bebek cinsiyet belirleme..

oo maşallahhh darısı bizlere olsun inş
cnm neyini kıskanıyon yaw.4 erkek cocukk sahibi olmak hiç kıskanılcak bişi degil
ama 4.cocugunu doguracagı için kıskanıyorsannn onda haklısın:)

süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

en güzel zamanıı agustos-eylülde hamişkalmakk
dogum bahara geliyorrr
ben öle yapcam inşallahh
temmuz gibi olabilirr mesela

Kiz ne diyon simdi bi de yazimi bekliyelim.............

sırada ben varım patatesçilerden galiba :18::18::18::18: çürük elma yani

Cürük patatis hadi bakim utandirma bizi...............

umut bak bi patatesçi olarak golü senden beklıyoz çünki en yakın gebe adayı sensin

ay inşaallah şehzade olur bir tane hayırlısıyla

elaraa hakket senı ne zaman hazırlıcaz o malüm geceye bu işler parayla değil sırayla şehzadenın temellerını ne zaman atıyon hee:97::98:

oo maşallahhh darısı bizlere olsun inş
cnm neyini kıskanıyon yaw.4 erkek cocukk sahibi olmak hiç kıskanılcak bişi degil
ama 4.cocugunu doguracagı için kıskanıyorsannn onda haklısın:)

Kiz ben bi dogurdum arkasi gelmedi 4,5 yil oldu ama bahsettigim kadinin en kücük cocugu 1,5 yasinda ben kiskanmiyayimda kim kiskansin birde kadin diyormuski kiz oglana kadar doguracam bende o cesarette yok aslinda kiskandim derken hayranim böyle cesaretli kadinlara kedi uzanamadigi cigere mindar dermis benimki o hesap kiz

Simdi gordum soruyu yukarida da yanitladim . :)

Siklus hesaplama cok basit aslinda ama bazen her siklus ayni surmedigi icin 3 lu otomatik hesaplayicilarda farkli cikiyor.

Simdi Adet oldgun gunu 1 diye aliyoruz ya CD1,(CycleDay) CD2, CD3, CD4, ............CD29 sonraki gun adet oluyorsun o da obur adetin 1. gunu oluyor. Yani diger siklusun 29 gun oluyor. Otomatik hesaplayicilarla yumurtlama hesaplamak sasirtici labilir. Bazilarinin folikuler fazi uzun ya da kisa, bazilarinin da luteal fazi uzun ya da kisa surebilir. Yani yumurtlamadan sonra 14 gun diye birsey yok. O ortalama bir sure. O yuzden kendimizi iyi takip edip ona gore yumurtlamayi tespit etmemiz gerekiyor.

Orgazm icin de en onemli nokta, utanmaniz sikilmaniz olmayacak,(ayip yatakta olur derler ama tam tersi, yatakta ayip yok :)) kendinizi rahat birakacaksiniz, uzun bir foreplay (turkcesine seslisozlukten bakin :)) olacak. ve esiniz elinden dilinden gelen herseyi yapacak... (bunu sonra silecegim cok utandim)

Aynı duygulara sahibiz, dualarımda sizi atlamama imkan yok, yaşayan bilir. Her nerede yaşanıyor ve yaşatılıyorsa:)

ayy reha muhtarında 1 kız 1 erkek ikiz bebekleri vardı dimi..bak aklıma getirdin o camışııı
ne sinir oluyordum o adama yaa.Allahtann cıkmıyor artıkk haberlerde
deniz ugur ikiz bebek dogurmuş ama maşallahh cok fit duruyorrr
feriha dizinde görmüştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…