- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #38.781
GUNAYDIN KIZLAR NASILSINIZ ..Annemler var pek gıremıyom ıdare edın benı artık:)Sporum geldi gidiyom sonra görüsürüz.....
umut gobekten olan daha ıyısıymıs cnm ..kız bende göbekten oldum
kızlar testi yaptım çok çok silik çıktı yaaa offf.ben hastaneye gidiyorum....
ay ıns degıldır cnm belkım bebıs dendır ınsKızlar benimde bugün kasık ağrılarım var inşallah adet ağrıları değildir bakalım
GUNAYDIN KIZLAR NASILSINIZ ..Annemler var pek gıremıyom ıdare edın benı artık:)
ay sabah bende yaptım sporum haskneacım 40.dkk yuruyus 20 dkk spor aletlerı..
kolay gelsın sana
umut gobekten olan daha ıyısıymıs cnm ..
doktorunmu onerdı gobekten olanı..
cnm gozun aydın kesın hamıssın artık yaaa
ınsss saglıcakla kavus melegıne cnm
ay ıns degıldır cnm belkım bebıs dendır ıns
Günaydın kızlar birazdan evden çıkacam kakuleye bakıyım dedim umutcum senin adet olamaz bu kadar erken bence bebiş yerleşiyordur
cnm hayırlı olsun tekrar Rabbım salıh evlatlardan eylesın oglunu duan ıcınde ALLAH RAZI OLSUN ..hepinize merhaba arkadaşlar. doğumumu yaptım, yemin ediyorum hepiniz için o sancı aralarında dualarımı da ettim. :) hoş sancı bastırınca ne dediğimi karıştrıp sancı bitince acele acele tekrar tekrar kaç kez dua ettim sizin için sayısını hatırlamıyorum bile.
daha sonra detaylı yazarım doğumumu ama 12 dikişle hala oturamıyorum o yüzden ayakta yazıyorum.
suni sancı istemedim kendi sancımla olsun istedim, sonra sancılar artınca kesi yapılmasını da istemedim, keşke kesi yapılmasına karşı çıkmasaydım şuan 2-3 dikişle rahat rahat oturup kalkacaktım. Allahım doğum yapacak olanların yanında olsun, bir ara öyle bir şey oldu ki bebeğin başının çıkmayacağını zannedip tuşe de öylece kalakaldım, ebelerden biri --ablacım ne olur ıkın bak bebeğin kalp atışları yavaşlarsa sonuç kötü olur anestezi uzmanımız izin de deyince kendime geldim. Yoksa bayılma numarası yapıp hemen sezeryana alsınlar bitsin diye geçti aklımdan.
ben çıkıyorum ayakta dururken dikiş yerlerim patlayacak gibi oluyor. kendinize iyi bakın 1-2 gün içinde detaylı bir doğum hikayesi yazarım.
Bu ara da hamile arkadaşlar korkmasın yırtılan yerleri dikerken hiçbirşey hissetmedim çünküüüüü iğne yapmazsanız dikiş attırmam diye bacaklarımı sımsıkı kapadım :) iğne yapıldıktan sonrada zaten ebe dikerken ben bebeğimi inceledim durdum.
kızlar testi yaptım çok çok silik çıktı yaaa offf.ben hastaneye gidiyorum....
sen ne durumdasın ???? akıntın ağrın
Canım bende bi uyku sendromu var anlatamam ama dediğim gibi adet belirtileriyle aynı kasık ağrım bugün yok beklemedeyim cnm yaaaaa
akıntı az ama yapışkan bu arada beni yine atıyor site sinirrrrrrr bence sende hamilesin yav bak seni öyle hissediyorum
hayırlısı olsun canım bekleyip göreceğiz önce sen sonra ben
20 den sonra çatlıyo diyolar
sen neler yaptın ??? hasta oldunmu
benim adetimin 11. günü 16mm ydi adetin 15. günü çatladı yani 4 gün sonra 18 mm 2 gün sonra çatlayabilir buna göre
senin cetvelin niye silindi ???
ezel sende ateş takibi yapsana bu ay
Kızlarrr Bengü geldi ve gittiii :44::44::44:
Elara şimdi bu durumda ben kaç günde adet görmüş oluyorum adet gördüğüm günleride sayıyormuyum adet aralığını bulmak için 12 ocakta adet olmuştum şimdide 10 şubatta oldum kaç gün oluyor _???
30 günde oluyosun bu aya göre
geçen gün yumurtam çatladı demiştinya o hangi tarihti hatırlıyomusun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?