- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #3.901
bu konuyla ilgili düşüncemi daha önce sölemiştim sana cnm
ben 3 ay dolana kadar söleme taraftarı degilim.
görümcene ne oluyorki?? sen nasıl istiyorsan öle yap cnm.kimsenin isteklerini yapmak zorunda degilsin.
sen şuan hamilesin dimi
ilişki günlerini söle
8inde adet gördüm.
9,10,11,12,13,14,15,16sında adetliydim.adet bitince 2 gün bekledim
18,20,22,24,26,28,30,2,4,6,8,10. günlerde düzenli ilişki sonra günaşırı düzen bozuldu böle işte :))
cevabını bekliorum ben bu tablodan bişiy anlamıorum çünki:))
hayatım bende aynıı senin gibi düşünüyorum...ama benden habersiz söylerse kötü duruma düşersemm...o niye demedi derse kayınvalidem eltilerim..anlıyormusunuz ...diye korkuyorum..
kızlar bugun ruyamda ne gordum bı bılsenız kazayla hamıs kalıyom korka korka cınsıyetını ogrenmeye gıdıyom ultrasyonda bakıyomkı mavı beyaz ıccamasırlı guya bı tane erkek bbebekmıs dr erkek dıyo ben bı sevınıyom anlatamammmmmmmm rabbım gercegınıde yasat kızlar ruyası bıle cok guzelllllllll yorumlarınızı beklıyom
sık ilişkiyle genelde kız cocuk olur.ve sizde maşallahhh hiç boş durmamışsınızzz
verdigin tarihlere göre kızzz olma ihtimali cok yüksekkk
yumurtlama günü yani erkek cocuk günü ilişki olmamışş.dolayısıyla bu takvime göre kızzzz.sonuc belli olunca yaz burayaa.
kac haftalıktıı bebegin
ilk bebeginde hangi tedaviyle hamile kaldın?*
sag yumurtalıgınmı var
gecmişş olsun cnm.baya badireler atlatmışsınn
sag sol olayına takılma bence.bu forumda cok okudum tek yumurtalıgı ile hem kızı hem oglu olanlarıı
ama enteresan bi durum olmuş sende sık ilişkiyle oglanı bulmuşun:)
regliden sonramı yumurtluyorsun sen acabaaa
hani reglin bittikten sonra ilişki yaşandıysa belki ilk ilişkiden hamile kaldın??
elara slm.sende urbia takvimi var mı.?bu takvim ile ilgili ne düşünüyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?