- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #38.581
Elara erkek cocuk ile ilgili yeni bir yöntem bulmus onu atti özelden ve sadece sana özel dedi yani sizlik birsey yok.....
slmmm nasılsın rengin
günaydın kızlar
halaa bişey yok kasık ağrım biraz azaldı gibi sanki.dün banyoya gireyim dedim göğüsler şişmiş damarlarım çıkmış nasıl sızlıyor hareket ederken ve yanıyordu resmen.akıntım halaa var hatta ben dün ped koydum belki regl olurum diye inanın akıntının geldiğini bile farkediyorum.hemen koşuyorum ama yok.
bide şu lekelenme kafamı karıştırıyor kahve değil kırmızı değil çok açık kahve sanki karamel rengi gibivede çok az 1-2 damla ancadır.
böyle lekesi olan oldu mu??
sağol canım iyiyim allaha şükür geçmişi okuyodum arada bakıyorum geç cevap yazabilirim sen nassılsın
benim ikinci hamileliğimde çizgi varla yok arası gibi birşeydi yani çok açık pembe gibi bencede hamilesindir zaten 2 gün sonra hastaneye gittiğimde 4 haftalık hamileydim inşallah sende güzel haberler alırsın umarım istediğin cinsiyette olurda çifte seviç yaşarsınben de çıkıyorum yemekleri ısıtayım kociş gelir birazdan.akşama arkadaşlar gelecekler giremem ama yarın sabah erkenden burdayım inşallah.
öpüyorum hepinizi allah gönlümüzdekileri kucaklarımıza versin amin
görüşürüz
canım inşallah herşey gönlünce olurkızlar selam...
boncuk canım hoşgeldin çok özlettin kendini...bebişin nasıl canım ya...,
kızlar ben bugün dar gittim....
rahim filmi içiün iki ay daha bekle dedi:26:
sağ yumurtalığında gelişmekte olan bi yumoş var dedi.kaç mm olduğunu demedi.ben sordum kaç mm diye.daha küçük 11.gün yada 12.gün gel dedi...bende 11 12.gün ama 11.gün giderim.geç kalmıyım...bana dediki iğne yapmıyalım.iki ay dene sonra film çekeriz. olmazsa klomene başlarız dedi.benim daha önceden denediğimi bilmiyo tabi...nerdeyse bir sene olacak.neyse anlıycanız ama rahim filminden yanayım.bu iki ayda kalmazsam çektircem...bazen ufak yapışıklıklarda engel oluyormuş.ilaçla açılıyormuş...bu kadar sabrettik biraz daha sabır edelim bakalım...sabreden derviş misali
kakuleeeee hamişssin canım sen şimdiden başla bizim için dualarahaaa bide milkgırl yok ne zamandır karşılaşamıyoruz merak ediyorum sıra ona geliyor listede
erenaltan selam yolamış bana çok teşekkürler canım beni merak eden herkeseyarın inşallah bi sonuç alırım artık hayırlısı.
dua etmeyi unutmayın hamiş kalayım hepinize tek tek edicem bende
ayyyy bayıldım inşallah böyle olur önümüzdeki ay listesindede ben olurumanam hakkaten eklemiş deli bu yaa
sağol cnm işallah sen bu ay kalırsında bıdahakı aya stres yapmazsın . ay sımdıden başladım saymayaaaa haaaaaaaahaaaaa ay bu kadınların cılesı
erkek günerinde olmuş iliişkilerinn
adet sonrası ve tahmini yum günlerin kıza yatkına geliyorr
sık ilişkide olmuş.benim tahminim kızzz
belli olunca haber verirmisin
gecmıs olsun cnm gıt cnm ah hep ıhmal edıyoz saglıgımızı..
ay bende bugun seker yuklemesı yaptırcam dua edınde ıns cıkmaz
kanda sınırda cıktı dr seker yuklemesı ıstedı bırazdan gıdecem bakalım ıns
bısey cıkmaz.....
haaa bide milkgırl yok ne zamandır karşılaşamıyoruz merak ediyorum sıra ona geliyor listede
erenaltan selam yolamış bana çok teşekkürler canım beni merak eden herkeseyarın inşallah bi sonuç alırım artık hayırlısı.
dua etmeyi unutmayın hamiş kalayım hepinize tek tek edicem bende
kakule, sen niye saglik ocagina gidip test yaptirmiyorsun. Orda kan testi mi yapiyorlar idrar testi mi? Normalde adetlerin duzenli mi?
Tazmanya, hayirlisi olsun hakkinda, bir daha ki aya insh.
Bizim buralarda kis firtinasi tatili var 1 haftadir. Okullar resmi kurumlar, aciller disinda klinikler kapali. Aksi gibi bir de sularda mikrop olabilir uyarisi yaptilar kaynatmadan elinizi bile yikamayin diyorlar. Mecbur gidip hazir su dolduruyoruz marketten ama onda da kuyruk bizim fisle ekmek satilan gunlerdeki gibi .. Doktora da gidemedim. midem cok yaniyor bu ara. erken basladi bu sefer.. diyetten midem buyudu herhalde simdi de bebek mideyi sikistirinca igrenc... Ilk kizimda 7. aydan sonra cok kotu olmustum. Mylanta diye bir surup var, kesler gibi onu cebimde tasiyordum, yandikca iciyordum cok rahatlatiyordu. Yine onu alacagim herhalde.
kakule seni merak ediyoduk niye cevap vermeden çıktın
canım 2.çizgi ilk 30dk içinde çıkıyosa silikde olsa hamilesin...ama daha sonra zaman geçtikçe bütün testlerde ikinci çizgi hafifte olsa belirginleşiyor...
benim geçen sene 14 ocaktı sat...10 şubatta idrar testi yaptım çıkmadı ama aynı gün kan testi yaptırdım kan testi pozitif çıktı...bence sen emin olmak istiyosan kan testi yaptır canım...sanırım sağlık ocakları kan testi yapmıyo hamilelik için idrar testi yapıyolar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?