bebek cinsiyet belirleme..

26 ocak tarihi doğru oluyo ozaman
26 ocak + 14 gün olayı

26 ocak tarihi doğru oluyo ozaman
26 ocak + 14 gün olayı

26 nın üstünemi 14 gün sayılıyor yani saymaya 27 ocaktan mı başlanıyor o zaman evet tam 14 gün bugünüde saymazsak çünkü 26 ocak tarihini ve bu günü sayarsak yani adetin ilk gününü 16 gün oluyor

Son düzenleme:
yok cnm daha neler.
şimdiye yumurtamı kalırrr
en son gittiginde kac mm di yumurtan ve hangi gündü?

canım adetimin 14.gününde, hatta öğleden önce 21 mm idi yumurtam.
14 ve 15. öğlen test pozitifti, 15. gece silikleşti, 16.gün T çizgisi tamamen kaybolmuştu.
şu tuaf akıntı yada spermleri ise banyo yapıp yatmıştım 17.gün sabahı farkettim sabah o şekilde uyandım
ama şu an hala kasıklarımda birşey varmış gibi (normalde hissetmem böyle birşey) bilmiyorum belki psikolojiktir.
ay ilk hamileliğim ne güzelmiş ya ...
yat kalk valla hesapsız kitapsız :))

canım aklımız sürekli orda olduğu için herşeyi hissediyoruz kafanı fazla takma

bana kalırsa ilişkiden ertesi gün bile kendimi hamile gibi hissediyodum
bilmiyorum güzelim bende hiç belirti yok hayırlısı bakalım bekleyeceğiz
hadi hayırlısı canım

herkese günaydın.yumurta 18 mm olunca normalde iğnesiz kaç gün sonra çatlar.bilgisi olan varmı.

2-3 gün içinde çatlar, 22-24mm de çatlıyormuş genelde
günde de 1-1,5 mm büyüyor diye okudum

Kızlar benimde bugün kasık ağrılarım var inşallah adet ağrıları değildir bakalım
değildir canım inş.

Canım bende bi uyku sendromu var anlatamam ama dediğim gibi adet belirtileriyle aynı kasık ağrım bugün yok beklemedeyim cnm yaaaaa
sen yaptınmı karbonat testi canım

canım aklımız sürekli orda olduğu için herşeyi hissediyoruz kafanı fazla takma
aynen yaaa (
bendende az önce bayağı koyu beyaz krem gibi akıntı geldi bugün 20.günüm bekleyip dua edicez artık

Son düzenleme:

benımde dün sabah 21,9 du o zaman dün öğleden sonra çatlamış olabılır yanı bu öğlen 24 saat oldu

eğer dün öğlen yumurta çatladıysa bu akşam ılıskıde gebe kalınır mı ??

canım ya benimde düzensiz, soğan kürü yapıyorum işe yarar umarım, sen denedin mi kür filan

ben çörek otu bal tarçın karışımı yedim çok güzel yumurtam gelişti ve çatladı ondan mı kaynaklı yoksa 4 ay doğum kontrol ilacı kullanmıştım bıraktıktan sonra düzensiz geldi artık düzelmeyemi başladı bilmiyorum ama bu akşam yine çörek otu yemeye başlicam adetin 12. gününe kadar

canım be keşke hamiş olsaydın , uzatma bence sen bebek yapma işini , bak yazıl bu ay deneyeceklere

düzelir inşallah ezelcim bende soğan kürünü bitireyim. çörek otu bal karışımı da yapıcam

kızlarrrrrrrrr resmen eve geldim bilgisayara koştum.
kan tahlilim çıktı
allahıma şükürler olsun pozitif dedi doktor
çok mutluyum allah hepinize tattırsın bunu.
bu arada lekelenmelerim için progesteron verdi bide elevit.pazartesi yine gel bakalım artış olacakmı dedi.çok küçük daha ultr. görülmez dedi.allahım inşallah bişey olmaz.

