- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #38.901
Cnm bunları anlamak için,geceleri +18 sohbetlerine katılman lazımm
ooooooooooo nisandamıııııı
değiştirdiimm bu nasılAY BEN BEGENMEDİM BU ÇİZELGEYİİ COK SOLUK OLMUŞŞ
http://lt2f.lilypie.com/iBLvp2.png BUNU YAPIŞTIRSANA Bİ
bu ay olmazsa ben bu iki kazık bir büzüğü öldürecem :104::104::104::104:
olmadı bende arıları denerim
Ezel, sen erkek istemiyor muydun? Eger kizsa 2 kez iliski iyidir ama erkekse tek iliski onemli. Iliski oncesinde sirasinda ve sonrasinda O() olabilirsen super alkali yaparsin ortami.
karbonatli karisimdan ic gunduz.
Bir de her yumurtlamada kramp duyulmayabilir. Onu bekleyip de gec kalma.
Bu arada arkadaslar, magnezyum eksigi olanlar icin soda(maden suyu) oneriyorlar. Cok guclu bir magnezyum takviyesiymis. Yani erkek bebek icin hic iyi degil. Kiz icin de iyi degil, icindeki sodyum ve potasyum yuzunden
momofcum bizim hatunlarrr ilişki sırasında bile O olamıyorlar.aynı günde 3 kez O olmayı ancak ezel becerirrrr
bu arada eşinin işi ne cok merak ediyorum gercektenn.odtü mezunu oldugu kesinde :)
Eger 12 ocakta ve 10 subatta olduysan 29 gun suruyor siklusun. adet gordugun gunu bir sayiyorsun ve diger adet gordugun gunu saymiyorsun. o diger adetinin 1. gunu oluyor
Elaranın ARILI Bİ YÖNTEMİ VAR AMA GİZLİ :))
Eger 12 ocakta ve 10 subatta olduysan 29 gun suruyor siklusun. adet gordugun gunu bir sayiyorsun ve diger adet gordugun gunu saymiyorsun. o diger adetinin 1. gunu oluyor
yemezlerrr o bı kere olur
ama netteki yazılarda bi önceki adetten bşlayıp diger adet gününe göre kadar diyor
bide ben alttaki cetveli gecen ay yapmıştım.döngüme 30 yazdım ve bu ay tam gününde oldu
bufün 2.günümdeyim yani.
sat 11 ocak
9 şubatta oldumm
ezel senin eşinin işini biliyom cnm momofa sordum ama o da yazmazz:))
haddi lennn bahaneeyee bakk
kasanın eski yeni olmasıyla alakası yok,kimi kandırıyon senn
resimin boyutu büyüktür ondan yüklenmiyordurr
ben sana anlatırım nasıl yükleyeceginii
valla kac aydır sallıyon sesimiz cıkmıyorrr
amaaa bu haftaa yüklemezsennn gerisini sen düşün
benimde kafam karıştı bu yumurtlama günü hesaplayıcısına görede 28 gün hesaplayınca yumurtlama günüm tutuyor ama adetim 1 gün erken görünüyor
29 gün hesaplatınca adet günüm tutuyor ama yumurtlama günüm bir gün geç görünüyor
ezel yönteme bağlıdır bu soru diye balıklamasına dalmıştır :124::124::124:
ezel yönteme bağlıdır bu soru diye balıklamasına dalmıştır :124::124::124:
otomatik hesaplayıcılara ne bakıyrosun sen ezell.onlar yakşalık olarak hesaplıyor.ila o gün yumurtlama olcak diye bişi yok
adet döngüsü adet tarihinin ilk gününden başlayop bi sonraki adet tarihinin ilk gününe kadar gecen zamandırr
buna göre 30 gün oluyorr
nettede bu şekilde yazıyorr
ezel senin eşinin işini biliyom cnm momofa sordum ama o da yazmazz:))
Kizlar esimin arkadasinin 3 oglu vardi eside hamileydi kiz istiyorlardi ve bugün cinsiyeti belli olmus oda oglan duyunca direk gidip kafa göz girisesim geldi kadina ay cok kiskandim ya ben 1 taneyi bulamazken millet patir patir 4.doguruyo ay bana bi seyler oluyor .................
Kizlar esimin arkadasinin 3 oglu vardi eside hamileydi kiz istiyorlardi ve bugün cinsiyeti belli olmus oda oglan duyunca direk gidip kafa göz girisesim geldi kadina ay cok kiskandim ya ben 1 taneyi bulamazken millet patir patir 4.doguruyo ay bana bi seyler oluyor .................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?