- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #3.801
yok canım rahat gidiyor herşey.
dilem sen ne yaptın aldınmı ertesi günü hapını
hoş bulduk canımmm sen nasılsın kızın hastaymış geçmiş olsunncnm hg napıyon nasılsın bebıs nasıllllllllll:):)):):)
yok canım gitmedim yarın gidiyorummmkarabiberrr hoşgeldinnnnnnnnnnn cnm
nasılsın bebiş nasıll
gittinmi doktora kesinleştimi pipili:)
bende niğdedeydimm canımmmm kaçtımm ordann soğuktuuuuu bulunduğumm yerrrrkarabiber hoşgeldin canım
ben de 1 haftadır ankaradaydım
hiç giremedim nete
1 haftadır kaçırdığım bişey varmı
yöntemlerden
yada kızların gebeliğinden
cinsiyetlerinden
ohhh tatilleree gidiyorsunuızz demekk gurbetcimmcanim kizin nasil oldu gecmis olsun haftaya pazartesi gece 10 ucak canim istanbuldayiz kismet olursaaa:sm_cool:
tahmin ediyorum
erkek
çünkü genellikle kızlarda bulantı ve kusma çok oluyor
ama erkeklerde pek bişey olmuyor
4 hafta sonra belli olur
günaydın kızlar . o kadar çok yazmışsınız ki geçmişi okumayı ancak bitirebildim . ne yazıkki 12 haziran adet oldum . yani hamile değilim . adet olunca çok üzülmüştüm ama şimdi alıştırdım kendimi . hani karbonatlı duş yapanların bazıları hamile kalamamış ya acaba bende yumurta akı denediğim için mi kalamadım bilemiyorum . bu ay tekrar deneme yapıcaz artık .
gurbet baktığın takvimde benim yumurtlama günüme bakabilirmisin canım ? adet tarihi 12 haziran . siklus 30 gün . teşekkürler.
matematik yumurta akının hamile kalmayı zorlaştırmak gibi bir etkisi var mı acaba ?
gidem kapilari temizleyem
valla esimle tartistik dedim iki sefer boya al evi boyayalim her senede iki sefer temizlik yaparim kökten kis yaz temizligi deyip durma diyor ben sana yapmiycammi dedim
halbuki bosver dedi neden boyansin dedi boya boya deyip duruyomusum da bana haketmedigim hakeretler etti ben pismisimde sanki hersene ev telizligimi yapiyormusumda ben cocuklari buyutemiyormusum lanet olsunmus benimle evlendigi icinde
hic bir zaman ne aldin ne ettin demedim daha neler neler haketmedim kafam cok karisik konusuyorz da iste öyle affff benim gib bir insana herkes tarafindan takdir edilen benim gibi bir insana cok ayipp etti
bir bana yaklasmaya calissin diycem ben sana layik degilim bosver sana layik olani bul sen diycem inceldigi yerden kopsun umurumda degil agzim var dilim yok ona eli sopali kadin lazimm
Bebek konusunda Tek yaptığım herkese duaaaa namazlarımda hepimize ...birde artık kafama takmıyorum ...ilişkide rahatım yani dr.ların dediği gibi çocuk yapmak için yapmıyorum..eğleniyorum tabir-i caizse :)) bide kalkıyorum ayağa ,duşuma gidiyorum..Allah'ım nasip etmişsse tutar diyorum....hemen kalkmamın sebebi söylmiştim amam hatırlatayım.!!!!!..erkek y spermleri hızlı olduğu için eger hemen kalkmayla hamile kalınmışsa genellikle erkek oluyor arkadaşlar cinsiyet.!!!!!.çünkü y spermleri hızlı ...test ettim çevremde,, anam bendede tutarsa size tez bile hazırlayabilirim bu konuda eheüheheeheh...keçiboynuzu da içirmiştim eşime ..ama artık onu da yapmıyorum...işte böyle .......
Canım galenik marks içinde 5 tane çıkıyor eşim 2 kutu almış yani 10 tane oluyor..gayette güzel ben memnun kaldım bu ayda gurbetin verecegi gün ( tabi adet olursam :) ) VE AYNI metodla devam tatak tatak tatakkim tutar bizi..
canım neden ayaga kalktığımı anlatmıştı geçmiş sayfalarda ama gene anlatayım erkek spermler yani y hızlı gittiğinden eger o ilişkiden hamile kalınırsa erkek die düşündüğümden canım kalkıyorum duş alıp namaz kılıp yatıyorum sagıma ..yani biliyosun ne kadar yıkansanda giden gitmiştir o yüzden sağıma dönüp yatıryorum
kızıma bu şekilde hamile kaldım benkaydirigubbakcemile3o ay olmasını istemediğimden ilişkiden hemen sonra koşa koşa tuvalete sonra da banyoya gittim adetimin 14. günü ve o ay tek ilişkiydi
dünya tatlısı kızım oldu Şeniz
umarım yardımcı olabilmişimdir
hepimiz için canım benim hepimiz için
belki çok çok uç bir örnek olacak ama
abdullah öcalan gibi bir oğlum olacağına hiç olmasın daha iyi derim hep
günaydın herkese.sende hoşgeldin karabiber.bende seni bekliyordum.niye diye soracak olursan senin bu grafiklerde ilişkide bulunduğun gün ne çıkıor.yani erkek günümü çıkıyor.benim biraz karıştı ovulasyon hesaplama işleri.
hoşbuldukk canımmgünaydın
hoşgeldin karabiber :) bebiş ne durumda
gurbet güzeli nere gidiyosun ya bize takvim kim verecek(( kaç gün yoksun???
sanada canımjgünaydınnnn
günaydın kızlar karabiber hoşgeldin canım .hadi bakalım doktordan güzel haberlerle gel ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?