bebek cinsiyet belirleme..

yanlız bu durumda yani eğer yine adetimin 15. günü yumurtam çatlarsa bioritm yine tutmuyor benim ancak nisanda tutacak gibi geliyor bana zaten nisanda hamiş kalmayı çok istiyordum hayırlısı bakalım

eğer adetlerim böyle tam 30 gün arayla devam ederse ve 15. günler yumurtam çatlarsa nisanda tam erkek günlerime denk geliyor ve çin takvimine görede erkek kızlar benim için dua edin lütfen nisanda istediğim gibi olsun hem diyettide iyice yapmış olurum gerçi şöyle boool tuzlu peynire hasret kaldım ama olsun

ooooooooooo nisandamıııııı

en güzel zamanıı agustos-eylülde hamişkalmakk
dogum bahara geliyorrr
ben öle yapcam inşallahh
temmuz gibi olabilirr mesela

Buyuk kizima eylulde, kucuk kizima agustosta hamile kaldim. Ilk kizim Dallas ta dogdu ve haziran in basi oldugu halde asiri sicakti. Merkezi sogutma vardi evde ama disarilar yaniyordu resmen.

Kakule hayirli ugurlu olsun, saglikli bir 9 ay diliyorum.

Ezel, sen erkek istemiyor muydun? Eger kizsa 2 kez iliski iyidir ama erkekse tek iliski onemli. Iliski oncesinde sirasinda ve sonrasinda O( ) olabilirsen super alkali yaparsin ortami.
karbonatli karisimdan ic gunduz.
Bir de her yumurtlamada kramp duyulmayabilir. Onu bekleyip de gec kalma.

Bu arada arkadaslar, magnezyum eksigi olanlar icin soda(maden suyu) oneriyorlar. Cok guclu bir magnezyum takviyesiymis. Yani erkek bebek icin hic iyi degil. Kiz icin de iyi degil, icindeki sodyum ve potasyum yuzunden

momofcum bizim hatunlarrr ilişki sırasında bile O olamıyorlar.aynı günde 3 kez O olmayı ancak ezel becerirrrr

bu arada eşinin işi ne cok merak ediyorum gercektenn.odtü mezunu oldugu kesinde :)

Eger 12 ocakta ve 10 subatta olduysan 29 gun suruyor siklusun. adet gordugun gunu bir sayiyorsun ve diger adet gordugun gunu saymiyorsun. o diger adetinin 1. gunu oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…