Günaydın nasılsın ?

iyiyim sagol cnm.kaynana ve görümcem gözleme yapmışlar benide cagırdılar.biraz durdum geldimm
kızımı yatırdım rahatım:)

Günaydin Elara kiz dün ortaga attigim son yönteminden sonra meraklilar artmis hatta Renginnn gruplasma yapmayin diye msj atmis alem kiz bunlar......
ayy evettt kıskananlar catlasınn

:81::81:

kakuleeeee çoooooookkkk sevindim inan. Allahım tamamını erdirsin bebişini kucağına sağlıcakla alırsın inşallah

Servikal mukus spermlerin yaşamasını değişik şekillerde destekler:

• Spermlerin vajina ortamından üreme kanallarına girmelerini sağlar.

• Spermleri süzerek sadece yapısal olarak normal olanların üreme kanalına alınmasını sağlar.

• Spermlerin biyo-kimyasal olarak besler ve destekler.

• Spermleri koruyarak yumurtlama zamanı gelene kadar her an kadar yeterli miktarda mevcut olmalarını sağlayarak döllenmenin gerçekleşmesine yardımcı olur.

Servikal mukus periyottan periyoda ya da kadından kadına değişiklik gösterebilse de, tipik bir periyotta olarak aşağıdaki şekilde değişiklik gösterir:

http://www.annemerkezi.com/images/stories/Hamilelik/servikal mukus.png

1. Adet kanamasının hemen ardından vajinada kuru bir his vardır ve az ya da hiç servikal mukus gözlenmez.

2. Birkaç kuru günün ardından genelde "yapışkan" veya "yumuşak" olarak adlandırılabilecek ama ıslaklık hissi vermeyen bir servikal mukus gözlenebilir. Bu tarz servikal mukus genel olarak spermlerin yaşaması için çok uygun bir ortam sağlamasa da, yumurtlamadan önce olan bu dönem olası doğurgan olarak tanımlanabilir.

3. "Yapışkan" günlerin ardından birçok kadın "krem kıvamında" olarak adlandırılabilecek bir servikal mukus gözler. Bu sıvı beyaz, sarı ya da bej renkte olabilir ve bir losyon veya krem gibi görünür ve hissedilir. Bu dönemde vajinada ıslaklık hissi olabilir ve bu artan doğurganlık belirtisidir.

4. En doğurgan dönemi gösteren servikal mukus çiğ yumurta beyazını andırır. Kaygandır ve parmaklarınız arasında birkaç cm uzayan bir kıvama sahiptir. Genelde berraktır ve suya benzer. Vajinada ıslaklık hissi vardır. Bu servikal mukus spermler için en uygun ortamdır. Meni sıvısına çok benzer ve meni gibi spermlerin ilerlemesine destek olur.

5. Yumurtlamanın ardından, ıslak servikal mukus kurur ve vajina bir sonraki adet kanamasına kadar kuru kalır. Bazı kadınlar yumurtlamanın ardından da doğurgan dönemde görülebilecek kalitede servikal mukus gözlemleyebilir. Bunun sebebi korpus luteumun ürettiği az miktardaki östrojendir ve yumurtlama tespit edildikten sonra kesinlikle doğurgan bir dönemi işaret etmez.

Servikal mukusun yorumu ise aşağıdaki gibi yapılır;

Kuru …Muhtemelen doğurgan değil

Yapışkan …Muhtemelen doğurgan değil

Krem kıvamında …Muhtemelen doğurgan, yumurtlamaya yakın

Su kıvamında …Doğurgan, yumurtlamaya yakın

Yumurta akı kıvamında…En doğurgan, yumurtlamaya çok yakın

teşekkürler elara

adet döngün 30 gün oluyor.benimde aynıı
benimde 11 ocak ve 9 şubat adet tarihlerim
seninde 1 gün var aramızda.

ama şu an hala kasıklarımda birşey varmış gibi (normalde hissetmem böyle birşey) bilmiyorum belki psikolojiktir.
ay ilk hamileliğim ne güzelmiş ya ...
yat kalk valla hesapsız kitapsız :))

rahimde bebege yer acmak için çalışma vardır belki:)

bendende az önce bayağı koyu beyaz krem gibi akıntı geldi bugün 20.günüm bekleyip dua edicez artık

beyaz krem renkli akıntı ya yumdan önceki günelrde geliyor yada yumurtlama olup bittikten sonraa
aşagıda kopy yaptıgım yazıda yazıyorr.

canm en cok hayırlı olsun dedigim kişisin
son kez diyom bidahada dememm:)
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsinnn
degerin kac cıktıı,inşallahh bilmiyom dersin bende sana burdan uçayımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…