- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #38.801
canım doktora gittim ya bana 16 mm yumurtan var dedi o zaman 22 ocaktı sonra 4 gün sonra 26 ocakta yumurtam çatladı
geçen günde yumurtam çatladı gibi hissetiğim tarih 7 şubattı ama demekki bana öyle gelmiş akıntım çok fazlaydı o yüzden öyle hiddetmişim
26 ocak tarihi doğru oluyo ozaman
26 ocak + 14 gün olayı
26 nın üstünemi 14 gün sayılıyor yani saymaya 27 ocaktan mı başlanıyor o zaman evet tam 14 gün bugünüde saymazsak
yok cnm daha neler.
şimdiye yumurtamı kalırrr
en son gittiginde kac mm di yumurtan ve hangi gündü?
canım adetimin 14.gününde, hatta öğleden önce 21 mm idi yumurtam.
14 ve 15. öğlen test pozitifti, 15. gece silikleşti, 16.gün T çizgisi tamamen kaybolmuştu.
şu tuaf akıntı yada spermleri ise banyo yapıp yatmıştım 17.gün sabahı farkettim sabah o şekilde uyandım
ama şu an hala kasıklarımda birşey varmış gibi (normalde hissetmem böyle birşey) bilmiyorum belki psikolojiktir.
ay ilk hamileliğim ne güzelmiş ya ...
yat kalk valla hesapsız kitapsız :))
kızlar testi yaptım çok çok silik çıktı yaaa offf.ben hastaneye gidiyorum....
Buradayim cicim ben geldim bende özledimmmmmmmmmmmmmm
hadi hayırlısı canımbana kalırsa ilişkiden ertesi gün bile kendimi hamile gibi hissediyodum
bilmiyorum güzelim bende hiç belirti yok hayırlısı bakalım bekleyeceğiz
herkese günaydın.yumurta 18 mm olunca normalde iğnesiz kaç gün sonra çatlar.bilgisi olan varmı.
değildir canım inş.Kızlar benimde bugün kasık ağrılarım var inşallah adet ağrıları değildir bakalım
sen yaptınmı karbonat testi canımCanım bende bi uyku sendromu var anlatamam ama dediğim gibi adet belirtileriyle aynı kasık ağrım bugün yok beklemedeyim cnm yaaaaa
canım doktora gittim ya bana 16 mm yumurtan var dedi o zaman 22 ocaktı sonra 4 gün sonra 26 ocakta yumurtam çatladı
geçen günde yumurtam çatladı gibi hissetiğim tarih 7 şubattı ama demekki bana öyle gelmiş akıntım çok fazlaydı o yüzden öyle hiddetmişim
aynen yaaacanım aklımız sürekli orda olduğu için herşeyi hissediyoruz kafanı fazla takma
canım adetimin 14.gününde, hatta öğleden önce 21 mm idi yumurtam.
14 ve 15. öğlen test pozitifti, 15. gece silikleşti, 16.gün T çizgisi tamamen kaybolmuştu.
şu tuaf akıntı yada spermleri ise banyo yapıp yatmıştım 17.gün sabahı farkettim sabah o şekilde uyandım
ama şu an hala kasıklarımda birşey varmış gibi (normalde hissetmem böyle birşey) bilmiyorum belki psikolojiktir.
benim son sat 12 ocak adetler düzensiz biliyorsunn
canım ya benimde düzensiz, soğan kürü yapıyorum işe yarar umarım, sen denedin mi kür filan
Elara şimdi bu durumda ben kaç günde adet görmüş oluyorum adet gördüğüm günleride sayıyormuyum adet aralığını bulmak için 12 ocakta adet olmuştum şimdide 10 şubatta oldum kaç gün oluyor _???
ben çörek otu bal tarçın karışımı yedim çok güzel yumurtam gelişti ve çatladı ondan mı kaynaklı yoksa 4 ay doğum kontrol ilacı kullanmıştım bıraktıktan sonra düzensiz geldi artık düzelmeyemi başladı bilmiyorum ama bu akşam yine çörek otu yemeye başlicam adetin 12. gününe kadar
Günaydın nasılsın ?
