bebek cinsiyet belirleme..

iyi sohbetler kızlar bi taraftan sizi takıp edıyom sınavıma çalısıyom yarın sınav bu olayı kafamda cok buyuttum galiba

Ürünlerini güle güle kullan canım bepanteni bende deniycem baktım bendeki merhemiymiş çıkınca alıcam inş.

iyi sohbetler kızlar bi taraftan sizi takıp edıyom sınavıma çalısıyom yarın sınav bu olayı kafamda cok buyuttum galiba

Yok canım ya fazla büyütme bi motora çalış diğerleri zaten mantık sorusu ben en çok motorda zorlanırım diye düşünmüştüm ve hiç anlamamıştım ama 90 la geçtim geçersin yani güveniyoruz sana

ehliyet sınavınamı calısıyorsun canım sınavın ne zaman

evet sadece motora çalışmak yetiyor.ama hatırlıyorum benim arkadaş ilk yardımdan kalmıştı ne gülmüştük..sonra geçti ama hem zaman kaybı hemde itibar kaybı oliiii

ya arkadaşlar neden merhabama kimse karşılık vermiyo yoksa benmi kaçırıyorum geçmişide okuyorum ama acaba gözdenmi kaçıyo biraz ilgi bekliyorum sizden

evet sadece motora çalışmak yetiyor.ama hatırlıyorum benim arkadaş ilk yardımdan kalmıştı ne gülmüştük..sonra geçti ama hem zaman kaybı hemde itibar kaybı oliiii

kız gulme insanın en cok yaparım diye guvendigi ilk yardım oluyor ama en yanıltıcısıda ondan geliyor motor cok basit bende en cok trafige yönlenmiştim motordanda korkmustum anlamam diye ama maşallah motordan 98 trafikten 96 ilk yardımdanda 80 aldım ama ilk yardıma hiç çalışmamıştım direksiyonun varmı

ehliyeti alalı seneler oluyor canım.marifet ehliyette değil arabayı verecek kocadabenimki bana pek güvenmiyo.öle yakın mesafe kandırıyor beni:84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…