- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #38.981
Kiz nasil oldu o 3 cocuk arka arkaya demekki isin sirri Canonun fantazileriymis........
Sus kiz caktirma he de gitsin he he momof bizim evdede oluyo.............:95:
He demekle olmaz, uzerine duseceksin, emek vereceksin, sonra da oturup keyfine bakacaksin. Emeksiz yemek olmaz. Sonra da gecmis yillarina uzuleceksin :90:
Bak canim sende yumurtan catlama asamasinda neler ögrendin neler bunlari artik uygularsin aksama hadi bakim ögretmenlerinin yüzünü kara cikartma.....
Ay aynen bende delı oldum valla hemen dogurasım geldı bı sehzade yakızlar akşam eşim sülümanı annesigilde izlediii
dizi bitti geldiii diyoki bana "ben bitane şehzade istiyorumm haberin olsunn"
"tamam yaparız bitaneee hünkarım siz yeterki isteyin" dedimm
sabah uyanınca yine diyor cidden ben hemen istiyorum diyeee
ilk kez bölee söledigini duydum.önceden kız erkek farketmez sen enzaman istersen ozaman olsun diyorduu
ama şimdi şehzade istiyomuş hemdee en acelesindenn
cnm duan ıcın ALLAH RAZI OLSUN ...Rabbım orucunu duanu kabul etsın AMIN((((Kızlar alakasız bir giriş yapıyorum.))) Bugün oruçluyum ve hepimiz için Rabbime duam istediğimiz cinsiyette hayırlı sağlıklı evlatlarımız olmasıdır. Hep beraber kalben amin diyelim... AMİNNNN...
kakuleee yedin bitirdin bizi halen acabalardasınidrar testi silik kan tahlılında doktor onaylamış adetın gecikti yaw bebek anne burdayım dese anca inanacanhayırlı olsun bebeğin
ayyy inşallahhh2011 ekim annesi olcakkk
inşallahhh kızıdaa terazi olcak ,aynen benim kızım gibiiii
cocuk dogdugundada "yok yok ben kesin rüya görüyom hamile degilimdir" der
siz geçin bakalım dalganızı
yada eminmisiniz bu bebek bendenmi çıktı diye ahiret sorularına tutarmış ebeleri
sırada ben varım patatesçilerden galiba :18::18::18::18: çürük elma yani
bende kurmuştum ama pili bitmiş bu sefer
umut bak bi patatesçi olarak golü senden beklıyoz çünki en yakın gebe adayı sensin
AY MASSALLAH cnm ALLAH nazardan saklasıniyiyim sagol cnm.kaynana ve görümcem gözleme yapmışlar benide cagırdılar.biraz durdum geldimm
kızımı yatırdım rahatım:)
ayy evettt kıskananlar catlasınn
:81::81:
bu ay olmazsa ben bu iki kazık bir büzüğü öldürecem :104::104::104::104:
olmadı bende arıları denerim
cnm hayırlı olsun rabbım saglıklı sıhatlıkızlar ben geldimmmm.
bugün giremedim geçmiş birikmiş okuyup geliyim barii.
selam kızlar.uzun süredir yazamıyorum.evde dinlenmeye devam ediyorum şimdilik.umarım sizlerde iyisinizdir.iyileşince bol bol yazarım.görüşmek üzere
ben bu heyecanla napcam bılmıyorum yaa
akşam 8,5-9 gibi bir de gece 1-2 gıbı ıkı kez diyorum ilişki böyle olsa ne olur
sağol momofcum herkes hamilesin diyor ben halaa inanamıyorum sanırım ama hcg nin düşük olması beni andişelendirdi doğrusu.Buyuk kizima eylulde, kucuk kizima agustosta hamile kaldim. Ilk kizim Dallas ta dogdu ve haziran in basi oldugu halde asiri sicakti. Merkezi sogutma vardi evde ama disarilar yaniyordu resmen.
Kakule hayirli ugurlu olsun, saglikli bir 9 ay diliyorum.
