bebek cinsiyet belirleme..

Deliyeee bak niye benim yüzünden olsun beee
herkesin işi gücü var.sizin gibi chat yaptıgımız yerden para kazanmıyoruzz

hayatım biz hem iş yapıyoruz hem chat yapıyoruz buda bir marifet dimi kız umut baksana şuna taktı bizeeee
senin yüzünden gelmiyor işte topiğe alıştırdın gece +18 muhabbetlerine ballandıa ballandıra anlatıyorsun sucukla yumurtaları (ay ilk okuduğumda gülme krizine girmiştim benzetme süper yaaa) neyse işte onlarda o saatte geliyorlar neyse az kaldı onlar gelsinler o saatte ancak muhabbetini yaparlar ben faaliyetteyim oğluşu ypacam inşaallah

ezelcim çörek otu bal tarçın karışımını okumuştum geçmişte, sabah akşam bir kaşık alınıyodu sanırım. Miktarı nası ayarlayayım canım

canım ben sadece günde bir defa aldım ya sabah aç karnına yada akşam üstü eve gittikten hemen sonra yemeğimi yemeden önce yedim 1 kaşık yeter çok güzel yumurtam gelişti tabii önce rabbimin izniyle 15. Gün çatladı ben bu karışıma bağlıyorum ama tabiki allah dilediğinde oluyor

evet bugün ikimize taktı benim patronla akrabamı yoksa
ezelciğim ben ona laf yetiştiremem ki
evet diğer kızlar konusunda sana hak veriyorum +18 olunca hepsi bu modda

Ay aklıma bişey geldi anlatmadan eemicem babamın kardeş çocukları var geçen yaz gelin aldılar nikah olmuş belediyede akrabalar gitmişler nikah kıyılıyor işte ayağına bas muhabbetleri falan damat gelinin ayağına basmış gelinde o benim ayağıma bastı bende kafasına basarım demiş çocuğum kafaya pandik atmış ay anlattılar şok oldum Ne edepsilik ay o anı bende görmeliydim

hee bizde yan gelip yatıyoz dimi
bi cocugun olsun anlarsın biziii.ozamann bizi takdir etcen bu kadınlar nasıl giriyordu netee diyee

ben hep gece giriyodum zatenn.bence insanlarr gündüz girmeyerekk kendilerine ve evlerine vakit ayırıyorlarr
gecede uykularından fedakarlık edip 1-2 saat lakk lakk yapıyorlarr.bundan benim heççççç suçum yokkk

doğal yollarla çatlasın dedim ama doktora gitcem ya emin olamıyorum. yalnız ad gitmek istemiyorum eşim görevde şehir dışında bi gelse de gitsek,doktora açık açık anlatıcam oğluş istiyorum diye, geçenlerde tüp bebek yaptırmayı bile düşündüm ya Allahım nasip etse de olsa tüm isteyenlerin, günaha giriyorum ya çok saçma şeyler düşünüyom. kocam duysa çok üzülür

kız kafaya pandik nasıl oluyoo

hayatım gecede edin muhabbetinizi ama gündüzde burda olun lütfen yaniiii canımız sıkılıyor

Son düzenleme:

kaç çocuğun vardı ??? cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…