- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #38.561
sagol cnm zaten ıyı degıldım ıgne oldum bugun yıne caresız ıns rabbım bebegımı korurda bu ıgnelerden etkılenmezGüzelim sen burayi merak etme rahatina bak dualrimiz seninle.............
merhaba canım ne guzel bende sabırsızlıkla hareketlerını beklıyorum bebegımınherkeze merhaba;karnımda hergün tepinen muhammed hasan bu gün çoook sessiz.bazen o kadar sesis duruyor beni şaşırtıyor.sizler nasılsınız.sanırım nisandekar ve fhna doğum yaptı.bilgisi olan var mı
cnm senı cok ıyı anlıyorum bende akıntı bıle yoktu hamıle olmam ımkansız dedım hıc bellı olmaz yanı bozma morelını rabbım buyuk ıns hamılesındırKızlar bu ay çok istiyorum ben
eşim bile moda girdi aslında ne kadardır bekliyomuşuz biz bebeği yeni farkettiksanki ilk gibi
belirti arıyorum ama hiç bişey bulamıyorum biliyorum çok erken((
ilk belirti akıntımı oluyooo :97:
ne guzel haskena bende cok ozenıyorum kızım buyusede soyle bır gorsem neler ıstıycek neler yabıcak dıye :)sıze kolay gelsınKizlar birazdan cikacam kizimin yuvasinda kiyafet balosu var (Fasching) ona kiyafet bakmaya gidecem ay bir gün Balerin olmak istiyo bir gün Pamuk Prenses bi gün ugur böcegi bi türlü karar veremiyo ayran gönüllü kizim benim anasi kilikli bi gidip bakayim fikir edineyim belki onuda alir giderim neyi begeniyorsa alir geliriz artik zaman kalmadi Cumaya kadar alip hazir etmem lazim...........
superdı yaa sanada :)yumurtaları çatlayasıcılar içine bebeler dolasıcılar hergün yumurtalı sucuk yıyesecıler günnaayyyyddııınnnnnnnnnnnnn
bu aradaa regli oldummmmm
cetvelim dogruu gidiyor yaniii
cnm ıns kısa zamanda atlatırsınız zor gunlerı benımde kızımda mıde yanmam cok oluyordu sıse sıse ıcıyordumkakule, sen niye saglik ocagina gidip test yaptirmiyorsun. Orda kan testi mi yapiyorlar idrar testi mi? Normalde adetlerin duzenli mi?
Tazmanya, hayirlisi olsun hakkinda, bir daha ki aya insh.
Bizim buralarda kis firtinasi tatili var 1 haftadir. Okullar resmi kurumlar, aciller disinda klinikler kapali. Aksi gibi bir de sularda mikrop olabilir uyarisi yaptilar kaynatmadan elinizi bile yikamayin diyorlar. Mecbur gidip hazir su dolduruyoruz marketten ama onda da kuyruk bizim fisle ekmek satilan gunlerdeki gibi .. Doktora da gidemedim. midem cok yaniyor bu ara. erken basladi bu sefer.. diyetten midem buyudu herhalde simdi de bebek mideyi sikistirinca igrenc... Ilk kizimda 7. aydan sonra cok kotu olmustum. Mylanta diye bir surup var, kesler gibi onu cebimde tasiyordum, yandikca iciyordum cok rahatlatiyordu. Yine onu alacagim herhalde.
cnm sıkma canını ıns kısa zamanda qonlundekıne hamıle kalırsınkısa süren gebelik dönemimde yanında olduğunuz için hepinize cok teşekkürederim.
saol cnm ıyıyız sen nasılsın oh gezmıssın ıyı yabmıssınslm kızlar nasılsınız
dunden berı gıremedım annemlere gıttım
bugun beraber donduk bıze yemeklerı koydum
dedım bes dkka bakayım ne var yok
cnm merhaba bende sızlerı cok ozledım bebegım nasıl gercekten bılmıyorum ıns ıyıdır ayın 14 unde gıdıcem kontroleboncuğum senin bebek kesede ne tarafta canımcım....
