bebek cinsiyet belirleme..

cnm valla bılmıyom benımkı genelde ters cıkmıyo ıns cıkmaz cunku kızımıda gormustum aynısı cıktı ıns bundada bole olurrrrrr

hakkında hayırlısı olsun cnm
biz erkek bebek içinnn yanıyozzz sen kız bebek içinn
işte insanoglu elinde olmayanıı istiyor buda cok normal.
bazıı insanlar bizi erkek cocuk istedigimiz için yadırgıyor.

yadırganıcak bişiy yok ki canım bnm,doğanın kanunu bu,evladın ikiside lazım,ikisinin tadına sevgiside çok başka.
benim tek yumurtalık olduu için bunun da kız olmasını çok istiorum.belki zaten bidaha istesem bile hamile kalamam.benim hastalığım menoopoza kadar insanın yakasını bırakmayan bir hastalıkki bu hamileliğim bile mucizee
kaldı ki eşim allahn izniyle kucağımıza alalım,iki tane yeter dio :)
hakkımızda hayırlısı olsun yaa ne diyeyim rabbim çok büyük çok kudretli onun herşeye gücü yeter ve ben bize ve bizim de ona hayılı olabileceğimiz,ve sağlıklı evladım olsun istiorum:)))

şu arpa buğday testi iyiymişde birincisi nerden bulacam onları ben :??
ikincisi çarpılmayalım allah muhafaza :!!!!!!!!!!!!!!

Rüyada erkek çocuk görmek müjdeye isaret eder. Rüyada kiz çocugu görmek ise bolluga, serefe, zorluktan sonra kolayliga isaret eder. Kiz çocugunu görmek, sevinçli bir isle karsilasilacagina isaret eder.
ewet elaracım ıns mujdelı haberle gelır teyzesı ogluslarmız ıns

cnm ben kacırdımmı ne arpa bgday testı o nasıl oluyomuş:)):):)):

evet o deney benimde hoşuma gitmedi
sık dişini biraz belli olur yakında anlarsın :))

yaaaaaaaaaaa tatlım çok sağol iyi hoş güzelde
ben bu tablodan bişiy anlamadım ki
bana açıklama yaparmısın lütfen benim bebeğimin cinsiyeti nedir :))))))))))))
sen hamilemisin canim benimmmm biliyonmu ne zaman iliskiye girdin son satin ve siklusu de hele bakim erkek gunundemi yoksa kiz gunundemi hamis kalmisin

8 nisan adetimin ilk günüydü 16nisana kadar
18 nisanda başladım düzenli ve gün aşırı ilişkiye
18,20,22,24,26,28,30,2,4,6,8ine kadar sonra memlekete gittik düzen bozuldu neredeyse bi 10 gün birliktelik olmadı geldiğimzdede çok az :))

benım bugun ovelasyon gunum cıkıyor takvımlerde ısımı saglama alıp test aldım yabıcam sımdı eger gunumdeysem bugun bende denerım Allahın ıznıyle onun dısınsa dıgerlerını okudum sans ıste sanırım ben onlarla ugrasamıycam (( gerısı ALLAhın ısı herkesın gonlunce versın rabbım

kızlar nabersiniz..
benim klomen bu akşam biti....
inşallah fazla yumoş yoktur tektir korkayrum...
karabiber yarın erken git gel merak ettirme dualarımız seninle..pipisine iyce bak kontrol et.başaklarına kadar bakkaydirigubbakcemile3 kordon falan olmasın......

bol bol soda liman içeyrum..
oğlan olursa kesinlikle etkisi olur..bu kadar soda limona kız olursa şaşarım yanii....
vucut alkali olmuştur ben kaç aydır diyet yapıyorum anlatamam...ufak tefek şaşmalar oliii.adet olunca tekrar sodyum potasyum ağırlıklı devam ediyorum..kısmetttttttt

cnm lımonu nasıl ıcıyomusun salatalarda felanmı tuketıyosun ıns rabbım gonlunce versın ne zaman gıdecen dr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…