- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #39.001
Simdi gordum soruyu yukarida da yanitladim . :)
Siklus hesaplama cok basit aslinda ama bazen her siklus ayni surmedigi icin 3 lu otomatik hesaplayicilarda farkli cikiyor.
Simdi Adet oldgun gunu 1 diye aliyoruz ya CD1,(CycleDay) CD2, CD3, CD4, ............CD29 sonraki gun adet oluyorsun o da obur adetin 1. gunu oluyor. Yani diger siklusun 29 gun oluyor. Otomatik hesaplayicilarla yumurtlama hesaplamak sasirtici labilir. Bazilarinin folikuler fazi uzun ya da kisa, bazilarinin da luteal fazi uzun ya da kisa surebilir. Yani yumurtlamadan sonra 14 gun diye birsey yok. O ortalama bir sure. O yuzden kendimizi iyi takip edip ona gore yumurtlamayi tespit etmemiz gerekiyor.
Orgazm icin de en onemli nokta, utanmaniz sikilmaniz olmayacak,(ayip yatakta olur derler ama tam tersi, yatakta ayip yok :)) kendinizi rahat birakacaksiniz, uzun bir foreplay (turkcesine seslisozlukten bakin :)) olacak. ve esiniz elinden dilinden gelen herseyi yapacak... (bunu sonra silecegim cok utandim)
kızlar yaa hiç sancım yok
benim buaydan umudum yokkk
evet hiç sancım yok birde dün o şeffaf akıntı geldı bugunde çok az geldı yumurtam dün 21.9 du uzerınede çatlatmaiğnesı dün akşam çatladıysa yumurta zaten büyüktü zamanındaydı yanı bırde çatlatma iğnesı dün akşam ve bu akşam 24 saat oldu bıttı yumurta gıttı gıbıme gelıyooo
inanın bunları düşünmek ıstemıyorumdüşünememlıyımde ama olmuyor ısteeee
canım iğneden sonraki 24 saat içinde hem çatlamanın olması hem de çatlayan yumurtanın ömürünün bitmesi mümkün değil
ooo kakuşşş hayırlı olsun bacımmmmgidiyorum
kızlarrrrrrrrr resmen eve geldim bilgisayara koştum.
kan tahlilim çıktı
allahıma şükürler olsun pozitif dedi doktor
çok mutluyum allah hepinize tattırsın bunu.
bu arada lekelenmelerim için progesteron verdi bide elevit.pazartesi yine gel bakalım artış olacakmı dedi.çok küçük daha ultr. görülmez dedi.allahım inşallah bişey olmaz.
Kızlar birazdan çıkıyom aşkımın doruğu gelir sofrasını hazır edeyim
maşallahhhhh :98::98::98:mıllet sulumanı izleye izleye şairrrroldu haaaaaaaaaaaaaaaaa
maşallahhhhh :98::98::98:mıllet sulumanı izleye izleye şairrrroldu haaaaaaaaaaaaaaaaa
anacım süleme sende bülee zati çatladık yöntemler diye diye şaka şaka sen öğret bize örtmenimmm
gızzz dün haskenaa ,bugün sen insanlarda merak uyandırıyonuz, sonraada diger kızlar bana cullanıyorlarr ne yöntemi diyeee
aminnn canım((((Kızlar alakasız bir giriş yapıyorum.))) Bugün oruçluyum ve hepimiz için Rabbime duam istediğimiz cinsiyette hayırlı sağlıklı evlatlarımız olmasıdır. Hep beraber kalben amin diyelim... AMİNNNN...
yap artık sende bir şahzade temmuzu beklemekızlar akşam eşim sülümanı annesigilde izlediii
dizi bitti geldiii diyoki bana "ben bitane şehzade istiyorumm haberin olsunn"
"tamam yaparız bitaneee hünkarım siz yeterki isteyin" dedimm
sabah uyanınca yine diyor cidden ben hemen istiyorum diyeee
ilk kez bölee söledigini duydum.önceden kız erkek farketmez sen enzaman istersen ozaman olsun diyorduu
ama şimdi şehzade istiyomuş hemdee en acelesindenn
momofff çok alemsin sen gülmekten karnım ağrıdı elini neysede bitanemmSimdi gordum soruyu yukarida da yanitladim . :)
Siklus hesaplama cok basit aslinda ama bazen her siklus ayni surmedigi icin 3 lu otomatik hesaplayicilarda farkli cikiyor.
