- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #3.781
hoşgeldin cnm
gecmiş olsunnn
ankaranın neresine gittinn,ugrasaydın banada:)
adet döngün kac??
gecmiş olun gamzee.hayırdır neyi var kızının
senin satin 18 nisan ve siklusun kac bana de hele bakayim benarkadaşlar ben bir şey merak ediyorum bilgisi olan varmı: hamileyim ve son gittiğim doktorum kontrolde bana hiç sat falan sormadı kalp atışlarını duyacaktık,bana 47 günlük hanilesiniz dedi son adet tarihimi almadı hiç,gittiğim günden 47 gün geri sayınca 24 nisan çıkıyor benim sat 18 nisan,yani ben tam 24 nisandamı hamile kalmışım;adetimin 7. günü ,gerçekten o gün bir şey olmaz diye korunmamıştık ilginç geldi.sizce cinsiyeti ne olabilir?
canim kizin nasil oldu gecmis olsun haftaya pazartesi gece 10 ucak canim istanbuldayiz kismet olursaaa:sm_cool:
normalde adt bile olsan catlamayan yumurata oluyormusss kimisi pilikler onlar ayri konuda adetlyken iliskiye girermis bebk olmaz idye yine hamis kalirlarmis senin yumosss bekelmis valla zannimcaaacanlarım benim adet döngüsü biraz karışık ama genelde 31 falan sürüyor.
canlarım benim adet döngüsü biraz karışık ama genelde 31 falan sürüyor.
yani canım yumurta bir önceki aydan kalmış olabilirmi?normalde adt bile olsan catlamayan yumurata oluyormusss kimisi pilikler onlar ayri konuda adetlyken iliskiye girermis bebk olmaz idye yine hamis kalirlarmis senin yumosss bekelmis valla zannimcaaa
sen şuan kac haftalık hamilesin? ultrasonda bebegin baş ve popo arasındaki mesafe ölcülerek son adet tarihi bulunur.genelde doktorlar yum gününü baz almazlar .son adet tarihini baz alırlar.sana söledigi 47 günlük süre senin son adet tarihin olarak düşünmüş.tabi ultrasondaki ölcüme göre bu sonuca varmış
evet canim catlamayan yumurta olabiliyorkaydirigubbakcemile5yani canım yumurta bir önceki aydan kalmış olabilirmi?
canım şu an sata göre 10 haftalık olduk.dr gittiğimde sata göre 7+5 idik dr 6+5 (47 günlük) dedi ölçümlerden.
adet bittikten sonraki 7 gun icersinde iliskiye girersen komsumun demesiyle oglun olur yok 7.gunden sonra ilisk olursa kizin olur komsum öyle diyorneyse öle böle hamileyimde ben asıl cinsiyetini merak ediyorum sizce tahminleriniz nedir arakadaşlar?
adet bittikten sonraki 7 gun icersinde iliskiye girersen komsumun demesiyle oglun olur yok 7.gunden sonra ilisk olursa kizin olur komsum öyle diyor
hoşgeldin cnm
gecmiş olsunnn
ankaranın neresine gittinn,ugrasaydın banada:)
adet döngün kac??
gecmiş olun gamzee.hayırdır neyi var kızının
cnm sıze ıyı aksamlar ben cıkıyorum
neyse öle böle hamileyimde ben asıl cinsiyetini merak ediyorum sizce tahminleriniz nedir arakadaşlar?
insallah canim benimmmmmmm insallahhhhhhııııı pardon yanlış okumuşum,adet başlangıcından saydım ben. benim adet 3-4 gün sürüyor o zaman ilk 7 gün oluyor oğluş geloyor komşuya göre hadi bakalım.
geleyim bacummmmm valla bizden size geldi soguk yagis bizim 30 drece sicaklikkızlaaaaaaaaaaaar
burda nasıl yağmur yağıyor
gök gürlüyor
üşüyorum
nöbetteyim yanlızım
ühü ühü ühü mafoldumben
sanada canimmmmmmbrn çıkıyorum hepinize iii geceler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?