bebek cinsiyet belirleme..

cnm benim ya ağlarsa anam ağlar tabi...nasıl bişeymiş bu anlamadım ya ilginç yani çok üzüldüm yat cnm dinlen sen iyi uykular geçmiş olur inşaallah

boncuk gecmıs olsun eger yel dedıgın seyse o magnezyum eksıklıgınden oluyo bazan gözumuz segırıyo ya o da ondan bazıları şıddetlı gecırır bunun en ıyı ılacı bol bol maen suyu ıcmek hemen dene cocuga da sanırım zararı yoktur icccccccccccccccccccccc iiiçççççççççççççç:26::26::26::26:

kızlar günaydın testi yaptım ve kocaman bir tek çizgiyle karşılaştım

adeti gormedigin surece sansin var. kendini birakma. Allah tan hayirlisi. Eger olmazsa da, diyetini vs. daha iyi yapip tekrar denersin, aylar cuvala girmedi ya. Esin bayram yapar bir ay daha Hic moralini bozma, aslan gibi bir evladin var esin de sen de sagliklisin yani. Bir ay once bir ay sonra cok birsey farketmez. Adetin bugundu degil mi normalde.. gelmezse kan testi yaptir. Bazen bu testlerde cikmayan, kanda cikiyor.

evet canım haklısın napalım hayırlısı bekliycem biraz daha.sağlıklı olsun da bir ay geç olsun napalım.

cnm hemen üzülme ya.bazen idrarda cıkmayabiliyorrr.hamile degilsendee hayırlsıı olsunn.daha ilk denemennn.
bidaki ay biz sana yine destek veririrz:)
ama hamile degilsenn şokk olcamm
cünkü cok fazla belirti varrdıı

yaa elara çok belirti vardı valla çok umutlandım bu ay tek çizgiyi görünce ben de şk oldum doğrusu.

kakule silik çizgide mi yok

yok canım yaaa bembeyaz zıkkım

tamam hamile değilim de taa yumurtlama günümden beri ağrıyan sızlayan batan kasıklarım nedir peki.yaklaşık 15 gündür sürekli bir karın kasık ağrısı?sonra kahve leke nedir?sonra karbonat niye köpürdü?off işte bu sorular muallak...
bu ay doktora gitmeyi düşünüyorum hem kasık ağrılarımın sebebini öğrenirim hem yumurtlama takibi yaptırırım ne bileyim işte şaşkınım şimdi.

kız dur hemencikkkkk daha ilk denemen
bizler kaç aydır uğraşıyoruz yaaa
hem bakalım adet olacakmısın bekleyelim
bazılarında idrarda değilde kanda çıkıyomuş mesela
nasılsın bugün lekelenmen varmı ???

günaydınn
kaynanam gittii şükür.en azından 6 ay yok bakalım.artık gelirim...
ayy ben hep sizleri okuyodum ya.bazen gülüyom .kaynanam bön bön bakıyo neye gülüyoki bu kadın diye.patatiscilerle sütcülere bayıldımm...atışmalar süper.
ama gece kuşu olmuşsunuz .ohh aslında daha iyi dimi çocuklar uyuyo.rahat rahat yazıyosunz..bende sabah okuyom...

kakulecim bacımüzülme.daha yeni başladın.inşallah yakındır gelcek bi kız sana..

ne biliyim kız kaptırdım işte
adeti bekliyorum inşallah olmam lekelenme şimdilik yok zaten evde hiç olmadı.2 kere dışarda o da çok ayakta kaldığım zaman oldu.
kasıklarım halaa ağrıyor kan tahlili versemmi off negatif çıkarsa diye çekiniyorum

sağol canım inşallah.

bide şimdi aklıma geldi yaa kendimi avutuyorum belki ama oğlumdada 2 kere idrar testi yapmıştım negatifti sonra kanda çıkmıştı

kızlaaaar hepinize günyadııııııııııııııın geçmişi okudum geldiimm nasılsınız bakalım dün benim yine sünen akıntım oldu yumurta akı gibi vallah yumurtladım mı bilmiyorum ama ben yine fiki fiki yaptım kaç gündür aşırı akıntım vardı bakalım devam edecekmi o akıntılar acaba iki kezmi yumurtluyorum ondan mı uzun sürüyor bu adet aralıkları bilmiorum ki ovulasyon mikroskopunda ot falanda yoktu ama hayırlısı artık

canım hoşgeldin ağrılarının kusmalarının hafiflemesine sevindim inşaAllah tez zamanda tamamen kurtulursun seni çok özledik

kızlar günaydın testi yaptım ve kocaman bir tek çizgiyle karşılaştım

canım üzülme belli olmaz daha adet olmadın belki testte çıkmamıştır bence kan testi yaptırma bekle bakalım adetini bir kaç gün geçerse yaptırırsın testi

canım çokkk geçmiş olsun inşallah ağrıların bir an önce diner dualarımız seninle canım
merak ediyodum inan ne yaptın diye
bulantılarında azalmış bak herşey zamanla yoluna girecek inşallah sen canını sıkma

kızlar selam...rahim filmi çektirmenin cinsiyete etkisi varmı acaba..
elara momof kızlar bi,len varmı..bu ayda kalamazsam rahim filmi çekilcem

evet bende o sebepten istiyorum tüpleri açıyormuş.ama sonuçta içeri kimyasal veriliyor.acaba alkalik yada asidik yönde etkisi varmıdır.sonuçta vajen değil direkt rahim içi etkileniyor
ben biraz netten baktım bi kac çeşit ilac var
ultravıst--sodyum ve kalsiyum ve bi kac şey daha var
telebrix--sodyum...ve başka şeylerde var.içerigini iyice araştır istersen
lipiodol-iyonize edilmiş haşhaş togumu yagı varmış bunda.haşhaş tohumuda baya alkali.yagıda alkalidir galiba.
bu ilacları hasta kendi alıyormuş
sende lipiodol marka alırsınn.kimyasal degil gibi görünüyor.

hoşgeldin.seni görüyordumm alttaa.yeni aktif edildi üyeligin galiba
kaç cocugun var?

merhaba...:44: yeni katıldım aranıza

sende hoşgeldin.cocuk varmı

bugün bekle bence ama sen bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…