- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #39.401
Evet Haskenada aynı şeyi sölemişti inş. benim haberimi alırsınız demişti ama kısmet en kısa zamanda onunkinide alırız inş.kızlar 800 lü sayfalarda bişi varrr
asilmavid emişti galibaa ilk kez bende dikkat ettim gercekten her 800 lü sayfada hamile haberi yada cinsiyet haberi alıyoruzz
mesela dün 800 lerdeydi ve kakulenin hamiş oldugunu ögrendik.ondan sonra 900 lere gecti sayfa:)
iyi olmanızzaa sevindim canım allah iyilik versin aşk olsun niye kusura bakim canım masallah kalabalıkta hatırlaman bile guzel evet 3 aylık hamileyim suan bide hamilelikten gelen bi sıkıntı içindeyim bide bende hamilelikte taşikardi çıkyor benigenellikle o rahatsız ediyor 3 yasındada kızım var oda olunca resmen sıkıntının ustune sıkıntı ekleniyor
Evet Haskenada aynı şeyi sölemişti inş. benim haberimi alırsınız demişti ama kısmet en kısa zamanda onunkinide alırız inş.
Canım kızını Allah bağışlasın Cinsiyet konusunda varmı bi bilgin söledilermi benziyo veya şu falan diye Allah gönlüne göre versin inş. rahatsızlığını anlayamadım ama geçmiş olsun
Ben bıraktım valla geçmişi akşam okurum artıkk hoş akşamda oldu yemekten sonra diyelim
sagol canım doktorlar bişey demedi ama elara baktı neyden baktıysa adını unuttum kız diyorlar ama biz erkek istiyoz inşallah gelecek ay belli olacakmıs allahım herkesin gönlıne göre versin rahatsızlıgımda tasikardi kalbin dk 100 fazla atmasına deniyır buda nefes darlıgı migde bulantısı yapıyor cok sagol allahım sizden uzak etsin
min canım Allahım sanada acil şifa versin inş. bebişinde erkektir umarım Elara baktığığ bio dan genelde tutturuyo benim bebeğimde aykırı bi bebek gerçi sık ilişki kız deniliyodu ama erkek Allah kısmet ederse sanada nasip etsin inş. Bi aykırıda seninki olabilir bellimi olur
min canım Allahım sanada acil şifa versin inş. bebişinde erkektir umarım Elara baktığığ bio dan genelde tutturuyo benim bebeğimde aykırı bi bebek gerçi sık ilişki kız deniliyodu ama erkek Allah kısmet ederse sanada nasip etsin inş. Bi aykırıda seninki olabilir bellimi olur
ayy bende hamıle kalırım ve aykırı bır erkek olur inşallahhh
(sağlıkla)
İnş. canım Allah gönlüne göre versinayy bende hamıle kalırım ve aykırı bır erkek olur inşallahhh
(sağlıkla)
ben 33 yaşındayım bu 3. hamileliğim iki kızım var başkada düşünmüyodum ama ani bi kararla bidaha olsun istedim eşim pek istemedi kandırana kadar canım çıktı 3 kez ilişki yaşadık sonra geri vazgeçti istemiyorum diye günlerce dua ettim Allahım inş. kalmışımdır diye şükür kalmışım sonra dualarım erkek bebek üzerine oldu Allahıma şükür oda tuttu tavsiyem bol bol dua edin 5. ayımı bitirdim 22 haftalık hamileyim Sağlıcakla kucağımıza alırız inş.sendemi hamilesin canım ilkmi yasın kac biraz bahsedermisin kendinden benimde inşalah erkek olur cok sukur kızım var zaten bide oglum olursa yeter bendeki belirtiler erkek diyorr ama kısmet inşallah aslında elaraya duzgun bişeyler söylemeddim planlı bi hamilelik olmadıgndan pek bişey söyleyemedim aslında pek hamile kaldıgım dönem sık ilişkiye girdigim söylenemez mantar tedavisi oluyordum ondan kaynaklı oldu
İnş. canım Allah gönlüne göre versin
ben 33 yaşındayım bu 3. hamileliğim iki kızım var başkada düşünmüyodum ama ani bi kararla bidaha olsun istedim eşim pek istemedi kandırana kadar canım çıktı 3 kez ilişki yaşadık sonra geri vazgeçti istemiyorum diye günlerce dua ettim Allahım inş. kalmışımdır diye şükür kalmışım sonra dualarım erkek bebek üzerine oldu Allahıma şükür oda tuttu tavsiyem bol bol dua edin 5. ayımı bitirdim 22 haftalık hamileyim Sağlıcakla kucağımıza alırız inş.
inşallah canım alahım her isteyene nasip etsin inşallah senin hiç varmı yoksa ilkimi istiyorsun
ayy inşallah kucagımıza alamamızı nasip eder zaten bol bol dua ediyorum canım ayy benim eşimde 4 5 tane olsun istiyor bende senmi bakıyon sanki dedim valla en fazla 3 dusunuyoruminşaallah bakalım kısmt seninkinin cinsiyeti belli olmadan önce kızlara göre belirtisi nasıl oldu
ayyy inşalalh gönlune göre versin allahımbende erkek olsun istiyorum ama bakalım kısmet benimki bi ay sonra belli olcak inşallah sende en kısa zamanda hamile kalırsında oglusunu kucagına alırsın bol bol dua et tedavi felan oluyonmu akısındamı hersey
Kızlarda mide bulantım olmuştu bunda hiç olmadı baş ağrısı çok çektim hamilelikle alakalı dediler ama bilemiyorum tabi daha önce olmamıştım peynir sevmezdim bol miktarda peynir yedim sağ tarafımda seğirmeler hissettim başka ne diyim bide idrar rengi alakasız diyolar bazıları ama idrar rengim çok çok açık sarı ve parlaktı kızlarda genelde daha bulanık ve koyu oluyo bukadar yani rahat bi hamilelik geçiriyorum pek sıkıntım yok
kızlar ben geldimmmm
ne var ne yok hepinizi çokkk özledimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?