bebek cinsiyet belirleme..

BU HASTALAR BENI ÇOK GERIYOO YA SABIR YA SABIR

ya ne zaman kaybolsam burada ipler gerılıyo

KENDIMI BURANIN TACSIZ İYİLİK MELEĞİ İLAN EDIYORUMMM

herkese slm burda olanlara yenı gelenlere ufak ufak sancılar devam edıyor

ELARA YÖNTEMLER İÇİN ŞİMDİDEN TŞK EDERİM

KIZLARRR BU SITEDE

http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php

TABLODAKI YESIL E LERIN NE ANLAMA GELDIGINI BILEN VARMI

Son düzenleme:
Evet Haskenada aynı şeyi sölemişti inş. benim haberimi alırsınız demişti ama kısmet en kısa zamanda onunkinide alırız inş.

Canım kızını Allah bağışlasın Cinsiyet konusunda varmı bi bilgin söledilermi benziyo veya şu falan diye Allah gönlüne göre versin inş. rahatsızlığını anlayamadım ama geçmiş olsun

sagol canım doktorlar bişey demedi ama elara baktı neyden baktıysa adını unuttum kız diyorlar ama biz erkek istiyoz inşallah gelecek ay belli olacakmıs allahım herkesin gönlıne göre versin rahatsızlıgımda tasikardi kalbin dk 100 fazla atmasına deniyır buda nefes darlıgı migde bulantısı yapıyor cok sagol allahım sizden uzak etsin

Ben bıraktım valla geçmişi akşam okurum artıkk hoş akşamda oldu yemekten sonra diyelim

ayy ben okuyamıyorum gerci okusamda daha arkadasları tam tanımadıgımdan pek anlamıyorum ilerde daha iyi tanırsam okurum aslında arkadaslar kendinizi kısa ve öz bi şekilde tanıtırmısınız bana merak ediyorum hemde bukadar dısındaa kalmam konuların tabi zahmet olmazsa bekliyorum

min canım Allahım sanada acil şifa versin inş. bebişinde erkektir umarım Elara baktığığ bio dan genelde tutturuyo benim bebeğimde aykırı bi bebek gerçi sık ilişki kız deniliyodu ama erkek Allah kısmet ederse sanada nasip etsin inş. Bi aykırıda seninki olabilir bellimi olur

ayy bende hamıle kalırım ve aykırı bır erkek olur inşallahhh

(sağlıkla)

sendemi hamilesin canım ilkmi yasın kac biraz bahsedermisin kendinden benimde inşalah erkek olur cok sukur kızım var zaten bide oglum olursa yeter bendeki belirtiler erkek diyorr ama kısmet inşallah aslında elaraya duzgun bişeyler söylemeddim planlı bi hamilelik olmadıgndan pek bişey söyleyemedim aslında pek hamile kaldıgım dönem sık ilişkiye girdigim söylenemez mantar tedavisi oluyordum ondan kaynaklı oldu

ayy bende hamıle kalırım ve aykırı bır erkek olur inşallahhh

(sağlıkla)
İnş. canım Allah gönlüne göre versin
ben 33 yaşındayım bu 3. hamileliğim iki kızım var başkada düşünmüyodum ama ani bi kararla bidaha olsun istedim eşim pek istemedi kandırana kadar canım çıktı 3 kez ilişki yaşadık sonra geri vazgeçti istemiyorum diye günlerce dua ettim Allahım inş. kalmışımdır diye şükür kalmışım sonra dualarım erkek bebek üzerine oldu Allahıma şükür oda tuttu tavsiyem bol bol dua edin 5. ayımı bitirdim 22 haftalık hamileyim Sağlıcakla kucağımıza alırız inş.

ayy inşallah kucagımıza alamamızı nasip eder zaten bol bol dua ediyorum canım ayy benim eşimde 4 5 tane olsun istiyor bende senmi bakıyon sanki dedim valla en fazla 3 dusunuyoruminşaallah bakalım kısmt seninkinin cinsiyeti belli olmadan önce kızlara göre belirtisi nasıl oldu

Kızlarda mide bulantım olmuştu bunda hiç olmadı baş ağrısı çok çektim hamilelikle alakalı dediler ama bilemiyorum tabi daha önce olmamıştım peynir sevmezdim bol miktarda peynir yedim sağ tarafımda seğirmeler hissettim başka ne diyim bide idrar rengi alakasız diyolar bazıları ama idrar rengim çok çok açık sarı ve parlaktı kızlarda genelde daha bulanık ve koyu oluyo bukadar yani rahat bi hamilelik geçiriyorum pek sıkıntım yok

ayyy inşalalh gönlune göre versin allahımbende erkek olsun istiyorum ama bakalım kısmet benimki bi ay sonra belli olcak inşallah sende en kısa zamanda hamile kalırsında oglusunu kucagına alırsın bol bol dua et tedavi felan oluyonmu akısındamı hersey

bende pko over var 9 subatta çatlatma ıgnesı oldum şimdı calısmalar asamasındayız

benimde farklılık olarak kızda asırı eksi ve tursu canım istemişti bunda ruyalarına tatlı giriyor esimin bası bana tatlı almaklas bası arada kaldı valla kırmızı ete dustum kızda bulantım olmadı bunda iştahtan kesildim asırı migde bulantısı cektim ama yeni yeni geciyor cok sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…