bebek cinsiyet belirleme..

kızlar su dogumdan sonra göguslerde sarkmalar göbekte sarkma ve catlarlar oluyor ya bunlar için dogal veya krem olarak kullandgınız bisey varmı gercekten işe yarayan
Canım bende geçenlerde aynı soruyu sordum nature diye bir krem önerdiler bana ama her bölge için ayrı ayrı satılıyo ve 69 lira tek bölge bana biraz pahalı geldi zaten çatlıyca yapıcak bişey yok dediler ayrıca badem yağı sürüyorum şimdi doktora sordum nemlendirici herhangi bir krem olabilir önemli olan nemlenmesi kuru kalmaması dedi

MiniEtek, hadi canım nasılsa ilk bebeğin inşallah hamile kalırsın

canım çok teşekkür ederim sende inşaAllah bu ay hamiş kalırsın gönlüne göre versin Rabbim 59:

amin hepimizin gönlüne göre versin inşallah

Elara ürünleri güle güle kullan, yorumlarını ve tavsiyeleri bekliyoruz bu konuda da:) :)

Oğlak eşin hiç üzülmesin, Bernilin dediklerine katılmamak mümkün değil, hem kızlar büyüdükçe babaları daha çok seviyor eminim eşinde de öyle olacak

Yaprak hamileliğinin iyi devam etmesine sevindim , sonunna kadar inşallah tüm hamile arkadaşların kolaylıkla geçer.

Kakuleecim sende de iyi haberler bekliyoruz kendini sıkıntıya sokma sakın, herşey yolunda gidiyordur.

can parcam, Kakulee karbonatı 4 gün önce yapmış sen ne zaman yapmıştın bende sabırsızlanıyorum.
21. günüm halen çok bel ağrım oluyor, akıntım krem kıvamında devam ediyor ve de göğsümde de var birşeyler.sonuç ne olur bilmiyorum
bir de denemeden önce daha çok inanıyordum erkek bebek ihtimaline şimdi nedense tersi gibi geliyor
neyseki varsınız bunlar kimseyle konuşulmuyor malesef
tabiki rabbim hayırlısını versin

Son düzenleme:
kızlar su dogumdan sonra göguslerde sarkmalar göbekte sarkma ve catlarlar oluyor ya bunlar için dogal veya krem olarak kullandgınız bisey varmı gercekten işe yarayan

bulunduğun şehirde bodyshop var mı doğal ürünler satan mağaza,onun kakao yağı çok iyi
çatlamalara

[

ehliyeti alalı seneler oluyor canım.marifet ehliyette değil arabayı verecek kocadabenimki bana pek güvenmiyo.öle yakın mesafe kandırıyor beni:84:
18 senelık şöferimmmmmm amma kocam benım yanıma bınınce elımı ayagıımı bırbırıne katıyoooooo:83::83::83::83:

canım çok teşekkürler inşallah yolundadır işte napıyım içim rahat değil.sanırım pazartesi doktor randevusundan sonra iyi olucam ben.

kızlar nerdesiniz bu gece yaaa ben de sohbet koyulaşmıştır şimdi diye geldim ama kimsecikler yok.

maşallah diyelimmmm

aaaaaaaaaaben varım

kimsecikler yoook bende durumumu yazıp çıkıyım ....Gerçi EZEL yazmış ben biliyorum o hamile değil diye benim için ama ben henüz bilemiyorum yarın regl olmam gerekiyor ......bakalım.... sabah kasıklarım ağrıdı sinir harbim devam ediyor....Ama hiç zorlamıyorum KENDİMİ benim bundan önceki olumsuz bir hamilelikti o yüzden ALLAHIMA bırakıyorum biz burda şöyle olsun böyle olsun derken O oldurmuştur yada sonra demiştir ...Kadere çok inanıyorum ...beklemedeyim anlayacağınız ama içimdende bişey gelmiyor açıkcası tek endişem yaşım geçmeden olsun aslında kasım doğumluyum yani 34 sayılırım ama tek korkum yaşa bağlı olumsuzluk yaşamamak zaten oğlumda yüksek tansiyon çıkmıştı senelerce çok korktum zorla drlara görüşe görüşe karar verdim ALLAHIM bana yardım eder inşzllah bebişim gelecekse annesini sevindirerk gelsin inşallah kızlar bana dua edin ... sizleri takip ediyorum çok giremiyorum bu aralr....eski ressam yeni milk beni yeni ismimle bilmeyenler varmış

layd_s teşekkür ederim canım inş darısı sana Allah gönlüne göre versin inş.
milkgrl benimde yaşım 33 ama hamileliliğim inan diğerlerinden daha kolay geçiyo nsan bilinçli tecrübeli olunca sanki ilk hamileliği gibi yaşıyo benim için öyle yani hayırlısı ne zamansa ozaman olsun gönlüne göre olsun inş.

eşim iyice moralimi bozmaya başladı kızlar
bana uzaklaştı resmen kız doğuruyorum ya istemiyor ciddi ciddi napıcam bilmiyorum hiç akşamları dışarı çıkmaz bu akşam arkadaşlarını aradı 3 saat gelmedi bana yardım ederdi bulaşık makinesini filan yerleştirirdi yapmıyor bıraktı
üşüyon mu yoruldun mu iyi misin diyen adam hiççç umru değil
işe başlama diyordu çok yorucu senin okulun ve kötü bir okul sana heyet raporu alalım diyordu onu da almıyor ne olursam olayım kız yaaa
tövbe yarabbim çok canım sıkkın napsam

rapor istediğimden değil allahıma şükür iyiyim çalışırım ama oğlan olsaydı elimi sıcak sudan soğuk suya sokmuycaktın da kız olunca mı böyle oluyor
haftada bir o pis okulda enfeksiyon kapıyorsun ateş enfeksiyon çok öenmli hamilelikte gitmezsin diyen adan şimdi umru değil yaaa
offff offff

oğlak iki cimcimeyi evcilik oynarken düşün. ilerde kızına en iyi arkadasını doguracağını düşün ve git şimdi rahat rahat uyu. mallarımız ve evlatlarımız bizim için bu dünyada sınav:81:. eşinde eminim dış etkenlerın sözü yüzünde öyle düşünüyo

canım belkide sen öyle hissediyorsun hamilesin kendini ve bebeğini üzme
eşinde anlayacaktır zaten hatasını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…