bebek cinsiyet belirleme..

kondom mondom yok Elara biz sevmiyoruz öyle şeyleri yani anlaşılan ailecek sevmiyoruz ki eltimler malum

iyide sana özellikle sormuştuk sende 1,2 mm dememişmiydin ???
yoksa ben yanlışmı anladımmm

evet cnm doktor bana 1,2 dedı bende baya bır kötü durumdayım dıye düşünmüştüm oysakı 1cm 2mm demekmıss benım dr noktalı söledı yanı herkes 1o un üstünde rakam söledıgı ıcın bende baya bır kötü durumda oldugumu sandımm ama öle değilmiş ben yumurtam olduguna şükretmıstımmm sadece var dıye oysakı 12 mıs o

bernil mrb canım nasılsın özelden soracaktım 10 dakika beklemem gerkiyomuş burdan sorim bari ph ölçeri nerden almıştın birde kaç lira ve kaç günde geldi canım bende alcamda kullanımı kolaymı

mrb kızlar elara sana özelden msj yolladım bakarmısın canım
kız ne mesajı attın ay cok merak ettım sımdı
bernil mrb canım nasılsın özelden soracaktım 10 dakika beklemem gerkiyomuş burdan sorim bari ph ölçeri nerden almıştın birde kaç lira ve kaç günde geldi canım bende alcamda kullanımı kolaymı

yazdım özelden cnm

günaydınlarrrrrrrr bende kaçıyom evımı toplıcam sonrada sınavıma çalısırım girebilirsem girerim giremezsem gece girerim

günaydın ;
kızlar nasılsınız valla koşuşturmadan anca okuyabiliyorum yazdıklarınızı hızınıza yetişemiyorum ama ))))))))

Elaracım ben o kayısı özlü kremi kullandım tavsiye üzerine ama sonra bana kayısı çekirdeği kreminin cildi çok korumasız bıraktığını güzenşin kışın dahi cildi mahvettiğini söylemişşerdi

bu arada hürremin gebelik muayenesini, bende anlamadım meraklardayım

ezel sende bu inat varken kaçak ta bile bio falan bakmadan erkek yakalarsın sen
hepinizi çok öpüyorum

ezel sende bu inat varken kaçak ta bile bio falan bakmadan erkek yakalarsın sen
hepinizi çok öpüyorum

Ay canım inşaAllah erkeği yakalarım ama böyle olmasın ben bile bile yapayım inşaAllah hamiş değilimdirde istediğim zaman yaparım

merhaba arkadaslar iyisinizdir insallah

hoşgeldin hatıra iyiyiz canım sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…