- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #38.881
kızlar bende hiç kasılma falan yok yaa
tanıdık dr var acaba gıdıp ultrasonda baksak yumurta çatlamışmı çatlamamış mı görebilirmiyiz
şuan cok erkenn 24 saat olduu
en az 10-12 saatin varr agrı sancı içinn
EZELL SANA CETVEL YAPTIM
http://lt2f.lilypie.com/oI9Jp2.png
evet bagımlılık yapar burası ,yol yakınken vazgeç bizdennn
yapsın bağımlılık güzel oluyo böyle :)) istemezseniz geçerim tabiki hak sizin
eğer adetlerim böyle tam 30 gün arayla devam ederse ve 15. Günler yumurtam çatlarsa nisanda tam erkek günlerime denk geliyor ve çin takvimine görede erkek kızlar benim için dua edin lütfen nisanda istediğim gibi olsun hem diyettide iyice yapmış olurum gerçi şöyle boool tuzlu peynire hasret kaldım ama olsun
aşk olsun gunness iyiki geldiniz böyle yeni arkadaşlar gelsin topik çok eğlenceli oluyor yaaa ama sizin gibi olsun herkez hazırcı olmasın
Elara canımsın yaa hemen yapmışsın çok teşekkür ederiiimmm hemen takıyorum kuyruğuma çizelgemi
Elara canımsın yaa hemen yapmışsın çok teşekkür ederiiimmm hemen takıyorum kuyruğuma çizelgemi
bu ay olmazsa ben bu iki kazık bir büzüğü öldürecem :104::104::104::104:
olmadı bende arıları denerim
en güzel zamanıı agustos-eylülde hamişkalmakk
dogum bahara geliyorrr
ben öle yapcam inşallahh
temmuz gibi olabilirr mesela
umut ben bu cümleyi neden anlamadım ya ??
umut ben bu cümleyi neden anlamadım ya ??
Buyuk kizima eylulde, kucuk kizima agustosta hamile kaldim. Ilk kizim Dallas ta dogdu ve haziran in basi oldugu halde asiri sicakti. Merkezi sogutma vardi evde ama disarilar yaniyordu resmen.
Kakule hayirli ugurlu olsun, saglikli bir 9 ay diliyorum.
Ezel, sen erkek istemiyor muydun? Eger kizsa 2 kez iliski iyidir ama erkekse tek iliski onemli. Iliski oncesinde sirasinda ve sonrasinda O() olabilirsen super alkali yaparsin ortami.
karbonatli karisimdan ic gunduz.
Bir de her yumurtlamada kramp duyulmayabilir. Onu bekleyip de gec kalma.
Bu arada arkadaslar, magnezyum eksigi olanlar icin soda(maden suyu) oneriyorlar. Cok guclu bir magnezyum takviyesiymis. Yani erkek bebek icin hic iyi degil. Kiz icin de iyi degil, icindeki sodyum ve potasyum yuzunden
Elaranın ARILI Bİ YÖNTEMİ VAR AMA GİZLİ :))
Elara şimdi bu durumda ben kaç günde adet görmüş oluyorum adet gördüğüm günleride sayıyormuyum adet aralığını bulmak için 12 ocakta adet olmuştum şimdide 10 şubatta oldum kaç gün oluyor _???
momofcum bizim hatunlarrr ilişki sırasında bile O olamıyorlar.aynı günde 3 kez O olmayı ancak ezel becerirrrr
bu arada eşinin işi ne cok merak ediyorum gercektenn.odtü mezunu oldugu kesinde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?