bebek cinsiyet belirleme..

haaa bide milkgırl yok ne zamandır karşılaşamıyoruz merak ediyorum sıra ona geliyor listede
erenaltan selam yolamış bana çok teşekkürler canım beni merak eden herkese yarın inşallah bi sonuç alırım artık hayırlısı.
dua etmeyi unutmayın hamiş kalayım hepinize tek tek edicem bende

Güzelim sen burayi merak etme rahatina bak dualrimiz seninle.............
sagol cnm zaten ıyı degıldım ıgne oldum bugun yıne caresız ıns rabbım bebegımı korurda bu ıgnelerden etkılenmez
herkeze merhaba;karnımda hergün tepinen muhammed hasan bu gün çoook sessiz.bazen o kadar sesis duruyor beni şaşırtıyor.sizler nasılsınız.sanırım nisandekar ve fhna doğum yaptı.bilgisi olan var mı
merhaba canım ne guzel bende sabırsızlıkla hareketlerını beklıyorum bebegımın
cnm senı cok ıyı anlıyorum bende akıntı bıle yoktu hamıle olmam ımkansız dedım hıc bellı olmaz yanı bozma morelını rabbım buyuk ıns hamılesındır
ne guzel haskena bende cok ozenıyorum kızım buyusede soyle bır gorsem neler ıstıycek neler yabıcak dıye :)sıze kolay gelsın
yumurtaları çatlayasıcılar içine bebeler dolasıcılar hergün yumurtalı sucuk yıyesecıler günnaayyyyddııınnnnnnnnnnnnn
superdı yaa sanada :)
bu aradaa regli oldummmmm
cetvelim dogruu gidiyor yaniii

cnm gozun aydın duzenlı gıtmesı cok ıyı
bu arada evet benımde ılk yabtıgım testte tek cızgı cıktı daha sonra saatler sonra baktıgımda varla yok arası bır cızgı vardı sen bana hamılesın demıstın :) bende suphelenmıstım cunku daha once yabtıgım testlerde tek cızgı saatler gecse bıle tek olarak kalıyordu bende bu suphem uzerıne ovulasyon testı yabtım cıft cızgı cıkmıstı varsa ovulasyon testı ılede dogrulayabılırsınız kakulee ıns hamılesındır cnm

Son düzenleme:
kızlar selam...
boncuk canım hoşgeldin çok özlettin kendini...bebişin nasıl canım ya...,
kızlar ben bugün dar gittim....
rahim filmi içiün iki ay daha bekle dedi:26:
sağ yumurtalığında gelişmekte olan bi yumoş var dedi.kaç mm olduğunu demedi.ben sordum kaç mm diye.daha küçük 11.gün yada 12.gün gel dedi...bende 11 12.gün ama 11.gün giderim.geç kalmıyım...bana dediki iğne yapmıyalım.iki ay dene sonra film çekeriz. olmazsa klomene başlarız dedi.benim daha önceden denediğimi bilmiyo tabi...nerdeyse bir sene olacak.neyse anlıycanız ama rahim filminden yanayım.bu iki ayda kalmazsam çektircem...bazen ufak yapışıklıklarda engel oluyormuş.ilaçla açılıyormuş...bu kadar sabrettik biraz daha sabır edelim bakalım...sabreden derviş misali

cnm ıns kısa zamanda atlatırsınız zor gunlerı benımde kızımda mıde yanmam cok oluyordu sıse sıse ıcıyordum
kısa süren gebelik dönemimde yanında olduğunuz için hepinize cok teşekkürederim.
cnm sıkma canını ıns kısa zamanda qonlundekıne hamıle kalırsın
slm kızlar nasılsınız

