bebek cinsiyet belirleme..

ooooooooooo nisandamıııııı

evet ne varmış artık acele yok

AY BEN BEGENMEDİM BU ÇİZELGEYİİ COK SOLUK OLMUŞŞ
http://lt2f.lilypie.com/iBLvp2.png BUNU YAPIŞTIRSANA Bİ
değiştirdiimm bu nasıl

bu ay olmazsa ben bu iki kazık bir büzüğü öldürecem :104::104::104::104:
olmadı bende arıları denerim

erkek istiyorum momof yaaa kızı nerden çıkardın şimciiiiiiiiiiik
maden suyunu içmeyelim mi yani biiizzzz

momofcum bizim hatunlarrr ilişki sırasında bile O olamıyorlar.aynı günde 3 kez O olmayı ancak ezel becerirrrr

bu arada eşinin işi ne cok merak ediyorum gercektenn.odtü mezunu oldugu kesinde :)

kız ben hiç olamıyorum delu doğru düzgün orgazm olsam bu kadar çok fiki fiki yapmicam belkide

neden eşimin işini merak ediyorsun orayı anlamadım bişey mi kaçırdım been :84:

Eger 12 ocakta ve 10 subatta olduysan 29 gun suruyor siklusun. adet gordugun gunu bir sayiyorsun ve diger adet gordugun gunu saymiyorsun. o diger adetinin 1. gunu oluyor

ama netteki yazılarda bi önceki adetten bşlayıp diger adet gününe göre kadar diyor
bide ben alttaki cetveli gecen ay yapmıştım.döngüme 30 yazdım ve bu ay tam gününde oldu
bufün 2.günümdeyim yani.
sat 11 ocak
9 şubatta oldumm

Eger 12 ocakta ve 10 subatta olduysan 29 gun suruyor siklusun. adet gordugun gunu bir sayiyorsun ve diger adet gordugun gunu saymiyorsun. o diger adetinin 1. gunu oluyor

ince bir detay şimdi dikkatimi çekti ben olduğum günüde sayıyorummm
ozaman ben 24 günde bir oluyorumm :44::44:
en erkende ben oluyorum kızlar aranızda sanırım

benimde kafam karıştı bu yumurtlama günü hesaplayıcısına görede 28 gün hesaplayınca yumurtlama günüm tutuyor ama adetim 1 gün erken görünüyor
29 gün hesaplatınca adet günüm tutuyor ama yumurtlama günüm bir gün geç görünüyor

:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

otomatik hesaplayıcılara ne bakıyrosun sen ezell.onlar yakşalık olarak hesaplıyor.ila o gün yumurtlama olcak diye bişi yok

adet döngüsü adet tarihinin ilk gününden başlayop bi sonraki adet tarihinin ilk gününe kadar gecen zamandırr
buna göre 30 gün oluyorr
nettede bu şekilde yazıyorr

amaaan fark yapmaz ben nisan ayında Allahın izniyle biortime denk getirip hamiş kalayımda İNŞAALLAH Rabbimden bunu diliyorum
sizde benim için dua edin kızlarrrr noluuuuuuurrrr

Kizlar esimin arkadasinin 3 oglu vardi eside hamileydi kiz istiyorlardi ve bugün cinsiyeti belli olmus oda oglan duyunca direk gidip kafa göz girisesim geldi kadina ay cok kiskandim ya ben 1 taneyi bulamazken millet patir patir 4.doguruyo ay bana bi seyler oluyor .................

ay evet yaaaaaa gerçektende ben direk 3 tane daha doğursam eminim 4 tane kızım olur

canım yaaa rabbim sanada tattısın

kızlar akşam eşim sülümanı annesigilde izlediii
dizi bitti geldiii diyoki bana "ben bitane şehzade istiyorumm haberin olsunn"
"tamam yaparız bitaneee hünkarım siz yeterki isteyin" dedimm
sabah uyanınca yine diyor cidden ben hemen istiyorum diyeee
ilk kez bölee söledigini duydum.önceden kız erkek farketmez sen enzaman istersen ozaman olsun diyorduu
ama şimdi şehzade istiyomuş hemdee en acelesindenn

((((Kızlar alakasız bir giriş yapıyorum.))) Bugün oruçluyum ve hepimiz için Rabbime duam istediğimiz cinsiyette hayırlı sağlıklı evlatlarımız olmasıdır. Hep beraber kalben amin diyelim... AMİNNNN...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…