cnm ıns guzel haberler alırsın hemde mubarek gunde ogrenecencnm ıns kısa zamanda atlatırsınız zor gunlerı benımde kızımda mıde yanmam cok oluyordu sıse sıse ıcıyordum
cnm sıkma canını ıns kısa zamanda qonlundekıne hamıle kalırsın
saol cnm ıyıyız sen nasılsın oh gezmıssın ıyı yabmıssın
cnm merhaba bende sızlerı cok ozledım bebegım nasıl gercekten bılmıyorum ıns ıyıdır ayın 14 unde gıdıcem kontrole
ıns senınde bu sefer dr ıyı gelırde daha fazla beklemezsın ama bak sana ıcımden gecenı dıyım bukadar bekledın ya uzuldun ya rabbım mukafatını verıcek ıns saglıklı bır oglusun olucak ıns daha fazla bekletmeden gelır bebegın
bebegım kesede ortada gıbı geldı arkadaslara ama daha oncede dedım resımde oyle dursada elıme alıp baktıgımda ufak bı farkla sola daha yakın gıbı ama yınede bılemıyorum artık ekseyle ılgılı tahmın yabmıyorum belırsız oldugu ıcın 7 haftalıkken soldaydı tam yapısıktı hata sola 8 haftalıkken ortada cıktı yada sagda sodlda oyle bısı işte:)
nasılsın boncuk nasıl oldun
saqol cnm ıgne oldum 2 saat once fılan cok sukur grım suanda daha bende o yuzden sen nasılsın nasıl gıdıyor bebıs ıyı deqılmı
bernıl cnm aminnnn Allah razı olsun evet ben bugun ogrendım 14 subat kandılmıs hemde sevgılıler gunu rabbım buyuk ıns once drun dedıgı sey bebegın ıyı sozu olur sonrada umarım dualarımın gercek oldugu mujdesını alırım bılemıyorum gercı cınsıyet ıcın erken ama belkı tahmın yabar fılan dıye dusunuyorum olmazsa cunku bırdaha 1 ay sonra gıdıcem hayırlısı artık
ikimizde iyiyiz çok şükür inşALLAH gönlündeki olur bernil iyikidedin kız kandil olduğunu senden duydum
Sagolasiniz kizlar. Yarin normale donecekmis sular diyorlar. Okullar da acilir o zaman.amin cnm saqol cumlemızın ıns
cnm ıns kısa zamanda atlatırsınız zor gunlerı benımde kızımda mıde yanmam cok oluyordu sıse sıse ıcıyordum
cnm sıkma canını ıns kısa zamanda qonlundekıne hamıle kalırsın
saol cnm ıyıyız sen nasılsın oh gezmıssın ıyı yabmıssın
cnm merhaba bende sızlerı cok ozledım bebegım nasıl gercekten bılmıyorum ıns ıyıdır ayın 14 unde gıdıcem kontrole
ıns senınde bu sefer dr ıyı gelırde daha fazla beklemezsın ama bak sana ıcımden gecenı dıyım bukadar bekledın ya uzuldun ya rabbım mukafatını verıcek ıns saglıklı bır oglusun olucak ıns daha fazla bekletmeden gelır bebegın
bebegım kesede ortada gıbı geldı arkadaslara ama daha oncede dedım resımde oyle dursada elıme alıp baktıgımda ufak bı farkla sola daha yakın gıbı ama yınede bılemıyorum artık ekseyle ılgılı tahmın yabmıyorum belırsız oldugu ıcın 7 haftalıkken soldaydı tam yapısıktı hata sola 8 haftalıkken ortada cıktı yada sagda sodlda oyle bısı işte:)
kızlar selam...
boncuk canım hoşgeldin çok özlettin kendini...bebişin nasıl canım ya...,
kızlar ben bugün dar gittim....
rahim filmi içiün iki ay daha bekle dedi:26:
sağ yumurtalığında gelişmekte olan bi yumoş var dedi.kaç mm olduğunu demedi.ben sordum kaç mm diye.daha küçük 11.gün yada 12.gün gel dedi...bende 11 12.gün ama 11.gün giderim.geç kalmıyım...bana dediki iğne yapmıyalım.iki ay dene sonra film çekeriz. olmazsa klomene başlarız dedi.benim daha önceden denediğimi bilmiyo tabi...nerdeyse bir sene olacak.neyse anlıycanız ama rahim filminden yanayım.bu iki ayda kalmazsam çektircem...bazen ufak yapışıklıklarda engel oluyormuş.ilaçla açılıyormuş...bu kadar sabrettik biraz daha sabır edelim bakalım...sabreden derviş misali
Benim dediğim doğrulandı bu durumda eylülde hamile kalanlar listeye bakınca bir kişi hariç hepsi erkek ve en çok hamilelik eylül ayında olmuş
momofcum hoşgeldin canım bugün gene gittim sağlık ocağına yok yapmadılar önce kan testi yapıuoruz dedilet telde sonra gittim kan yapmıyoruz idrar yapıyoruz onunda şimdi yapamayız saat 10 dan önce yapıyolarmış niyeyse
yarın sabah gene test yapıcam inşallah çıkar.bide dünkü testi bugün çöpe atacaktım çok silik belli belirsiz çıkmış.elara hamile olmasan çıkmazdı diyo.ne bileyim hayırlısı.
sizin oralar tam kışı yaşıyo desene bizde burada yaz günüydü ceket terletti inan millet hırkalarla geziyor.
rengın nbr cnm nasılsın
sende benım gıbı fazla gıremedın galıba kac gundur???
ewet ya okullar acılmayınca duzen yok bıze:)mrb canım aynen ya şu tatil biterse inş düzene gireceğiz kardeşimde var benim kızlarda laptop istiyolar pazartesiye kadar idare edeceğiz inş seninde annenler gelmiş gözün aydın onlar sana yakınmı oturuyo cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?