- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #38.541
kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr hastalandımmmmmmmmm
kız ne ettin:18:
hadi hayırlı olsun canım önümüzdeki ay daha iyi çalış elara dövecek bizi zaten
ıyıyım cnm valla gezıyom bıraz cocuklar hazır evde
aaaa gercekdenmı ezel bı supruz yapacak zaten bıze
ıns sende kalcan cnm valla elara demecesı
senden umutluyum ıns bos cıkarmayacan bu duygu ve dusuncelerımızı ......
hadi hayırlı olsun senin içinde bizim içinde
heycanlı oluyo dimi ama:86::86::86::86:
tazmanya kurtuldukız bunlara ceza vermek lazımmm
kakule, sen niye saglik ocagina gidip test yaptirmiyorsun. Orda kan testi mi yapiyorlar idrar testi mi? Normalde adetlerin duzenli mi?
Tazmanya, hayirlisi olsun hakkinda, bir daha ki aya insh.
Bizim buralarda kis firtinasi tatili var 1 haftadir. Okullar resmi kurumlar, aciller disinda klinikler kapali. Aksi gibi bir de sularda mikrop olabilir uyarisi yaptilar kaynatmadan elinizi bile yikamayin diyorlar. Mecbur gidip hazir su dolduruyoruz marketten ama onda da kuyruk bizim fisle ekmek satilan gunlerdeki gibi .. Doktora da gidemedim. midem cok yaniyor bu ara. erken basladi bu sefer.. diyetten midem buyudu herhalde simdi de bebek mideyi sikistirinca igrenc... Ilk kizimda 7. aydan sonra cok kotu olmustum. Mylanta diye bir surup var, kesler gibi onu cebimde tasiyordum, yandikca iciyordum cok rahatlatiyordu. Yine onu alacagim herhalde.
merhaba arkadaşlar ara ara yazdıklarınıza bakıyorum çok hoşşunuz benim internette bir problem var sanırım gelip gidiyo çoğu zaman siteden çıkıp tekrar giriyorum.şimdide internet var ama benim yemek yapma saatim geldi öpüyorum sizlerifırsatını bulursam tekrar girerim
bende çok merak ediyorum cinsiyeti ama belli olmadııı yaa hala...
kakule, sen niye saglik ocagina gidip test yaptirmiyorsun. Orda kan testi mi yapiyorlar idrar testi mi? Normalde adetlerin duzenli mi?
Tazmanya, hayirlisi olsun hakkinda, bir daha ki aya insh.
Bizim buralarda kis firtinasi tatili var 1 haftadir. Okullar resmi kurumlar, aciller disinda klinikler kapali. Aksi gibi bir de sularda mikrop olabilir uyarisi yaptilar kaynatmadan elinizi bile yikamayin diyorlar. Mecbur gidip hazir su dolduruyoruz marketten ama onda da kuyruk bizim fisle ekmek satilan gunlerdeki gibi .. Doktora da gidemedim. midem cok yaniyor bu ara. erken basladi bu sefer.. diyetten midem buyudu herhalde simdi de bebek mideyi sikistirinca igrenc... Ilk kizimda 7. aydan sonra cok kotu olmustum. Mylanta diye bir surup var, kesler gibi onu cebimde tasiyordum, yandikca iciyordum cok rahatlatiyordu. Yine onu alacagim herhalde.
kısa süren gebelik dönemimde yanında olduğunuz için hepinize cok teşekkürederim.
tazmanya kurtuldu
ama kakule bi hamile kalamasınn onu listede herkes hamile sancakk.zaten son listeye eklenişi :113:
bundan güzel cezamı olurrrr ayolll:130:
eviminn patroniçesi uyandııııı
cıkıyorum bennnnn hadin byee
[/table]
ŞUBAT
[table="head"]Nick|Sat|Deneme Tarihi|Regli Döngüsü|Beklenen Regli|Sonuç|Deneme Sayısı|Çocuk|
Evrimdost|5 Ocak|18 Ocak|25 Gün|1 Şubat|Negatif|ilk Ay|1 Kızı|
Mimoza|7 Ocak|19 Ocak|28 Gün|2 Şubat|Negatif |12. Ay|1 Kızı|
Tazmanya|7 Ocak|19-21 Ocak|27 Gün|3 Şubat||ilk Ay|1 Kızı|
Deyyan|10 Ocak |22-24 Ocak|28 Gün|7 Şubat|Negatif|7.Ay|2 Kızı|
Kakule|14 Ocak|19-20-21-22 Ocak|25 Gün|9 Şubat |Pozitif|2. Ay|1 Oglu|
Ressam1|16 Ocak|20-21-22-23-25 Ocak|28 Gün| | |ilk Ay|1 Oglu|
Umut_11|24 Ocak|3 Şubat|25 Gün|17 Şubat| |5. Ay|1 Kızı|
layd_s|22 Ocak|6 Şubat|29 Gün|19 Şubat| |ilk Ay|1 Kızı|
MiniEtek|22 Ocak|1-3-5-7 Şubat| 29 Gün|21 Şubat| |ilk Ay|Yok|
[/table]
momofcum hoşgeldin canım bugün gene gittim sağlık ocağına yok yapmadılar önce kan testi yapıuoruz dedilet telde sonra gittim kan yapmıyoruz idrar yapıyoruz onunda şimdi yapamayız saat 10 dan önce yapıyolarmış niyeyse
yarın sabah gene test yapıcam inşallah çıkar.bide dünkü testi bugün çöpe atacaktım çok silik belli belirsiz çıkmış.elara hamile olmasan çıkmazdı diyo.ne bileyim hayırlısı.
sizin oralar tam kışı yaşıyo desene bizde burada yaz günüydü ceket terletti inan millet hırkalarla geziyor.
günaydın kızlar
halaa bişey yok kasık ağrım biraz azaldı gibi sanki.dün banyoya gireyim dedim göğüsler şişmiş damarlarım çıkmış nasıl sızlıyor hareket ederken ve yanıyordu resmen.akıntım halaa var hatta ben dün ped koydum belki regl olurum diye inanın akıntının geldiğini bile farkediyorum.hemen koşuyorum ama yok.
bide şu lekelenme kafamı karıştırıyor kahve değil kırmızı değil çok açık kahve sanki karamel rengi gibivede çok az 1-2 damla ancadır.
böyle lekesi olan oldu mu??
kakulee valla gaz vermek gibi değil ciddi ciddi hamile gibisin
tazmanyacım sende aynı şekilde hadi kızlar şubat listesine bekliyoruz pozitifleri
kızlar bıraz sonra ovıtrelle çatlatma iğnesini olucammm
Silik ciktiysa tamam, vucutta hcg olmasa yani hamilelik hormonu olmasa cikmaz. Hamilelik testi ovulasyon testi gibi degil yani silik de olsa sayilir. Simdiden hayirli ugurlu olsun. Testin son kullanma tarihine baktin miydi?
kakulee valla gaz vermek gibi değil ciddi ciddi hamile gibisin
tazmanyacım sende aynı şekilde hadi kızlar şubat listesine bekliyoruz pozitifleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?