- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #3.761
ıgne olacanmı??????
kızlar şimdi ovulasyon testi aldım
şimdi iki çizgide koyu renk olunca
hemenmi ilşkiye girmek gerekiyor
yoksa beklememmi lazım
KOYU İKİ TANE CİZGİ CIKTIKTAN 24-48 SAAT İÇİNDE YUMURTLAMA OLACAK DEMEKTİR
TAM YUMURTANIN CATALDIGINI ATEŞ ÖLCELEREK YADA UZAYAN AKINTINDAN ANLAYABİLİRSİN.
BU KONUYLA İLGİLİ BENİM BİLDİGİM BU CNM
İSTERSEN ŞU LİNKİ DE İNCELE ORADAKİ KADINLARA SOR DAHA İİ BİLİR ONLAr
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...eriniz-304231in-payla351305m-alan305-876.html
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
yok diyolar canım
senin hangi yumurtan alındı
ve diğer tanıdığın hangi yumurtalığı alınmış
bunları şunun için soruyorum
banada sağ yumurtalığın y çekimi fazla deniyo
seninde cevabın kafamdakilere belki yardımcı olur
Bebİsh adlı arkadaŞ nere kayboldun ya
tam benlİk konuydu senİnkİ :)))
kiz izine gidince bende yatili vericem kuran kursuna kizi Allah yolunda heseye raziyim yterki bisiler ögrensin valla kendim ögretemedim benden almadi uzulmeee sennnn Allaha emanetlerrrrkızlar canım gıttı ve aglıyorum eve geldım sımdı aman ne zormus evde kımse yok sankım ya cocucklar cok cabuk buyoyo ınanın daha dun gıbı dogdugu gun aklımda ınan yemek yaapasımda yok sankım bız yeyıp o ac kalacakmıs gıbı gelıyooooo
insallah duksuk degildir olsa bile kucuktu dr. gitseydin kiz ne olur olmazzzzmerhaba oğluş bekleyen anneler
1 hafta ankara serüveninden sonra tekrar aranızdayım
ben sanırım hamile değilim
biraz karışık
eğlenelim diye gittiğimiz gençlik parkında bi alete bindik
ben o kadar olacağını tahmin etmemiştim baya sarstı
indiğimde sıcak bi akıntı hissettim
5 gün gecikmiştim oysaki
ondan sonra o gece karnımın ve belimin ağrısından gece çok geç saatte uyuyabildim
kanama vardı ve devam etti
sonra normal adet kanı gibi devam etti
bugün son günü hatta
hemen ertesi günü kendim test yaptım
negatif çıkmıştı
acaba psikolojikman gecikmiş olabilirmi
benim adetim hiç gecikmezdi
şimdi gebelik düşündüğümden gecikmiş olabilir mi????
canim olabuluuuu hamislikk yumurta erken gelismis olabuluuuuuarkadaşlar ben bir şey merak ediyorum bilgisi olan varmı: hamileyim ve son gittiğim doktorum kontrolde bana hiç sat falan sormadı kalp atışlarını duyacaktık,bana 47 günlük hanilesiniz dedi son adet tarihimi almadı hiç,gittiğim günden 47 gün geri sayınca 24 nisan çıkıyor benim sat 18 nisan,yani ben tam 24 nisandamı hamile kalmışım;adetimin 7. günü ,gerçekten o gün bir şey olmaz diye korunmamıştık ilginç geldi.sizce cinsiyeti ne olabilir?
canim olabuluuuu hamislikk yumurta erken gelismis olabuluuuuu
karabiber hoşgeldin canım
ben de 1 haftadır ankaradaydım
hiç giremedim nete
1 haftadır kaçırdığım bişey varmı
yöntemlerden
yada kızların gebeliğinden
cinsiyetlerinden
adet döngün kac??arkadaşlar ben bir şey merak ediyorum bilgisi olan varmı: hamileyim ve son gittiğim doktorum kontrolde bana hiç sat falan sormadı kalp atışlarını duyacaktık,bana 47 günlük hanilesiniz dedi son adet tarihimi almadı hiç,gittiğim günden 47 gün geri sayınca 24 nisan çıkıyor benim sat 18 nisan,yani ben tam 24 nisandamı hamile kalmışım;adetimin 7. günü ,gerçekten o gün bir şey olmaz diye korunmamıştık ilginç geldi.sizce cinsiyeti ne olabilir?
kızlar ıyı aksamlar hepınıze sımcık ortanca hastalandı dr goturdum ılaclarını alırkende eczaneye ph ölcumu varmı dıye sordum bayandı cesaret geldı:):)) varmıs ama kalmamamıs ya dıyecegım o ezcanelerde varmıs ph ölcumu bılgınıze ............
canim kizin nasil oldu gecmis olsun haftaya pazartesi gece 10 ucak canim istanbuldayiz kismet olursaaa:sm_cool:nasılsın gurbet ablam ne zman gelıyon ızıne turkıkyeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?