Ezel, sen erkek istemiyor muydun? Eger kizsa 2 kez iliski iyidir ama erkekse tek iliski onemli. Iliski oncesinde sirasinda ve sonrasinda O() olabilirsen super alkali yaparsin ortami.
karbonatli karisimdan ic gunduz.
Bir de her yumurtlamada kramp duyulmayabilir. Onu bekleyip de gec kalma.
Bu arada arkadaslar, magnezyum eksigi olanlar icin soda(maden suyu) oneriyorlar. Cok guclu bir magnezyum takviyesiymis. Yani erkek bebek icin hic iyi degil. Kiz icin de iyi degil, icindeki sodyum ve potasyum yuzunden
momofcum bizim hatunlarrr ilişki sırasında bile O olamıyorlar.aynı günde 3 kez O olmayı ancak ezel becerirr
((((Kızlar alakasız bir giriş yapıyorum.))) Bugün oruçluyum ve hepimiz için Rabbime duam istediğimiz cinsiyette hayırlı sağlıklı evlatlarımız olmasıdır. Hep beraber kalben amin diyelim... AMİNNNN...
sülüman hiç iyi örnek olmuyor bizimm heriflereeee
yakında ben bitane de cariye istiyorum dersee hiç şaşırmammm
ben de bi sütçü olarak çok çok umutluyum umuttancidden ben bir patitisçi olarak umuttan çok umutluyum
seni bilmem ama ben kötüyüm
can paraçama özelden yazacam şimdi yöntemleri yolla diye
ay kız yazamam vallah utanırım yok ben bişe bilmıyom eli elime deymıyoanlamam ben ole şeylerden:78::78:
ondan gelenide sen bana yollaaa
eli eline değmediği kesin
yok ne bombasi, bunlar olagan seylerHer evde oluyor yani...
Kiz nasil oldu o 3 cocuk arka arkaya demekki isin sirri Canonun fantazileriymis........
Sus kiz caktirma he de gitsin he he momof bizim evdede oluyo.............:95:
kızlarrrrrrrrr resmen eve geldim bilgisayara koştum.
kan tahlilim çıktı
allahıma şükürler olsun pozitif dedi doktor
çok mutluyum allah hepinize tattırsın bunu.
bu arada lekelenmelerim için progesteron verdi bide elevit.pazartesi yine gel bakalım artış olacakmı dedi.çok küçük daha ultr. görülmez dedi.allahım inşallah bişey olmaz.
kızlar ben geldimmmm.
bugün giremedim geçmiş birikmiş okuyup geliyim barii.
gidiyorum
canım acele etme Elara'nın dediği gibi 36 saat olsun bir bakalımbenımde dün sabah 21,9 du o zaman dün öğleden sonra çatlamış olabılır yanı bu öğlen 24 saat oldu
eğer dün öğlen yumurta çatladıysa bu akşam ılıskıde gebe kalınır mı ??
kızlarrrrrrrrr resmen eve geldim bilgisayara koştum.
kan tahlilim çıktı
allahıma şükürler olsun pozitif dedi doktor
çok mutluyum allah hepinize tattırsın bunu.
bu arada lekelenmelerim için progesteron verdi bide elevit.pazartesi yine gel bakalım artış olacakmı dedi.çok küçük daha ultr. görülmez dedi.allahım inşallah bişey olmaz.
adet döngün 30 gün oluyor.benimde aynıı
benimde 11 ocak ve 9 şubat adet tarihlerim
seninde 1 gün var aramızda.
rahimde bebege yer acmak için çalışma vardır belki:)
beyaz krem renkli akıntı ya yumdan önceki günelrde geliyor yada yumurtlama olup bittikten sonraa
aşagıda kopy yaptıgım yazıda yazıyorr.
sırada ben varım patatesçilerden galiba :18::18::18::18: çürük elma yani
layd_s dende ümitliyim bennn
((((Kızlar alakasız bir giriş yapıyorum.))) Bugün oruçluyum ve hepimiz için Rabbime duam istediğimiz cinsiyette hayırlı sağlıklı evlatlarımız olmasıdır. Hep beraber kalben amin diyelim... AMİNNNN...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?