- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #39.381
H.b saol elaracım eşin ogün şehzade istiyom deyince bakıyom hemen kıyamadın tarihi öne aldınn
evett valla aynen öle olduuu
eşim niyeti bozduu habersizcee yollayıverir tohumları tarlamaa.herdaimm sürülmüş ve verimli bi şekilde beklemeliyimm
gelen geliyo sıkma canını hamile hamile boşver
hem bazende atlanıyooo karışık oluyo ikinci sayfaya geçince
Gelenlerle sana iyi sohbetler ozaman
bu ne şimdi yaprakkk yaaa yakışıyomuuu
ama dediğim gibi sen hamilesin sıkma canını teşekkürler zaten sohbet ediyoruz biz
herkese merhaba
benimde bi kizim var suan hamisim cok heycanliyim sey bide oglum olsun istiyoru insallah
sagolsun zeyl arkadasimiz biriotzm e bakti erkek gunlerimis dedi ama yinede bakalim ilki kizdi ya sanki hep kiz olcakmis gibi geliyo ne tuhaf
arkadaslar baska cinsiyet tahmini bilen varmi yardimci olursaniz cok sevinirim
Valla yakışmayan bişey yapmadım umut siz şiekeyet etmiştiniz gece çok konuşuyosunuz falan diye ona istinaden söledim slm almıyosunuz gündüz tabi gelmeyiz diye sende gelen geliyo sıkma canını yazmışsın buna ne yazsaydım
evett valla aynen öle olduuu
eşim niyeti bozduu habersizcee yollayıverir tohumları tarlamaa.herdaimm sürülmüş ve verimli bi şekilde beklemeliyimm
kızım uyanmak üzere cıkmam lazımmmm,bişiler hazırlayım kuzucugumaaa
umutt yarın sabaha sana büyük bi sürprizim varrr
ayarlayamazsam pazartesine gösteririmm
canım tartışacak bişey yokk gerçekten
Ezeele Elara bakıyo canım bioritime
hayırlı olsun bebeğinde
herkese selamlar yine bakıyorumda herzamanki gibi kalabalıgız eee göruseyeli neler yaptınız arkadaslar ben dunden beri giremedim biraz sancım vardı ayaga kalkamıyordum ama yatmakta insanı sıkıyor bugun biraz iyiyim kızımda uyuyunca kaltım valla sizler nasılsınız inşallah keyfiniz yerindedir
Saol canım iyyiz sen hamilemiydin kusura bakma kedinden hatırlıyorum seni ama bilgileri hatırlayamadımm
hoşgeldin nisan gecmiş olsunn
kızın kac yaşında ne aşısı vurdurdun?
evet cnm temizlige başlıcam.temizlik konuusnda iyi oldugumu sölerler.ondan ziyade düzen hastalıgı vardır bendee.dolap cekmecee kitap gibii olmalııı
hoşbulduk canım..kızım 2.5 yaşında ..özel aşıları da vurduruyorum ben..2 yaşında 2 tane vurdurduk bi de şimdi 1 tane vurdurduk bitti ..artık 1 .sınıfa gidince vurulacak..senin kızla benim kız aynı yaştalar nerdeyse sende vurdur eğer vurdurmadıysan...bu aşıları olan çocuklar kızamık su çiçeğini falan çıkarsalar da çok hafif geçiriyolar..
ben bugün halılarımı yıkama ya verdim pazartesi getiricekler...pazar günü eşime evi süpürtüp sildiricem...bana temizlik yasak...sadece yemek yapıyom..sağolsun geri kalan işi eşim yapıyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?