bebek cinsiyet belirleme..

bu konuyla ilgili düşüncemi daha önce sölemiştim sana cnm
ben 3 ay dolana kadar söleme taraftarı degilim.
görümcene ne oluyorki?? sen nasıl istiyorsan öle yap cnm.kimsenin isteklerini yapmak zorunda degilsin.

hayatım bende aynıı senin gibi düşünüyorum...ama benden habersiz söylerse kötü duruma düşersemm...o niye demedi derse kayınvalidem eltilerim..anlıyormusunuz ...diye korkuyorum..

sen şuan hamilesin dimi
ilişki günlerini söle

8inde adet gördüm.
9,10,11,12,13,14,15,16sında adetliydim.adet bitince 2 gün bekledim
18,20,22,24,26,28,30,2,4,6,8,10. günlerde düzenli ilişki sonra günaşırı düzen bozuldu böle işte :))
cevabını bekliorum ben bu tablodan bişiy anlamıorum çünki:))

sık ilişkiyle genelde kız cocuk olur.ve sizde maşallahhh hiç boş durmamışsınızzz
verdigin tarihlere göre kızzz olma ihtimali cok yüksekkk
yumurtlama günü yani erkek cocuk günü ilişki olmamışş.dolayısıyla bu takvime göre kızzzz.sonuc belli olunca yaz burayaa.
kac haftalıktıı bebegin

bende hamile kalmadan önce hep çok tatlı erkek bebek görürüdüm doğordumuda gördüm uyandığımda nekadar sevinirdim anlatamam çok güzel rüyalardı.ama nedense hep tersi çıktı.eğer bidaha çocuk düşünürsem bu kez inşallah kız bebek görürüm rüyamdakaydirigubbakcemile3:ecrin_bebek:

benm ilk bebeğimde tedaviyle oldu ve bunu uygulayarak olmuştu bir senedir korunmuodum olmuodu zaten bebek olsun die buna çok dikkat ettim bnun için sık ilişkiye girmek durumunda kaldım

inşallah takvimin sölediği çıkar,ben bi kzım olsun istiorum ama tek yumurtalığa sahibim işte

11+5 günlük hamileim :))

ilk bebeginde hangi tedaviyle hamile kaldın?*
sag yumurtalıgınmı var

bnde endometriosis var, sol yumurtalığımın ceviz büyüklüğünde bi parçası HARİÇ hepsi alındı sonra üç ay menopoz iğnleri yapıldı ayda birkez göbekten.sonra 6aylık bekleme sürecinin 2ayında bu sölediğim gün aşırı düzenli ilişkiyle hamile kaldım.
o zaman hangi yumurtalığımla kaldım bilmiorum ama geçen drum saol yumurtalığı hiç göremedi ultrasonda,sağıda kist kaplamış yine,
bazı arkadaşlarda sağ yumurtalık oğlan oluo dediler,inşallah oğluma soldan kalmışımdır o zamanlar,şimdid kzım olur :)

gecmişş olsun cnm.baya badireler atlatmışsınn
sag sol olayına takılma bence.bu forumda cok okudum tek yumurtalıgı ile hem kızı hem oglu olanlarıı
ama enteresan bi durum olmuş sende sık ilişkiyle oglanı bulmuşun:)
regliden sonramı yumurtluyorsun sen acabaaa
hani reglin bittikten sonra ilişki yaşandıysa belki ilk ilişkiden hamile kaldın??

canım oğluma hamile kaldıımda doktor işte unları uygula dediğinde iki ay uyguladım bunları ben
yani iki ay boyunca gün aşırı hep birliktelik oldu,hiç aksatmadık,
bu bebeğimdeyse yazdığım günlerde yine aynı şekilde uyguladım ama 10,12 gün sora memlekete gittik epeyde kaldık uygulama yarıda kaldı ama çok şükür hamileyim.bnde çok şaşırdım

ayrıca şurda tek yumurtalığa sahip oğlu kızı olan çok tanıdığım var demişsin ya valla moral oldu.bizim bi komşu var,benim için tek yumurtalıktan gene oğlu olur onun diyomuş canımı sıkıo
hayır hayırlısıysa olsun rabbim eksiksiz sağlıklı hayırlı evlat versinde hakkımda hayırlıysa bi de kızım olsun istiorum aklıma takılıo tek yumurtalık olunca

benm bide ilkindedki gbi hep ekşi acı tuzlu baharatlı şeyler yiyorum.
ama ilki çok rahat bi hamişlikti bunda belim çok ağrıo çok olmasada ilk haftalarda hafif bulantılarım flan oldu
bide ilk hamileliğimdeki gbi değil israrimin kokusu falan deişti,
bunların düşünüp inşallah cinsiyeti deiştiği için böledir diorum :)

hakkında hayırlısı olsun cnm
biz erkek bebek içinnn yanıyozzz sen kız bebek içinn
işte insanoglu elinde olmayanıı istiyor buda cok normal.
bazıı insanlar bizi erkek cocuk istedigimiz için yadırgıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…