bebek cinsiyet belirleme..

Sporum geldi gidiyom sonra görüsürüz.....
GUNAYDIN KIZLAR NASILSINIZ ..Annemler var pek gıremıyom ıdare edın benı artık:)
ay sabah bende yaptım sporum haskneacım 40.dkk yuruyus 20 dkk spor aletlerı..
kolay gelsın sana
kız bende göbekten oldum
umut gobekten olan daha ıyısıymıs cnm ..
doktorunmu onerdı gobekten olanı..
kızlar testi yaptım çok çok silik çıktı yaaa offf.ben hastaneye gidiyorum....
cnm gozun aydın kesın hamıssın artık yaaa
ınsss saglıcakla kavus melegıne cnm
Kızlar benimde bugün kasık ağrılarım var inşallah adet ağrıları değildir bakalım
ay ıns degıldır cnm belkım bebıs dendır ıns

Günaydın kızlar birazdan evden çıkacam kakuleye bakıyım dedim umutcum senin adet olamaz bu kadar erken bence bebiş yerleşiyordur

günaydıııııınnn kızlarrr geçmişi okudum şimdi kakule hamilemiymiş gerçekten ,belli oldumu,kesin mi? silik çıktı yazmış ama.. kakulecim bende kızıma hamiş olduğumu şubatta öğrenmiştim hayırlısıyla eylül-ekim bebeği olucak inşaallah darısı diğer bekliyen arkadaşların başına allah heimizin gönlündekini hayırlısıyla versin inşaallah

canım drum göbekten yada koldan oluyo dedi ama ben iğneyi başka hastanede vuruldum göbekten istedim
daha yakın olsun dimi canım koldan oraya gelene kadar zaman kaybetmiyelim :119::119::119:

cnm hayırlı olsun tekrar Rabbım salıh evlatlardan eylesın oglunu duan ıcınde ALLAH RAZI OLSUN ..

elaracım geçmiş olsun cnm ama eminim önemli bişey yoktur bende aynı durum söz konusuydu iki gösümüde emzirirken problem yoktu sonra kızım 4 aylıkken sütüm birden gitti şaşırdık çok sütüm vardı çünkü...sonra dr. ilaç bir sürü şey yaptık neyse nazar var dediler bilen birisine okuttuk sütüm geri geldi ama bu seferde soldaki daha azdı zaten o çok yara olmuştu onu çok vermiyordum cnm acıyo diye neyse sonra tabiii ben hep sağ göğsümü emziriyodum adet olucaam zamanda emzirdiğin göğsün şişmiyo diğeri şişiyodu gibi hatırlıyorum tabii sen yinede doktora git için rahatlasın çok geçmiş olsun cnm.. ben eminim bişi olmadığına...

kızlar ben çıkıyorum dışarda işlerim var onları halledeyim uygun bulabilirsem ph ölçer bakıcam sonrada anneme gidicem 1-2 gün kalabiliriz annemde net yok 1-2 gün giremeyebilirimmmm kendinize çok iyi bakın çok yazmayın heeee okucam diye cnm çıkıyo sabahlıyorum sonraaaa kakulecim tekrar hayırlı olsun bebişin inşaalah oğluna güzel bir kız kardeş gelir sağlıklı ve hayırlısıyla görüşmek üzere kızlar....

senin cetvelin niye silindi ???
ezel sende ateş takibi yapsana bu ay

umut o çizelge kafasına göre takılıyordu yani benim adetlerle ilgisi kalmamıştı onun için kaldırdım ateş takibi canımı sıkıyor benim umutçum yaa her sabah her sabah bilmiyorum gerçi adetimin ilk günü ölçmüş oldum belki devam ederim

Kızlarrr Bengü geldi ve gittiii :44::44::44:

neden yazmıyor acaba çok merak ediyorum bengüyü

Elara şimdi bu durumda ben kaç günde adet görmüş oluyorum adet gördüğüm günleride sayıyormuyum adet aralığını bulmak için 12 ocakta adet olmuştum şimdide 10 şubatta oldum kaç gün oluyor _???

30 günde oluyosun bu aya göre
geçen gün yumurtam çatladı demiştinya o hangi tarihti hatırlıyomusun ?

30 günde oluyosun bu aya göre
geçen gün yumurtam çatladı demiştinya o hangi tarihti hatırlıyomusun ?

canım doktora gittim ya bana 16 mm yumurtan var dedi o zaman 22 ocaktı sonra 4 gün sonra 26 ocakta yumurtam çatladı
geçen günde yumurtam çatladı gibi hissetiğim tarih 7 şubattı ama demekki bana öyle gelmiş akıntım çok fazlaydı o yüzden öyle hiddetmişim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…