bebek cinsiyet belirleme..

ama değerim çok düşük endişelendiriyor beni açıkcası 11 normal mi sizce??doktor olabilir çok erken farketmişsin dedi.offf valla hamiş olduğuma tam sevinemedim desem yeridir allahım inşallah herşey normal gider.böyle olan var mı aranızda??

mrb kızlar tebrikler kakule allah analı babalı büyütsün canım

Hayırlı olsun kakulee Allah tamamına erdirsin :81:

Son düzenleme:

o değerler bikaç gün içinde artar ben de hamileyken progestan kullanmıştım. keseyi de geç görmüştü doktorum, hamileliğim bi türlü kesinleşmemişti, en sonunda alttan usg ile görmüştü doktorum. acele etme kakule inşallah değerler hızla artar canım

hadii canım Allah analı büyütsün
biz zaten biliyoduk dimi
darısı başıma :119::119:

hayırlı olsun kakuşçum biz sana söylemiştik zaten hamiş olduğunu
Değerin bence normal yani daha ne kadar oldu ki bebeği yapalı

oleyyy oleyyy oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

yaşasın süperrr kalulee burdakı herkes hamılesınnn dedııı sana :81::81::81::81::81::81:

ALLAH sağ salim kucağına almayı nasip etsin sağlıkla büyüt inşallah

gec döllenme oldu galiba sende.hem testte gec cıktı hemde degerin düşük cıkmışşş
bi kac gün sonra kan verirsinn inşallahh artar degerinn
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...aftalara-gore-hcg-degerleri.html#post17289799

bu sayafad cedam nickli bayanın yazdıgı mesajı oku
onundaa düşük cıkmış ama sonrasında güzel artmış
inşllahs eninde öleolur
ne zaman gitcen tekrar doktora?

Kizlar biraz islerim vardi sporumu yaptiktan sonra onlari yaptim simdi kizimi almaya gidecektim du bi bakayim su kizlara ne yapiyorlar dedim ve o güzel haberi gördüm Kakulee canim cok sevindim Rabbim gönlündekini versin insaAllah kiz esine hemen söyleme bak gecmiste hamis olup kocasina süpriz yapanlar oldu mesela bebek önlügü alip üzerine yazilar yazan v.s. Elarada yapmis kizinda tüyolar al ve sende yap .....................
Kakulee
Umut

tebrik ederim canım gelsin minik meleğin kollarına inş.
çok öptüm canım

ay inşallahhh canımmmmmmm

benim son adet tarihim 11 ocaktı, 13 şubatta kan testi verdim,14 şubatta hamile oldugumu ögrenmiştimm
bi pembe bide mavi minik coraplar aldımm
bi kagıdada YOLA CIKTIM GELİYOMM BABACIM yazdım.bide test yaptıgım prediktörü paketin içine koyup eşime sevgililer günü hediyesi olarak vermiştimmm
bizim için o gününnnn tek anlamıı bu.sevgililer günü ikinci planda:)
kakulee sende böle bişilerr yap eşineeee
aslında yerinde olsam bekelrdim 14 şubatıı
hem degerin artıyormu onu takip ederdin ,hemde o güne özel bişi olur

elaracım çok sağol
süpersin hepimiz az çok birşeyler bilsekte kafalarda soru işareti vardı
sen çözdün tabiki uzman kişi olarak
teşekkürler

Çok alakasız ama bugün öğrendim kuzenimin 6 yıldır bebeği olmuyodu eşinden
dolayı 2.tüp bebek denemesinde hamile kaldı 3 haftalık falan oldu ikizmiş ve
ikisi de erkek dedi nerden biliyosun dediğimde eminim erkek diyo.Nasıl oldu bu
anlamadım,kesin seçtirdiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…