Günaydin Elara kiz dün ortaga attigim son yönteminden sonra meraklilar artmis hatta Renginnn gruplasma yapmayin diye msj atmis alem kiz bunlar......
o konuda çok hak veriyorum sizlere sonuçta burada herkesin aylardır emeği var.Gelipte hadi bakalım anlatın demek tamamen bencillik bana göre,bu kadar emeğe yeni katılan biride dönüp geçmişi okuyarak emek versin diye düşünüyorum :)
kızlarrrrrrrrr resmen eve geldim bilgisayara koştum.
kan tahlilim çıktı
allahıma şükürler olsun pozitif dedi doktor
çok mutluyum allah hepinize tattırsın bunu.
bu arada lekelenmelerim için progesteron verdi bide elevit.pazartesi yine gel bakalım artış olacakmı dedi.çok küçük daha ultr. görülmez dedi.allahım inşallah bişey olmaz.
Servikal mukus spermlerin yaşamasını değişik şekillerde destekler:
• Spermlerin vajina ortamından üreme kanallarına girmelerini sağlar.
• Spermleri süzerek sadece yapısal olarak normal olanların üreme kanalına alınmasını sağlar.
• Spermlerin biyo-kimyasal olarak besler ve destekler.
• Spermleri koruyarak yumurtlama zamanı gelene kadar her an kadar yeterli miktarda mevcut olmalarını sağlayarak döllenmenin gerçekleşmesine yardımcı olur.
Servikal mukus periyottan periyoda ya da kadından kadına değişiklik gösterebilse de, tipik bir periyotta olarak aşağıdaki şekilde değişiklik gösterir:
http://www.annemerkezi.com/images/stories/Hamilelik/servikal mukus.png
1. Adet kanamasının hemen ardından vajinada kuru bir his vardır ve az ya da hiç servikal mukus gözlenmez.
2. Birkaç kuru günün ardından genelde "yapışkan" veya "yumuşak" olarak adlandırılabilecek ama ıslaklık hissi vermeyen bir servikal mukus gözlenebilir. Bu tarz servikal mukus genel olarak spermlerin yaşaması için çok uygun bir ortam sağlamasa da, yumurtlamadan önce olan bu dönem olası doğurgan olarak tanımlanabilir.
3. "Yapışkan" günlerin ardından birçok kadın "krem kıvamında" olarak adlandırılabilecek bir servikal mukus gözler. Bu sıvı beyaz, sarı ya da bej renkte olabilir ve bir losyon veya krem gibi görünür ve hissedilir. Bu dönemde vajinada ıslaklık hissi olabilir ve bu artan doğurganlık belirtisidir.
4. En doğurgan dönemi gösteren servikal mukus çiğ yumurta beyazını andırır. Kaygandır ve parmaklarınız arasında birkaç cm uzayan bir kıvama sahiptir. Genelde berraktır ve suya benzer. Vajinada ıslaklık hissi vardır. Bu servikal mukus spermler için en uygun ortamdır. Meni sıvısına çok benzer ve meni gibi spermlerin ilerlemesine destek olur.
5. Yumurtlamanın ardından, ıslak servikal mukus kurur ve vajina bir sonraki adet kanamasına kadar kuru kalır. Bazı kadınlar yumurtlamanın ardından da doğurgan dönemde görülebilecek kalitede servikal mukus gözlemleyebilir. Bunun sebebi korpus luteumun ürettiği az miktardaki östrojendir ve yumurtlama tespit edildikten sonra kesinlikle doğurgan bir dönemi işaret etmez.
Servikal mukusun yorumu ise aşağıdaki gibi yapılır;
Kuru …Muhtemelen doğurgan değil
Yapışkan …Muhtemelen doğurgan değil
Krem kıvamında …Muhtemelen doğurgan, yumurtlamaya yakın
Su kıvamında …Doğurgan, yumurtlamaya yakın
Yumurta akı kıvamında…En doğurgan, yumurtlamaya çok yakın
Elara şimdi bu durumda ben kaç günde adet görmüş oluyorum adet gördüğüm günleride sayıyormuyum adet aralığını bulmak için 12 ocakta adet olmuştum şimdide 10 şubatta oldum kaç gün oluyor _???
bendende az önce bayağı koyu beyaz krem gibi akıntı geldi bugün 20.günüm bekleyip dua edicez artık
kızlarrrrrrrrr resmen eve geldim bilgisayara koştum.
kan tahlilim çıktı
allahıma şükürler olsun pozitif dedi doktor
çok mutluyum allah hepinize tattırsın bunu.
bu arada lekelenmelerim için progesteron verdi bide elevit.pazartesi yine gel bakalım artış olacakmı dedi.çok küçük daha ultr. görülmez dedi.allahım inşallah bişey olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?