dunden berı gıremedım annemlere gıttım

bugun beraber donduk bıze yemeklerı koydum

dedım bes dkka bakayım ne var yok
saol cnm ıyıyız sen nasılsın oh gezmıssın ıyı yabmıssın
boncuğum senin bebek kesede ne tarafta canımcım....
cnm merhaba bende sızlerı cok ozledım bebegım nasıl gercekten bılmıyorum ıns ıyıdır ayın 14 unde gıdıcem kontrole
ıns senınde bu sefer dr ıyı gelırde daha fazla beklemezsın ama bak sana ıcımden gecenı dıyım bukadar bekledın ya uzuldun ya rabbım mukafatını verıcek ıns saglıklı bır oglusun olucak ıns daha fazla bekletmeden gelır bebegın
bebegım kesede ortada gıbı geldı arkadaslara ama daha oncede dedım resımde oyle dursada elıme alıp baktıgımda ufak bı farkla sola daha yakın gıbı ama yınede bılemıyorum artık ekseyle ılgılı tahmın yabmıyorum belırsız oldugu ıcın 7 haftalıkken soldaydı tam yapısıktı hata sola 8 haftalıkken ortada cıktı yada sagda sodlda oyle bısı işte:)

cnm ıns guzel haberler alırsın hemde mubarek gunde ogrenecen

ayın 14 de kandıl rabbım ıns gonlundekını verecek mubarek gun yuzusuyu hurmetıne...

AMİNNNN

nasılsın boncuk nasıl oldun

saqol cnm ıgne oldum 2 saat once fılan cok sukur grım suanda daha bende o yuzden sen nasılsın nasıl gıdıyor bebıs ıyı deqılmı

bernıl cnm aminnnn Allah razı olsun evet ben bugun ogrendım 14 subat kandılmıs hemde sevgılıler gunu rabbım buyuk ıns once drun dedıgı sey bebegın ıyı sozu olur sonrada umarım dualarımın gercek oldugu mujdesını alırım bılemıyorum gercı cınsıyet ıcın erken ama belkı tahmın yabar fılan dıye dusunuyorum olmazsa cunku bırdaha 1 ay sonra gıdıcem hayırlısı artık

ikimizde iyiyiz çok şükür inşALLAH gönlündeki olur bernil iyikidedin kız kandil olduğunu senden duydum

amin cnm saqol cumlemızın ıns
Sagolasiniz kizlar. Yarin normale donecekmis sular diyorlar. Okullar da acilir o zaman.

Boncukcugum, sen bosver cinsiyeti, sagi solu. Kendini de bebisi de sagligina bak. Bir de kafani buna takip stres olma. Cok uzuluyorum sıkıntılı hamileliklere. Ilkinde cok kotu olmustum, senin kadar degildi ama ne yersem cikiyordu. ilk 5 ay gram almadim hatta ilk aylar vermistim.
Aslinda bu kilo alma olayi beni cok bunaltiyor. Gele gele dunyaya 3 kilo civari bir bebek geliyor. plesenta da o kadar olsa 6 kilo. Ben kizlarimda 30 a yakin almistim. Nedir bu yaa... Hic mantikli gelmiyor. Nasil bir istah geliyor son aylarda, agzim bos kalinca saldirganlasiyordum resmen Bu sefer oyle olmayacak gibi gorunuyor ama dedigim gibi hep son aylarda sistim ben. Bunun icin de garanti veremiyorum.

sağol boncuk sen bi üst kademeye terfi ettin rahatladın. işallah cinsiyetide gönlüne göre olur olmassada alyana kavusursun işallah

işallah tüm dileklerin gerçekler ve bunları gülerek hatırlarsın

iyi akşamlar kızlar kakule canım kesin hamilesin ben hep adetimden 3 gün önce test yaparım hemde şu idrarda yapılandan hepside silik çıkmıştı, hepside doğru çıktı hayırlı olsun

kakkule inş.hamişsindir ama fazla umutlanma sonra kötü oluyor.benim gibi sonradan baktığım testlerde belli belirsiz ışığa tutunca şaşı olacak kadar yakından baktığımda ikinci çizgiyi zar zor görüyorsan umutlanma derim.ama ikinci çizgi için 20 en fazla 30dk soınra çok azda olsa kendini zorlamadan silik gördüysen ümitlen canım

rengın nbr cnm nasılsın

sende benım gıbı fazla gıremedın galıba kac gundur???

mrb canım aynen ya şu tatil biterse inş düzene gireceğiz kardeşimde var benim kızlarda laptop istiyolar pazartesiye kadar idare edeceğiz inş seninde annenler gelmiş gözün aydın onlar sana yakınmı oturuyo cnm

ewet ya okullar acılmayınca duzen yok bıze:)
sagol cnm ewet yakın sayılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…