- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #38.921
Kizlar esimin arkadasinin 3 oglu vardi eside hamileydi kiz istiyorlardi ve bugün cinsiyeti belli olmus oda oglan duyunca direk gidip kafa göz girisesim geldi kadina ay cok kiskandim ya ben 1 taneyi bulamazken millet patir patir 4.doguruyo ay bana bi seyler oluyor .................
kızlar akşam eşim sülümanı annesigilde izlediii
dizi bitti geldiii diyoki bana "ben bitane şehzade istiyorumm haberin olsunn"
"tamam yaparız bitaneee hünkarım siz yeterki isteyin" dedimm
sabah uyanınca yine diyor cidden ben hemen istiyorum diyeee
ilk kez bölee söledigini duydum.önceden kız erkek farketmez sen enzaman istersen ozaman olsun diyorduu
ama şimdi şehzade istiyomuş hemdee en acelesindenn
((((Kızlar alakasız bir giriş yapıyorum.))) Bugün oruçluyum ve hepimiz için Rabbime duam istediğimiz cinsiyette hayırlı sağlıklı evlatlarımız olmasıdır. Hep beraber kalben amin diyelim... AMİNNNN...
((((Kızlar alakasız bir giriş yapıyorum.))) Bugün oruçluyum ve hepimiz için Rabbime duam istediğimiz cinsiyette hayırlı sağlıklı evlatlarımız olmasıdır. Hep beraber kalben amin diyelim... AMİNNNN...
en güzel zamanıı agustos-eylülde hamişkalmakk
dogum bahara geliyorrr
ben öle yapcam inşallahh
temmuz gibi olabilirr mesela
sırada ben varım patatesçilerden galiba :18::18::18::18: çürük elma yani
umut bak bi patatesçi olarak golü senden beklıyoz çünki en yakın gebe adayı sensin
ilk kez bölee söledigini duydum.önceden kız erkek farketmez sen enzaman istersen ozaman olsun diyorduu
süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
cürük patatis hadi bakim utandirma bizi...............
ay inşaallah şehzade olur bir tane hayırlısıyla
Aminnnn
Allah kabul etsin cnmm
dularında bizide unutmadıgın için tşklerrr
elaraa hakket senı ne zaman hazırlıcaz o malüm geceye bu işler parayla değil sırayla şehzadenın temellerını ne zaman atıyon hee:97::98:
sülüman hiç iyi örnek olmuyor bizimm heriflereeee
yakında ben bitane de cariye istiyorum dersee hiç şaşırmammm
oo maşallahhh darısı bizlere olsun inş
cnm neyini kıskanıyon yaw.4 erkek cocukk sahibi olmak hiç kıskanılcak bişi degil
ama 4.cocugunu doguracagı için kıskanıyorsannn onda haklısın:)
cidden ben bir patitisçi olarak umuttan çok umutluyum
ama netteki yazılarda bi önceki adetten bşlayıp diger adet gününe göre kadar diyor
bide ben alttaki cetveli gecen ay yapmıştım.döngüme 30 yazdım ve bu ay tam gününde oldu
bufün 2.günümdeyim yani.
sat 11 ocak
9 şubatta oldumm
Aynı duygulara sahibiz, dualarımda sizi atlamama imkan yok, yaşayan bilir. Her nerede yaşanıyor ve yaşatılıyorsa:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?