Simdi Adet oldgun gunu 1 diye aliyoruz ya CD1,(CycleDay) CD2, CD3, CD4, ............CD29 sonraki gun adet oluyorsun o da obur adetin 1. gunu oluyor. Yani diger siklusun 29 gun oluyor. Otomatik hesaplayicilarla yumurtlama hesaplamak sasirtici labilir. Bazilarinin folikuler fazi uzun ya da kisa, bazilarinin da luteal fazi uzun ya da kisa surebilir. Yani yumurtlamadan sonra 14 gun diye birsey yok. O ortalama bir sure. O yuzden kendimizi iyi takip edip ona gore yumurtlamayi tespit etmemiz gerekiyor.
Orgazm icin de en onemli nokta, utanmaniz sikilmaniz olmayacak,(ayip yatakta olur derler ama tam tersi, yatakta ayip yok :)) kendinizi rahat birakacaksiniz, uzun bir foreplay (turkcesine seslisozlukten bakin :)) olacak. ve esiniz elinden dilinden gelen herseyi yapacak... (bunu sonra silecegim cok utandim)
yapalım yanındayımsagol cnm Allah kabul etsin orucunuuu
14 şubatta mevlid kandili kızlarr
bişiler yapalım o gün içinn
sen çok alemsin artık heryazdığında bir niyet arayacağızHe demekle olmaz, uzerine duseceksin, emek vereceksin, sonra da oturup keyfine bakacaksin. Emeksiz yemek olmaz. Sonra da gecmis yillarina uzuleceksin :90:
canım avazın çıktığın kadar bağır sözümüz vardı unutmanerdesiniz yaaaaa:84::84::84::84::84:
Slmm kızlar ne habersiniz sanırım kakule hamileymiş geçmişi okuyamadım ama bu sayfadan anladığım kadarıyla tebrik ederim Allah tamamına erdirsin can parçam nasılsın şehzeden nasıl kilo alma durumun ne alemde
kızlar kasıklarım ağrıyooo uykum var ben çıkıyom iy gclr byby
Dua etde başka bişi istemesin şekerim istediği şehzade olsun formüller sende yapıver bitane nolmuşkızlar akşam eşim sülümanı annesigilde izlediii
dizi bitti geldiii diyoki bana "ben bitane şehzade istiyorumm haberin olsunn"
"tamam yaparız bitaneee hünkarım siz yeterki isteyin" dedimm
sabah uyanınca yine diyor cidden ben hemen istiyorum diyeee
ilk kez bölee söledigini duydum.önceden kız erkek farketmez sen enzaman istersen ozaman olsun diyorduu
ama şimdi şehzade istiyomuş hemdee en acelesindenn
Valla benimde öle akşam olunca hiç uyumuyo heralde sürekli bi kıpırdanma halinde ben şimdiden 9 kilo almışım ya yuh demeyin ama hiç belli değil nereme aldım anlamadım göğüsle göbek var diğer yerler aynı sankiteşekkür ederim canım şehzadem iyi kıpır kıpır oynadıkça yüreğımde kıpır kıpr oluyo daha kılo almadım aynı kılodayım ama göbek fırlamaya başladı bu aydan sonra almaya başlarım galıba sen nasılsın canım senın durumlar nasıl
Kolay gelsin sınav ne zaman ehliyet sınavı kolay ve zevkli olur korkma geçersinniiiii geceler şeker bende sınava çalışıyom netten arada bura bakıyom videom bitsin bende yatağa uçaxam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?