- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #38.021
ıyı aksamlar
merhaba canım sagolasın bunada sukur ıste tam tamıyla gectı denemez ama dayanabılecek kadar devam edıyor
evet ocak degıl bızım koyumuzde guvendıgımız bır hoca var ona yabtırıyoruz o yuzden beklıyoruz artık
sızler nasılsınız nasıl gıdıyor
ben sımdılık kacıyım yarın gelırım ayagım agrı yabıyor mınosetımı alıp yatıyım ılk geldıgım gunden fenalasıp yıne anacıgıma dert olmak ıstemıyorum hayırlı aksamlar
ıyı aksamlar kızlar nasılsınız ıns hepınız ıyısınızdır .benım kusmalarım cok sukur hafıfledı 2 gun ıyı bırgun kotu devaam edıyor ,ayagım ıse ıgne oluyorum 5 10 gun kadar etkılı oluyor tekrarlayınca yıne gıdıp ıgne oluyorum cok sukur yanı annemden dondum,evımdeyım artık bı aksılık olmassa ynınızdayım ozledım sızlerı nasıl olsa bol bol gorusucez
kızlar günaydın testi yaptım ve kocaman bir tek çizgiyle karşılaştım
evet canım haklısın napalım hayırlısı bekliycem biraz daha.sağlıklı olsun da bir ay geç olsun napalım.adeti gormedigin surece sansin var. kendini birakma. Allah tan hayirlisi. Eger olmazsa da, diyetini vs. daha iyi yapip tekrar denersin, aylar cuvala girmedi ya. Esin bayram yapar bir ay dahaHic moralini bozma, aslan gibi bir evladin var esin de sen de sagliklisin yani. Bir ay once bir ay sonra cok birsey farketmez. Adetin bugundu degil mi normalde.. gelmezse kan testi yaptir. Bazen bu testlerde cikmayan, kanda cikiyor.
cnm hemen üzülme ya.bazen idrarda cıkmayabiliyorrr.hamile degilsendee hayırlsıı olsunn.daha ilk denemennn.
bidaki ay biz sana yine destek veririrz:)
ama hamile degilsenn şokk olcamm
cünkü cok fazla belirti varrdıı
kakule silik çizgide mi yok
tamam hamile değilim de taa yumurtlama günümden beri ağrıyan sızlayan batan kasıklarım nedir peki.yaklaşık 15 gündür sürekli bir karın kasık ağrısı?sonra kahve leke nedir?sonra karbonat niye köpürdü?off işte bu sorular muallak...
bu ay doktora gitmeyi düşünüyorum hem kasık ağrılarımın sebebini öğrenirim hem yumurtlama takibi yaptırırım ne bileyim işte şaşkınım şimdi.
kız dur hemencikkkkk daha ilk denemen
bizler kaç aydır uğraşıyoruz yaaa
hem bakalım adet olacakmısın bekleyelim
bazılarında idrarda değilde kanda çıkıyomuş mesela
nasılsın bugün lekelenmen varmı ???
günaydınn
kaynanam gittii şükür.en azından 6 ay yok bakalım.artık gelirim...
ayy ben hep sizleri okuyodum ya.bazen gülüyom .kaynanam bön bön bakıyo neye gülüyoki bu kadın diye.patatiscilerle sütcülere bayıldımm...atışmalar süper.
ama gece kuşu olmuşsunuz .ohh aslında daha iyi dimi çocuklar uyuyo.rahat rahat yazıyosunz..bende sabah okuyom...
kakulecim bacımüzülme.daha yeni başladın.inşallah yakındır gelcek bi kız sana..
sağol canım inşallah.
bide şimdi aklıma geldi yaa kendimi avutuyorum belki ama oğlumdada 2 kere idrar testi yapmıştım negatifti sonra kanda çıkmıştı
ıyı aksamlar kızlar nasılsınız ıns hepınız ıyısınızdır .benım kusmalarım cok sukur hafıfledı 2 gun ıyı bırgun kotu devaam edıyor ,ayagım ıse ıgne oluyorum 5 10 gun kadar etkılı oluyor tekrarlayınca yıne gıdıp ıgne oluyorum cok sukur yanı annemden dondum,evımdeyım artık bı aksılık olmassa ynınızdayım ozledım sızlerı nasıl olsa bol bol gorusucez
ıyı aksamlar
merhaba canım sagolasın bunada sukur ıste tam tamıyla gectı denemez ama dayanabılecek kadar devam edıyor
evet ocak degıl bızım koyumuzde guvendıgımız bır hoca var ona yabtırıyoruz o yuzden beklıyoruz artık
sızler nasılsınız nasıl gıdıyor
ben sımdılık kacıyım yarın gelırım ayagım agrı yabıyor mınosetımı alıp yatıyım ılk geldıgım gunden fenalasıp yıne anacıgıma dert olmak ıstemıyorum hayırlı aksamlar
kızlar selam...rahim filmi çektirmenin cinsiyete etkisi varmı acaba..
elara momof kızlar bi,len varmı..bu ayda kalamazsam rahim filmi çekilcem
ben biraz netten baktım bi kac çeşit ilac varevet bende o sebepten istiyorum tüpleri açıyormuş.ama sonuçta içeri kimyasal veriliyor.acaba alkalik yada asidik yönde etkisi varmıdır.sonuçta vajen değil direkt rahim içi etkileniyor
merhaba arkadaşlararanıza yeni katıldım gerçekten bütün samimiyetimle söylüyorum aile gibisiniz maşallah.ben siteyi çookkk uzun zamandan beri takip ediyorum ve sizlerleyim.kendinize iyi bakın yavrularınızla beraber allaha emanet olun
merhaba...:44: yeni katıldım aranıza
ne biliyim kız kaptırdım işte
adeti bekliyorum inşallah olmam lekelenme şimdilik yok zaten evde hiç olmadı.2 kere dışarda o da çok ayakta kaldığım zaman oldu.
kasıklarım halaa ağrıyor kan tahlili versemmi off negatif çıkarsa diye çekiniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?