- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #37.841
Deliyeee bak niye benim yüzünden olsun beee
herkesin işi gücü var.sizin gibi chat yaptıgımız yerden para kazanmıyoruzz
YANLIŞ YAZMIŞSIN ALLAH İyİLİĞİNİ VERSİN
İKİ KAZIK BİR BÜZÜK DOĞRUSU
KIZ SENİN KIZIN ŞAFTI KAYMIŞ AMA SUCUKLU YUMURTA YEMEKTEN KAYMIŞ HELE SENİN OĞLUŞ OLSUN SENİN ŞAFTIN O ZAMAN KAYACAK
ezelcim çörek otu bal tarçın karışımını okumuştum geçmişte, sabah akşam bir kaşık alınıyodu sanırım. Miktarı nası ayarlayayım canım
hayatım biz hem iş yapıyoruz hem chat yapıyoruz buda bir marifet dimi kız umut baksana şuna taktı bizeeee
senin yüzünden gelmiyor işte topiğe alıştırdın gece +18 muhabbetlerine ballandıa ballandıra anlatıyorsun sucukla yumurtaları(ay ilk okuduğumda gülme krizine girmiştim benzetme süper yaaa) neyse işte onlarda o saatte geliyorlar neyse az kaldı onlar gelsinler o saatte ancak muhabbetini yaparlar ben faaliyetteyim oğluşu ypacam inşaallah
hayatım biz hem iş yapıyoruz hem chat yapıyoruz buda bir marifet dimi kız umut baksana şuna taktı bizeeee
senin yüzünden gelmiyor işte topiğe alıştırdın gece +18 muhabbetlerine ballandıa ballandıra anlatıyorsun sucukla yumurtaları(ay ilk okuduğumda gülme krizine girmiştim benzetme süper yaaa) neyse işte onlarda o saatte geliyorlar neyse az kaldı onlar gelsinler o saatte ancak muhabbetini yaparlar ben faaliyetteyim oğluşu ypacam inşaallah
canım ya benim şubat ayı bioya bi bakıverseniz
canım ben sadece günde bir defa aldım ya sabah aç karnına yada akşam üstü eve gittikten hemen sonra yemeğimi yemeden önce yedim 1 kaşık yeter çok güzel yumurtam gelişti tabii önce rabbimin izniyle 15. Gün çatladı ben bu karışıma bağlıyorum ama tabiki allah dilediğinde oluyor
Ay aklıma bişey geldi anlatmadan eemicem babamın kardeş çocukları var geçen yaz gelin aldılar nikah olmuş belediyede akrabalar gitmişler nikah kıyılıyor işte ayağına bas muhabbetleri falan damat gelinin ayağına basmış gelinde o benim ayağıma bastı bende kafasına basarım demiş çocuğum kafaya pandik atmış ay anlattılar şok oldumNe edepsilik ay o anı bende görmeliydim
Hee bizde yan gelip yatıyoz dimi
bi cocugun olsun anlarsın biziii.ozamann bizi takdir etcen bu kadınlar nasıl giriyordu netee diyee
ben hep gece giriyodum zatenn.bence insanlarr gündüz girmeyerekk kendilerine ve evlerine vakit ayırıyorlarr
gecede uykularından fedakarlık edip 1-2 saat lakk lakk yapıyorlarr.bundan benim heççççç suçum yokkk
slm kızlar
gecmişi okuyorum bi saatdir
hareketlenmiş
elaracıgım senin herzaman yanındayız bacım
canım ya benim şubat ayı bioya bi bakıverseniz
doğal yollarla çatlasın dedim ama doktora gitcem ya emin olamıyorum. yalnız ad gitmek istemiyorum eşim görevde şehir dışında bi gelse de gitsek,doktora açık açık anlatıcam oğluş istiyorum diye, geçenlerde tüp bebek yaptırmayı bile düşündüm ya Allahım nasip etse de olsa tüm isteyenlerin, günaha giriyorum ya çok saçma şeyler düşünüyom. kocam duysa çok üzülür
deyyancığım sen istanbuldamıydın ??
kız hiç görmedin mi
hayır canım ben aksaraydayım
kaç çocuğun vardı ??? cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?