bebek cinsiyet belirleme..

hoşgeldin cnm
gecmiş olsunnn
ankaranın neresine gittinn,ugrasaydın banada:)

adet döngün kac??

gecmiş olun gamzee.hayırdır neyi var kızının

cnm.. benım ortancı cok hassas en ufak seye alerjısı var gozler sıser bu seferde bogazları alerjı olmus dondurmadan o kesın yeme desen arkadasları alıyo anne bende alacam ıste cocugunmu var derdın var gene hamdolsun cnm bunlara rabbım beterınden saklasın

senin satin 18 nisan ve siklusun kac bana de hele bakayim ben

canlarım benim adet döngüsü biraz karışık ama genelde 31 falan sürüyor.
normalde adt bile olsan catlamayan yumurata oluyormusss kimisi pilikler onlar ayri konuda adetlyken iliskiye girermis bebk olmaz idye yine hamis kalirlarmis senin yumosss bekelmis valla zannimcaaa

canlarım benim adet döngüsü biraz karışık ama genelde 31 falan sürüyor.

sen şuan kac haftalık hamilesin? ultrasonda bebegin baş ve popo arasındaki mesafe ölcülerek son adet tarihi bulunur.genelde doktorlar yum gününü baz almazlar .son adet tarihini baz alırlar.sana söledigi 47 günlük süre senin son adet tarihin olarak düşünmüş.tabi ultrasondaki ölcüme göre bu sonuca varmış

normalde adt bile olsan catlamayan yumurata oluyormusss kimisi pilikler onlar ayri konuda adetlyken iliskiye girermis bebk olmaz idye yine hamis kalirlarmis senin yumosss bekelmis valla zannimcaaa
yani canım yumurta bir önceki aydan kalmış olabilirmi?

canım şu an sata göre 10 haftalık olduk.dr gittiğimde sata göre 7+5 idik dr 6+5 (47 günlük) dedi ölçümlerden.

hııııı pardon yanlış okumuşum,adet başlangıcından saydım ben. benim adet 3-4 gün sürüyor o zaman ilk 7 gün oluyor oğluş geloyor komşuya göre hadi bakalım.

hoşgeldin cnm
gecmiş olsunnn
ankaranın neresine gittinn,ugrasaydın banada:)

adet döngün kac??

gecmiş olun gamzee.hayırdır neyi var kızının

1 gece polatlıda
1 gece keçiörende
2 gece etimesgutta
2 gece yenimahallede
1 gece sincanda kaldık

gençlik parkı - acity - antares - forum ankara avmleri gezdik
bi de and çarşısı ama ankara bana göre değil istanbul daha güzel

cnm sıze ıyı aksamlar ben cıkıyorum

iyi geceler canım geçmiş olsun kızına
bi de kızından ayrıldın sanırım
Allah kavuştursun

neyse öle böle hamileyimde ben asıl cinsiyetini merak ediyorum sizce tahminleriniz nedir arakadaşlar?

bulantın filan varmı
uyku hali

kızlaaaaaaaaaaaar
burda nasıl yağmur yağıyor
gök gürlüyor
üşüyorum
nöbetteyim yanlızım
ühü ühü ühü mafoldumben

hııııı pardon yanlış okumuşum,adet başlangıcından saydım ben. benim adet 3-4 gün sürüyor o zaman ilk 7 gün oluyor oğluş geloyor komşuya göre hadi bakalım.
insallah canim benimmmmmmm insallahhhhh
kızlaaaaaaaaaaaar
burda nasıl yağmur yağıyor
gök gürlüyor
üşüyorum
nöbetteyim yanlızım
ühü ühü ühü mafoldumben
geleyim bacummmmm valla bizden size geldi soguk yagis bizim 30 drece sicaklik
brn çıkıyorum hepinize iii geceler...
sanada canimmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…