bebek cinsiyet belirleme..

canım benim normalde adetten önce göğsüm asla şişmezdi, göğsüm şişmeye başlayıp, akıntım da artınca hamile olduğumu tahmin etmiştim. bende lekelenme yoktu. bu arada idrarda çıkmamıştı, kanda çıkmıştı gebeliğim

benim ikinci hamileliğimde çizgi varla yok arası gibi birşeydi yani çok açık pembe gibi bencede hamilesindir zaten 2 gün sonra hastaneye gittiğimde 4 haftalık hamileydim inşallah sende güzel haberler alırsın umarım istediğin cinsiyette olurda çifte seviç yaşarsın

canım inşallah herşey gönlünce olur
kakuleeeee hamişssin canım sen şimdiden başla bizim için dualara
anam hakkaten eklemiş deli bu yaa
ayyyy bayıldım inşallah böyle olur önümüzdeki ay listesindede ben olurum
sağol cnm işallah sen bu ay kalırsında bıdahakı aya stres yapmazsın . ay sımdıden başladım saymayaaaa haaaaaaaahaaaaa ay bu kadınların cılesı

canım sabret önümüzdeki ay listede olcaz kız bizzz:86::86::86::86::86:

geçmiş olsun olsun canım kaç kilosun merak ettim

canım 2.çizgi ilk 30dk içinde çıkıyosa silikde olsa hamilesin...ama daha sonra zaman geçtikçe bütün testlerde ikinci çizgi hafifte olsa belirginleşiyor...

benim geçen sene 14 ocaktı sat...10 şubatta idrar testi yaptım çıkmadı ama aynı gün kan testi yaptırdım kan testi pozitif çıktı...bence sen emin olmak istiyosan kan testi yaptır canım...sanırım sağlık ocakları kan testi yapmıyo hamilelik için idrar testi yapıyolar...

geçmiş olsun canım

canım senin bioritim tutmuşmuydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…