- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #37.821
merhaba canımmm hoşgeldiinnn
ezel kakuleden haber var mı geçmişi okuyorum göremedim henüz, bugün test yaptırcaktı merak ettim
arkadaslar bisey soracagim adetim 26 gunde bir geliyor ovulosyon testini kacinci gunu baslamam lazim ayin 31 de geldi adetim bitti 8 .gun oldu 10. Gune olcsem acaba gec kalmis olurmuyum bu testi hamile kalmak cin degil sadece kendi gunlerimi ogrenmek icin on izlenim mart ayina hazirlik
10. Günü geç olacağını sanmam canım ama elinde test varsa 10. Günü başla muhtemelen adetin 13. Günü falan çatlar yumurtan
elimde gulen yuzlu testen var ben internette otamatik yumurtlama hesaplattim adetin 12 .gunu cikiyor birde bu testi gunde 2 sefer yapmak daha etkili olur diye bir yerde okumustum sanirim ama nerden hatirlayamiyorum erkek bebek icin ilk 12 saati bulmak icin sabah aksam test daha dogrumudur acaba sizlerin fikrinide almak isterim
evet kesinlikle sabah akşam yaparsan daha iyi olur mesela sabah testi yaptın koyu çizgi çıktı diyelim kullanma kulavuzlarında iki koyu çizgiden 24 - 42 saat sonra çatlar yazıyor ama akşamına çatlayabiliyor akşam çatlayınca sende o 12 saati kaçırabilirsin sabah akşam yapman daha iyi olur
birde erkek yapmak kolay diyolar
saati bile var bunun dimi ezel neresi kolay bizim durum
ya işte yumurtasının çatladığını hissedebilenler için daha kolay ama çoğu kadın hissedemiyor malesef Allaha şükrediyorum kendimi dinlemeye başladığımdan beri yumurtamın çatladığını hissediyorum birde biortim denk gelse
kız bende hissedemeyenler grubundayım malesefffff
kız bende hissedemeyenler grubundayım malesefffff
offffff malesef bende
kimse yokkk
insanlar alıştı gece sohbetine gündüz sohbet olmuyor artık:)
kızım uyudu bende yemek yiyomm.
bol bol yeşil çay içiiiiiiiiiiiiiinnn sıvı tüketiiiiiiinnn bide bu çörek otu bal tarçın karışımdan yiyin
kız umut sen neden üzülüyorsun kiiiiiiii sen yakaladın bu sefer oğluşu inşaAllah
kimse yokkk
insanlar alıştı gece sohbetine gündüz sohbet olmuyor artık:)
kızım uyudu bende yemek yiyomm.
bizde burda iki kemik 1 büzük yazışıyoz işte
kız ezel doğru yazdımmı
dimi benim bebişim karnımda zaten ayyyy dur heyacanlandım
10 seneden sonra sanki ilk olacak gibiyiz
senin yüzündeeenn
bol bol yeşil çay içiiiiiiiiiiiiiinnn sıvı tüketiiiiiiinnn bide bu çörek otu bal tarçın karışımdan yiyin
kız umut sen neden üzülüyorsun kiiiiiiii sen yakaladın bu sefer oğluşu inşaAllah
deliyeee bak niye benim yüzünden olsun beee
herkesin işi gücü var.sizin gibi chat yaptıgımız yerden para kazanmıyoruzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?