben hiç malzeme aramamki :84::84::84:sen hamişsen basbas bağırırım sadece:84::84::84:

dogrudur cnm sagolasınn
bekleyip görcez bakalım
belkide yarın test alır yaparımmm

banada erken gibi geldi .ama bellide olmuyor iştee

Hamile değilsindir canım çünkü hormonlar henüz değişmemişştir dr bana pskolojik oluyor çoğunlukla demişti önceden

eneee ne demek istiyon gızzzz
şimdi benim kişiligim bozuk ,kirliii mi

yok şeker başlarda o kadar iyi niyetli oluyokı ınsan dediğin gibi kımseyı kırmak istemıyosun ama kırılan hep sen oluyon ben kendımden biliyom sonra zarar görmeye başlıyon etrafındakılerden kendini korumak için ister istemez zırh giyiyosun yanı laf altında kalmamalar açık sözlü olmalar sonra onlarda besmelesız sana laf diyemıyolar demem oki başta okadar iyi niyetli alçak gönüllü iken neden duygularıma limon sıkıp kişiliğimle oynadınız

kız sen bıze supruzmu yapcan yhu valla

kaplıca felan ıslerı kafamızı karıstırıyo

cnm bilmiyomkii.olayı biliyon iştee, olmuşta olabilirr olmamışta olabilrr

hımm kapiş anladım.ama bence eskisine nazaran şuan kendime güvenim fazla, bu da kişiligimi olumlu yönde etkiliyor

ya ben bu ayda fos çıkıcam heralde kaynanam geldi öfff öfffftutturamıcaz

cokmu kalcak???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…