- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #39.421
kızlar ben geldimmmm
ne var ne yok hepinizi çokkk özledimm
bitti canım işlerim çok şükür
evt hamileliğim çok ilerlemiş
bende şaşırdım 30 haftayı görünce:))
[Q
kızlarrrrrrrr elaranın bırıtım lı topıgının adresını yollarmısınızzzzzzzzzzz
[Q
kızlarrrrrrrr elaranın bırıtım lı topıgının adresını yollarmısınızzzzzzzzzzz
Ürünlerini güle güle kullan canım bepanteni bende deniycem baktım bendeki merhemiymiş çıkınca alıcam inş.kızlarrr yurtışından siparişlerim geldiiiii
ama bi siparişi yalnış vermişim yaaa.nemlendirici yerine temizleme sütü almışımm
önce ikisinide almıştım ama sonradan birini sildimm yalnışlıkla nemlendiriciyi silmişim
neysee şampuan filanda alcam ozaman sipariş veririm.
şuan kullandıgım celadolinden cok memnunum.geceleride bepantene sürüyorum
cildim harika olduuu maşallah diyimm
iyi sohbetler kızlar bi taraftan sizi takıp edıyom sınavıma çalısıyom yarın sınav bu olayı kafamda cok buyuttum galiba
Yok canım ya fazla büyütme bi motora çalış diğerleri zaten mantık sorusu ben en çok motorda zorlanırım diye düşünmüştüm ve hiç anlamamıştım ama 90 la geçtim geçersin yani güveniyoruz sana
iyi sohbetler kızlar bi taraftan sizi takıp edıyom sınavıma çalısıyom yarın sınav bu olayı kafamda cok buyuttum galiba
kızlar selam...
A.s hoşgeldinnnn
evet sadece motora çalışmak yetiyor.ama hatırlıyorum benim arkadaş ilk yardımdan kalmıştı ne gülmüştük..sonra geçti ama hem zaman kaybı hemde itibar kaybı oliiii
ya arkadaşlar neden merhabama kimse karşılık vermiyo yoksa benmi kaçırıyorum geçmişide okuyorum ama acaba gözdenmi kaçıyo biraz ilgi bekliyorum sizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?