bebek cinsiyet belirleme..

kızlar şimdi ovulasyon testi aldım
şimdi iki çizgide koyu renk olunca
hemenmi ilşkiye girmek gerekiyor
yoksa beklememmi lazım

KOYU İKİ TANE CİZGİ CIKTIKTAN 24-48 SAAT İÇİNDE YUMURTLAMA OLACAK DEMEKTİR
TAM YUMURTANIN CATALDIGINI ATEŞ ÖLCELEREK YADA UZAYAN AKINTINDAN ANLAYABİLİRSİN.
BU KONUYLA İLGİLİ BENİM BİLDİGİM BU CNM
İSTERSEN ŞU LİNKİ DE İNCELE ORADAKİ KADINLARA SOR DAHA İİ BİLİR ONLAr

http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...eriniz-304231in-payla351305m-alan305-876.html

selam canım ksrabakma buradaki zamanı ayarlayamıorum bi bakıorum kimseler yok ben çıkıorum herkes muhabbet etmiş:)
canım ben endometriosisden ameliyat oldum sol yumurtalığımın ceviz büyüklüğünde bi parçası hariç,tamamı alınmış
sağ yumurtalığımda yaşıma göre büyümemiş mişti
sonra tedaviyle bi oğlum oldu(allah'ıma emanet hepsi)
ben şuan yine hamileyim:) doktora gittiğimde söledim ameliyat geçirdiğimi bebekten sonra ultrasonda baktı sol yumurtalık hiç görünmüo
sağ yumurtalığımda yine kist bulaşmış demişti
ama tabi ben oğluma hamile kaldığımda o kalan küçük ceviz parçası büyüklküğünbdeki sol yumurtalığımdanmı kalmıştım yoksa sağdanmı kalmıştım bilemiorum.
amaa bu kez heralde sağdan kalmışımdır,sol ultrasonda hiç görünmedi çünkü:) bnde bu kez hakkımıddada hayırlısı olacaksa inş. bi kzım olsun istiorum.
o nedenle sordum yumurtalıklarla cinsiyetin bi alakası var mısır die
peki canım senn bu konuyla ilgin nedir???

hımm diğer tanıdığım yani biz 4kardeşiz diyen teyze zaten bayağı yaşlı ama bilmiorum sağdanmı 4 kızlar yoksa soldanmı hiç sormadıydım :) sorabilirim ama :)))istersen:))

Bebİsh adlı arkadaŞ nere kayboldun ya
tam benlİk konuydu senİnkİ :)))

mesajı gördüğümde biraz evvel cevap yazdım canım sende yaz bu konuyla ilgini ve bildiklerini görüşelim yine buradan.
şahsımıza mesaj yazıldığında telefona uyarı gelse keşkede geçsek net başına birebir görüşmüş olurduk ne iyi olurdu :) ehüheheh

karabiber hoşgeldin canım

ben de 1 haftadır ankaradaydım
hiç giremedim nete
1 haftadır kaçırdığım bişey varmı
yöntemlerden
yada kızların gebeliğinden
cinsiyetlerinden

kiz izine gidince bende yatili vericem kuran kursuna kizi Allah yolunda heseye raziyim yterki bisiler ögrensin valla kendim ögretemedim benden almadi uzulmeee sennnn Allaha emanetlerrrr
insallah duksuk degildir olsa bile kucuktu dr. gitseydin kiz ne olur olmazzzz

kardesim benim komsumun sag yumurtaligo yok fakat iki kizi ve bir oglu var sol yumurtaliktannnn

arkadaşlar ben bir şey merak ediyorum bilgisi olan varmı: hamileyim ve son gittiğim doktorum kontrolde bana hiç sat falan sormadı kalp atışlarını duyacaktık,bana 47 günlük hanilesiniz dedi son adet tarihimi almadı hiç,gittiğim günden 47 gün geri sayınca 24 nisan çıkıyor benim sat 18 nisan,yani ben tam 24 nisandamı hamile kalmışım;adetimin 7. günü ,gerçekten o gün bir şey olmaz diye korunmamıştık ilginç geldi.sizce cinsiyeti ne olabilir?

gurbet güzelim gidicem canım doktora ama çarşamba ancak gidebilirim
bugün nöbetçiyim
ve yarında 4 e kadar çalışıyorum ancak çarşamba müsaitim

canim olabuluuuu hamislikk yumurta erken gelismis olabuluuuuu

kızlar ıyı aksamlar hepınıze sımcık ortanca hastalandı dr goturdum ılaclarını alırkende eczaneye ph ölcumu varmı dıye sordum bayandı cesaret geldı:):)) varmıs ama kalmamamıs ya dıyecegım o ezcanelerde varmıs ph ölcumu bılgınıze ............

karabiber hoşgeldin canım

ben de 1 haftadır ankaradaydım
hiç giremedim nete
1 haftadır kaçırdığım bişey varmı
yöntemlerden
yada kızların gebeliğinden
cinsiyetlerinden

hoşgeldin cnm
gecmiş olsunnn
ankaranın neresine gittinn,ugrasaydın banada:)

adet döngün kac??

gecmiş olun gamzee.hayırdır neyi var kızının

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…