- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #3.921
bende hamile kalmadan önce hep çok tatlı erkek bebek görürüdüm doğordumuda gördüm uyandığımda nekadar sevinirdim anlatamam çok güzel rüyalardı.ama nedense hep tersi çıktı.eğer bidaha çocuk düşünürsem bu kez inşallah kız bebek görürüm rüyamdakaydirigubbakcemile3:ecrin_bebek:
inş gamzecimm
bide rüyada erkek cocuk görmek muraddır derlerr.kız cocuk sıkıntı derlerr
hakkında hayırlısı olsun cnm
biz erkek bebek içinnn yanıyozzz sen kız bebek içinn
işte insanoglu elinde olmayanıı istiyor buda cok normal.
bazıı insanlar bizi erkek cocuk istedigimiz için yadırgıyor.
cnm ben kacırdımmı ne arpa bgday testı o nasıl oluyomuş:)):):)):yadırganıcak bişiy yok ki canım bnm,doğanın kanunu bu,evladın ikiside lazım,ikisinin tadına sevgiside çok başka.
benim tek yumurtalık olduu için bunun da kız olmasını çok istiorum.belki zaten bidaha istesem bile hamile kalamam.benim hastalığım menoopoza kadar insanın yakasını bırakmayan bir hastalıkki bu hamileliğim bile mucizee
kaldı ki eşim allahn izniyle kucağımıza alalım,iki tane yeter dio :)
hakkımızda hayırlısı olsun yaa ne diyeyim rabbim çok büyük çok kudretli onun herşeye gücü yeter ve ben bize ve bizim de ona hayılı olabileceğimiz,ve sağlıklı evladım olsun istiorum:)))
şu arpa buğday testi iyiymişde birincisi nerden bulacam onları ben :??
ikincisi çarpılmayalım allah muhafaza :!!!!!!!!!!!!!!
yadırganıcak bişiy yok ki canım bnm,doğanın kanunu bu,evladın ikiside lazım,ikisinin tadına sevgiside çok başka.
benim tek yumurtalık olduu için bunun da kız olmasını çok istiorum.belki zaten bidaha istesem bile hamile kalamam.benim hastalığım menoopoza kadar insanın yakasını bırakmayan bir hastalıkki bu hamileliğim bile mucizee
kaldı ki eşim allahn izniyle kucağımıza alalım,iki tane yeter dio :)
hakkımızda hayırlısı olsun yaa ne diyeyim rabbim çok büyük çok kudretli onun herşeye gücü yeter ve ben bize ve bizim de ona hayılı olabileceğimiz,ve sağlıklı evladım olsun istiorum:)))
şu arpa buğday testi iyiymişde birincisi nerden bulacam onları ben :??
ikincisi çarpılmayalım allah muhafaza :!!!!!!!!!!!!!!
evet o deney benimde hoşuma gitmedi
sık dişini biraz belli olur yakında anlarsın :))
yakında anlamam inşallah geç anlarımda kzım olur inş :))))))))))))))))
sen hamilemisin canim benimmmm biliyonmu ne zaman iliskiye girdin son satin ve siklusu de hele bakim erkek gunundemi yoksa kiz gunundemi hamis kalmisinyaaaaaaaaaaa tatlım çok sağol iyi hoş güzelde
ben bu tablodan bişiy anlamadım ki
bana açıklama yaparmısın lütfen benim bebeğimin cinsiyeti nedir :))))))))))))
sen hamilemisin canim benimmmm biliyonmu ne zaman iliskiye girdin son satin ve siklusu de hele bakim erkek gunundemi yoksa kiz gunundemi hamis kalmisin
bol bol soda liman içeyrum..
oğlan olursa kesinlikle etkisi olur..bu kadar soda limona kız olursa şaşarım yanii....
vucut alkali olmuştur ben kaç aydır diyet yapıyorum anlatamam...ufak tefek şaşmalar oliii.adet olunca tekrar sodyum potasyum ağırlıklı devam ediyorum..kısmetttttttt
kızlar nabersiniz..
benim klomen bu akşam biti....
inşallah fazla yumoş yoktur tektir korkayrum...
karabiber yarın erken git gel merak ettirme dualarımız seninle..pipisine iyce bak kontrol et.başaklarına kadar bakkaydirigubbakcemile3 kordon falan olmasın......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?