bebek cinsiyet belirleme..

herkese merhaba
benimde bi kizim var suan hamisim cok heycanliyim sey bide oglum olsun istiyoru insallah
sagolsun zeyl arkadasimiz biriotzm e bakti erkek gunlerimis dedi ama yinede bakalim ilki kizdi ya sanki hep kiz olcakmis gibi geliyo ne tuhaf
arkadaslar baska cinsiyet tahmini bilen varmi yardimci olursaniz cok sevinirim

bu ne şimdi yaprakkk yaaa yakışıyomuuu
ama dediğim gibi sen hamilesin sıkma canını teşekkürler zaten sohbet ediyoruz biz

Valla yakışmayan bişey yapmadım umut siz şiekeyet etmiştiniz gece çok konuşuyosunuz falan diye ona istinaden söledim slm almıyosunuz gündüz tabi gelmeyiz diye sende gelen geliyo sıkma canını yazmışsın buna ne yazsaydım

Ezeele Elara bakıyo canım bioritime
hayırlı olsun bebeğinde

canım tartışacak bişey yokk gerçekten

kızım uyanmak üzere cıkmam lazımmmm,bişiler hazırlayım kuzucugumaaa
umutt yarın sabaha sana büyük bi sürprizim varrr
ayarlayamazsam pazartesine gösteririmm

herkese selamlar yine bakıyorumda herzamanki gibi kalabalıgız eee göruseyeli neler yaptınız arkadaslar ben dunden beri giremedim biraz sancım vardı ayaga kalkamıyordum ama yatmakta insanı sıkıyor bugun biraz iyiyim kızımda uyuyunca kaltım valla sizler nasılsınız inşallah keyfiniz yerindedir

Saol canım iyyiz sen hamilemiydin kusura bakma kedinden hatırlıyorum seni ama bilgileri hatırlayamadımm

Saol canım iyyiz sen hamilemiydin kusura bakma kedinden hatırlıyorum seni ama bilgileri hatırlayamadımm

iyi olmanızzaa sevindim canım allah iyilik versin aşk olsun niye kusura bakim canım masallah kalabalıkta hatırlaman bile guzel evet 3 aylık hamileyim suan bide hamilelikten gelen bi sıkıntı içindeyim bide bende hamilelikte taşikardi çıkyor beni genellikle o rahatsız ediyor 3 yasındada kızım var oda olunca resmen sıkıntının ustune sıkıntı ekleniyor

hoşbulduk canım..kızım 2.5 yaşında ..özel aşıları da vurduruyorum ben..2 yaşında 2 tane vurdurduk bi de şimdi 1 tane vurdurduk bitti ..artık 1 .sınıfa gidince vurulacak..senin kızla benim kız aynı yaştalar nerdeyse sende vurdur eğer vurdurmadıysan...bu aşıları olan çocuklar kızamık su çiçeğini falan çıkarsalar da çok hafif geçiriyolar..
ben bugün halılarımı yıkama ya verdim pazartesi getiricekler...pazar günü eşime evi süpürtüp sildiricem...bana temizlik yasak...sadece yemek yapıyom..sağolsun geri kalan işi eşim yapıyo..

ayy canım yaa bende kızım 2008 haziran dogumlu bende butun asılarını vurdurdum son asısını vurduramadım inşallah bisey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…