- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 50
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #3.881
bisi degil bu yöntemle arkadasim hamis kalid 2 aylik su an cinsiyetini bildirim sizeTeşekkür ederim canımmmm
8 nisangurbetcim sat:8 nisan genelde 28 gündür döngüm
cevap ekliorummmmmmmmmmmm
15 hazirangurbet benım ılk sat 15 hazıran
oncekı 14 mayıs
4 ,5 gun suruo reglım
bakmadigim kalmadi sanirim
gidem isler beni bekliyorrrr öptüm siziiiiii allah karninizi pipiliyle doldursun inslalahhhh
yaaaaaaaaaaa tatlım çok sağol iyi hoş güzelde
ben bu tablodan bişiy anlamadım ki
bana açıklama yaparmısın lütfen benim bebeğimin cinsiyeti nedir :))))))))))))
kızlarrr moralim bozuk biraz bu hamileliğimi söyleyip söylememe olayı kasıyor beni ben aslında kimseye söylemek istemiyordum ama mecbur kaldığım için söylemek zorunda kaldım görümceme ama o da baskı yapıyor söyle herkese diye ....napacagımı şaşırdım....kendi ailemse zaten gurbetteyim kayıtsız kaldılar onada bir üzüldüm...çevermdeki dostlarım çoookk sevindiler ve hep destekler...bana akıl verin napmalıyım...kafama takıyorum...
bırsey sorucam cok cahıl kalmısım kusura bakmayın adetınızın ılk gunlerı hamıle kalırsanız kız 15 .gununden sonra erkek olma ıhtımalı yuksek oylemı
bırde yumurtanızın catladıgı gunmu erkek olma ıhtımalı yuksek yanı dogrumu anlamısım
kızlarrr moralim bozuk biraz bu hamileliğimi söyleyip söylememe olayı kasıyor beni ben aslında kimseye söylemek istemiyordum ama mecbur kaldığım için söylemek zorunda kaldım görümceme ama o da baskı yapıyor söyle herkese diye ....napacagımı şaşırdım....kendi ailemse zaten gurbetteyim kayıtsız kaldılar onada bir üzüldüm...çevermdeki dostlarım çoookk sevindiler ve hep destekler...bana akıl verin napmalıyım...kafama takıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?