- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #3.821
Elara nerdesin yawww
ben bu aydan vazgeçtim
hiç cesaretim yok , bu ay kendimi dinlemeyi düşünüyorum
ağustosta deneyim diyorum
galiba korkuyorum(
Canım yaaa sende benle aynı yaştasın değilmi ben 33...bence dene benim gib yap ya tutarsa deee...:)) vakit kaybetme..
kızlar bugun ruyamda ne gordum bı bılsenız kazayla hamıs kalıyom korka korka cınsıyetını ogrenmeye gıdıyom ultrasyonda bakıyomkı mavı beyaz ıccamasırlı guya bı tane erkek bbebekmıs dr erkek dıyo ben bı sevınıyom anlatamammmmmmmm rabbım gercegınıde yasat kızlar ruyası bıle cok guzelllllllll yorumlarınızı beklıyom
evet aynı yaştayız canım
o yüzden belkide daha çok korkuyorum başka düşünmüyorum çünkü , tabi rabbim hayırlsını versinde gönlümüzdekini tutturmak istiyorum
sende benim gibi sağ yumurtalık olayıiçinmi sordun canım :)) doktora
bende yeni sprali çıkarttım bu ayde geçsin diyorum ne bilim , evet korkuyorum bu gerçek
Allah hayırlısını nasip etsin hepimize
sanada tekrar hayırlı olsun
Evet canım sağ yumurtalık için sordum :)) bence bizim gibi yaşı ilerleyenler için hiç durma!!! tatak tatak....inan ben öle yaptım takmadım,yatmadım akışına bıraktım girdik ir yola..bakalım hayırlısı arasında 5 yaş olacak çocuklarımın...ki inan umutcum kardeş şart kızım o kadar mutlu ki...kardeşim ne zman gelecek deyip duruyor... :))
seninki yine iyi benim kızım 9 yaşına girdi
sağ yumurtalığı bende deneyeceğim yakalayacm sap yumurtayı dr giderek :))
peki yumurtlama gününü nasıl yakaladın sen canım ??
canim kac gun siklus bakalim bir ne zaman yimirtliycanKızlar selam, son adet tarihim 11 mayıs banada bakarmısınız cinsiyet ne gözüküyora.s.
valla hic sorma iciem tas gibi oturdu herseferinde diyorum ama icimde unutmadim dediklerini diyeee Allah bildigi gibi yapsin hasbunallahi venigmel vekil diyom benbu erkekk milletii böyle işteee
ben sana hayrankennn hatta 4 ncü çocukk bilee isterkenn senn nasıll çocuklarına bakamayannn anneymişsinn anlamadımmm
kiz baksana takvime birmi gidiyor kasik agriyinca yimirtliyon dimehhgünaayydııın
bugün kasıklarım çok ağrıyo
yumurtluyomuyum ne
trye gidiyom anacim yani geliyom 5 hafta yokum kaynananin var arada girebilirsem gierim canim benimmmmmgünaydın
hoşgeldin karabiber :) bebiş ne durumda
gurbet güzeli nere gidiyosun ya bize takvim kim verecek(( kaç gün yoksun???
ohhhhhhh masallah canimmmmm keseni görmüsüsün insallah pipiyide görürsün sagliklisindan Allah san kolaylikversin dayanma gucu versin bitanemGünayydddıınn kızlarrrr...güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle..karabiber hoşgeldin canım evet yaa haöileyim bende inanamıyorum hala..ama dün dr.daydımmm...
Kesemizi gördükk sagdan dedi kadın..çok zorladım :) nereden yumurtlamışım abla die..güldü önce ortada tam istediğimiz yerde kese yerleşmiş rahme dedi..sonraaa sagğdan gelmiş yerleşmiş dedi ...c.tesi Rabbim kısmet ederse kalp atışlarnı dinlemey gidecegimmm..
bu arada kan testleri ve haplar başladıı..
veee kan pıhtılaşmam olduğu için ignemde başladıkoldan dün gece yaptırdık ilkini..rabbim dayanmam gücü versin bana 8 ay hergün...Sağlıklı bebeğim olsunda tek istegim saglıklı...e bir de gönlümdekiii...5+1 dedi...herşey yolunda görünüyor yaniii...
valla kiz hayir olsun bende 3 üz 2 iz karisik gördüm elime dogdularrrrrrr ne güzel yaaaa beze sardim bastim kucagima kaydirigubbakcemile3kızlar bugun ruyamda ne gordum bı bılsenız kazayla hamıs kalıyom korka korka cınsıyetını ogrenmeye gıdıyom ultrasyonda bakıyomkı mavı beyaz ıccamasırlı guya bı tane erkek bbebekmıs dr erkek dıyo ben bı sevınıyom anlatamammmmmmmm rabbım gercegınıde yasat kızlar ruyası bıle cok guzelllllllll yorumlarınızı beklıyom
canlarin hayirli sabahlar nasilsiniz bu sabah gune guzel baslamaniz dilegiyleeee
canim kac gun siklus bakalim bir ne zaman yimirtliycan
valla hic sorma iciem tas gibi oturdu herseferinde diyorum ama icimde unutmadim dediklerini diyeee Allah bildigi gibi yapsin hasbunallahi venigmel vekil diyom ben
kiz baksana takvime birmi gidiyor kasik agriyinca yimirtliyon dimehh
trye gidiyom anacim yani geliyom 5 hafta yokum kaynananin var arada girebilirsem gierim canim benimmmmm
ohhhhhhh masallah canimmmmm keseni görmüsüsün insallah pipiyide görürsün sagliklisindan Allah san kolaylikversin dayanma gucu versin bitanem
valla kiz hayir olsun bende 3 üz 2 iz karisik gördüm elime dogdularrrrrrr ne güzel yaaaa beze sardim bastim kucagima kaydirigubbakcemile3
CANIM YAA senin tekrardan bide yanlismi yazdin ayin sonuna geldik haziranin ikinci sefer adet olman lazimmCnm slm, adetin sürdüğü gün sayısı 6, siklus dediğin kaç güne bir adet olunduğu ise 31 gün olmuş int.ten heapladım,şanslı günler 23-28 mayıs arası diyor, yumurtlama tarihi 28 mayıs gösteriyo,bunlara göre cinsiyet tahmini yapılabilirmi, sat 11 mayıs haftamı hesaplamadım
CANIM YAA senin tekrardan bide yanlismi yazdin ayin sonuna geldik haziranin ikinci sefer adet olman lazimm
11 mayisCnm hamileyim ben , haziranda hamile olduğum için adet görmedim son adetim 11 mayıs
umutcum ben san bakmismiydim ya bana siklus ve sati yaz bakimmm
ay kusura bakma canimmmmmmmmm yaa bak bakalim iliski gunun ne zaman olduuuCnm hamileyim ben , haziranda hamile olduğum için adet görmedim son adetim 11 mayıs
7 agustostaaa dönücemmmmmmmbaktın canım 02/07 ve 03/07 dedin
ama ben bu ay geçsin diyorum
valla korkudan
ağustosta denerim ozaman gelecen dimi ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?