- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #38.041
Valla bayıldım ben maşallah yüzbinkere maşallah çokta güzel yüz hatları var ilerde çok güzel olur demedi deme
ıyı aksamlar kızlar nasılsınız ıns hepınız ıyısınızdır .benım kusmalarım cok sukur hafıfledı 2 gun ıyı bırgun kotu devaam edıyor ,ayagım ıse ıgne oluyorum 5 10 gun kadar etkılı oluyor tekrarlayınca yıne gıdıp ıgne oluyorum cok sukur yanı annemden dondum,evımdeyım artık bı aksılık olmassa ynınızdayım ozledım sızlerı nasıl olsa bol bol gorusucez
kızlarrrr dün gece bayağı sakin geçmiş
herkesin işimi vardı
ezelll baksana kız sayfalar bıraktığımız gibi
tamam hamile değilim de taa yumurtlama günümden beri ağrıyan sızlayan batan kasıklarım nedir peki.yaklaşık 15 gündür sürekli bir karın kasık ağrısı?sonra kahve leke nedir?sonra karbonat niye köpürdü?off işte bu sorular muallak...
bu ay doktora gitmeyi düşünüyorum hem kasık ağrılarımın sebebini öğrenirim hem yumurtlama takibi yaptırırım ne bileyim işte şaşkınım şimdi.
günaydınn
kaynanam gittii şükür.en azından 6 ay yok bakalım.artık gelirim...
ayy ben hep sizleri okuyodum ya.bazen gülüyom .kaynanam bön bön bakıyo neye gülüyoki bu kadın diye.patatiscilerle sütcülere bayıldımm...atışmalar süper.
ama gece kuşu olmuşsunuz .ohh aslında daha iyi dimi çocuklar uyuyo.rahat rahat yazıyosunz..bende sabah okuyom...
kakulecim bacımüzülme.daha yeni başladın.inşallah yakındır gelcek bi kız sana..
cnm ıyı olmana bıraz daha cok sevındımıyı aksamlar
merhaba canım sagolasın bunada sukur ıste tam tamıyla gectı denemez ama dayanabılecek kadar devam edıyor
evet ocak degıl bızım koyumuzde guvendıgımız bır hoca var ona yabtırıyoruz o yuzden beklıyoruz artık
sızler nasılsınız nasıl gıdıyor
ben sımdılık kacıyım yarın gelırım ayagım agrı yabıyor mınosetımı alıp yatıyım ılk geldıgım gunden fenalasıp yıne anacıgıma dert olmak ıstemıyorum hayırlı aksamlar
cnm ınan bazen testte cıkmıyo hatta ben ılk kızımdakızlar günaydın testi yaptım ve kocaman bir tek çizgiyle karşılaştım
hehehe sız öle sanın bu aksam gorun asılkızlarrrr dün gece bayağı sakin geçmiş
herkesin işimi vardı
kızlar günaydın hele şükür kavuştum pc ye
sabah 7 den beri ancak bitirebildim geçmişi çok özlemişim sizi...
ne biliyim kız kaptırdım işte
adeti bekliyorum inşallah olmam lekelenme şimdilik yok zaten evde hiç olmadı.2 kere dışarda o da çok ayakta kaldığım zaman oldu.
kasıklarım halaa ağrıyor kan tahlili versemmi off negatif çıkarsa diye çekiniyorum
sağol canım inşallah.
bide şimdi aklıma geldi yaa kendimi avutuyorum belki ama oğlumdada 2 kere idrar testi yapmıştım negatifti sonra kanda çıkmıştı
tamam hamile değilim de taa yumurtlama günümden beri ağrıyan sızlayan batan kasıklarım nedir peki.yaklaşık 15 gündür sürekli bir karın kasık ağrısı?sonra kahve leke nedir?sonra karbonat niye köpürdü?off işte bu sorular muallak...
bu ay doktora gitmeyi düşünüyorum hem kasık ağrılarımın sebebini öğrenirim hem yumurtlama takibi yaptırırım ne bileyim işte şaşkınım şimdi.
kızlarrrr dün gece bayağı sakin geçmiş
herkesin işimi vardı
ağırlığımızı koyduk ya umut korktular giremediler
siz avutun kendinizi bölee
dün herkes izinliydii:))
kakule bende kasık ağrısı var hemde hiç olmadığı kadar ve yumurta takıbındeyım belkıde yumurtan geç gelişiyor olabılır benım öyle adet ağrım bile olmazdı ama bu ay kasıklarım çok fena umudunu kaybetme
:79::79::79:
kakulenin regli günü yarın.yumurta filan kalmamıştırr
görücez bakalım yarın
günaydın kızlar
adetler hep düzenlimiydi
günaydın kızlar
bu işin yarını dünü yok
canımız ne zaman isterse ozamn sohbet ederiz cicim
insan hergün aynı modda olmuyorrrr
kakulenin regli günü yarın.yumurta filan kalmamıştırr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?