bebek cinsiyet belirleme..

Günayydddıınn kızlarrrr... güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle..karabiber hoşgeldin canım evet yaa haöileyim bende inanamıyorum hala..ama dün dr.daydımmm...
Kesemizi gördükk sagdan dedi kadın..çok zorladım :) nereden yumurtlamışım abla die..güldü önce ortada tam istediğimiz yerde kese yerleşmiş rahme dedi..sonraaa sagğdan gelmiş yerleşmiş dedi ...c.tesi Rabbim kısmet ederse kalp atışlarnı dinlemey gidecegimmm..
bu arada kan testleri ve haplar başladıı..
veee kan pıhtılaşmam olduğu için ignemde başladı koldan dün gece yaptırdık ilkini..rabbim dayanmam gücü versin bana 8 ay hergün...Sağlıklı bebeğim olsunda tek istegim saglıklı...e bir de gönlümdekiii...5+1 dedi...herşey yolunda görünüyor yaniii...

Canım yaaa sende benle aynı yaştasın değilmi ben 33...bence dene benim gib yap ya tutarsa deee...:)) vakit kaybetme..

evet aynı yaştayız canım
o yüzden belkide daha çok korkuyorum başka düşünmüyorum çünkü , tabi rabbim hayırlsını versinde gönlümüzdekini tutturmak istiyorum

sende benim gibi sağ yumurtalık olayıiçinmi sordun canım :)) doktora
bende yeni sprali çıkarttım bu ayde geçsin diyorum ne bilim , evet korkuyorum bu gerçek
Allah hayırlısını nasip etsin hepimize
sanada tekrar hayırlı olsun

kızlar bugun ruyamda ne gordum bı bılsenız kazayla hamıs kalıyom korka korka cınsıyetını ogrenmeye gıdıyom ultrasyonda bakıyomkı mavı beyaz ıccamasırlı guya bı tane erkek bbebekmıs dr erkek dıyo ben bı sevınıyom anlatamammmmmmmm rabbım gercegınıde yasat kızlar ruyası bıle cok guzelllllllll yorumlarınızı beklıyom

süper ne denirki :)))))

Evet canım sağ yumurtalık için sordum :)) bence bizim gibi yaşı ilerleyenler için hiç durma!!! tatak tatak.... inan ben öle yaptım takmadım,yatmadım akışına bıraktım girdik ir yola..bakalım hayırlısı arasında 5 yaş olacak çocuklarımın...ki inan umutcum kardeş şart kızım o kadar mutlu ki...kardeşim ne zman gelecek deyip duruyor... :))

seninki yine iyi benim kızım 9 yaşına girdi
sağ yumurtalığı bende deneyeceğim yakalayacm sap yumurtayı dr giderek :))
peki yumurtlama gününü nasıl yakaladın sen canım ??

seninki yine iyi benim kızım 9 yaşına girdi
sağ yumurtalığı bende deneyeceğim yakalayacm sap yumurtayı dr giderek :))
peki yumurtlama gününü nasıl yakaladın sen canım ??

canım geçmiş sayfalara bak orada gurbet gün vermişdi...ogün geldip çattığında galenik marka ovül testini yaptım..çift çizgi çıktı ayrıcada advanced women calender vardı eşim indirmişti...ondada aynı gün erkek gösteriyordu bende ya Allah Bismillah :)) eşimde uyuyyordu ama bekler gibiymiş ...:)) oldu bitti kalktım hemen namaz kıldım sagıma döndüm uyudum..dene bence gurbete güven test edildi

canlarin hayirli sabahlar nasilsiniz bu sabah gune guzel baslamaniz dilegiyleeee

Kızlar selam, son adet tarihim 11 mayıs banada bakarmısınız cinsiyet ne gözüküyora.s.
canim kac gun siklus bakalim bir ne zaman yimirtliycan
bu erkekk milletii böyle işteee
ben sana hayrankennn hatta 4 ncü çocukk bilee isterkenn senn nasıll çocuklarına bakamayannn anneymişsinn anlamadımmm
valla hic sorma iciem tas gibi oturdu herseferinde diyorum ama icimde unutmadim dediklerini diyeee Allah bildigi gibi yapsin hasbunallahi venigmel vekil diyom ben
günaayydııın
bugün kasıklarım çok ağrıyo
yumurtluyomuyum ne
kiz baksana takvime birmi gidiyor kasik agriyinca yimirtliyon dimehh
günaydın
hoşgeldin karabiber :) bebiş ne durumda
gurbet güzeli nere gidiyosun ya bize takvim kim verecek (( kaç gün yoksun???
trye gidiyom anacim yani geliyom 5 hafta yokum kaynananin var arada girebilirsem gierim canim benimmmmm
ohhhhhhh masallah canimmmmm keseni görmüsüsün insallah pipiyide görürsün sagliklisindan Allah san kolaylikversin dayanma gucu versin bitanem
valla kiz hayir olsun bende 3 üz 2 iz karisik gördüm elime dogdularrrrrrr ne güzel yaaaa beze sardim bastim kucagima kaydirigubbakcemile3

Cnm slm, adetin sürdüğü gün sayısı 6, siklus dediğin kaç güne bir adet olunduğu ise 31 gün olmuş int.ten heapladım,şanslı günler 23-28 mayıs arası diyor, yumurtlama tarihi 28 mayıs gösteriyo,bunlara göre cinsiyet tahmini yapılabilirmi, sat 11 mayıs haftamı hesaplamadım

Son düzenleme:
ay ablam valla ya ınsan gercekmıs gıbı oluyo ıns hydr ben ortancı kıızımıda gormustum aynı sarı bembeyaz dogdugunda kucaga-ıma ılk aldıgımda hemen aklıma geldı aynısıydı ıns buda bole olur abalacım ınsssssssssss

CANIM YAA senin tekrardan bide yanlismi yazdin ayin sonuna geldik haziranin ikinci sefer adet olman lazimm

Cnm hamileyim ben , haziranda hamile olduğum için adet görmedim son adetim 11 mayıs
11 mayis
adet baslangici

12

13
Test möglich

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24
kiz bebek icin iliski

25
Fruchtbar

26
Fruchtbar

27
Sehr fruchtbar

28
erkek icin iliski

29
erkek icin iliski ikinci deneme

30

Son düzenleme:
Cnmm çok sağol muhtemelen 25-26 sıdır, kızımmı oluyor şimdi :))) öyleyse çok sevinicem bir oğlum var çünkü , Rabbim sağlık versinde inş.hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…