- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #39.461
Canım bende geçenlerde aynı soruyu sordum nature diye bir krem önerdiler bana ama her bölge için ayrı ayrı satılıyo ve 69 lira tek bölge bana biraz pahalı geldi zaten çatlıyca yapıcak bişey yok dediler ayrıca badem yağı sürüyorum şimdi doktora sordum nemlendirici herhangi bir krem olabilir önemli olan nemlenmesi kuru kalmaması dedikızlar su dogumdan sonra göguslerde sarkmalar göbekte sarkma ve catlarlar oluyor ya bunlar için dogal veya krem olarak kullandgınız bisey varmı gercekten işe yarayan
canım çok teşekkür ederim sende inşaAllah bu ay hamiş kalırsın gönlüne göre versin Rabbim 59:
Bende kaçtım kızlar herkese iyi akşamlarrrrrr
kızlar su dogumdan sonra göguslerde sarkmalar göbekte sarkma ve catlarlar oluyor ya bunlar için dogal veya krem olarak kullandgınız bisey varmı gercekten işe yarayan
18 senelık şöferimmmmmm amma kocam benım yanıma bınınce elımı ayagıımı bırbırıne katıyoooooo:83::83::83::83:ehliyeti alalı seneler oluyor canım.marifet ehliyette değil arabayı verecek kocadabenimki bana pek güvenmiyo.öle yakın mesafe kandırıyor beni:84:
umut_11 kusura bakma gündüz aniden çıkmam gerekti resim koyim deyince hadi demişsin şimdi koyuyorum)
kızlar birisi onu banada göndersin bende yapimmm
pek guzelız mmaşallahdüsündüm düsündümmmmmmmmmm:26::26::26: senı de feraye tanyolaca benzettımmmmmmm:86::86::86:
[
18 senelık şöferimmmmmm amma kocam benım yanıma bınınce elımı ayagıımı bırbırıne katıyoooooo:83::83::83::83:
MiniEtek, hadi canım nasılsa ilk bebeğin inşallah hamile kalırsın
amin hepimizin gönlüne göre versin inşallah
Elara ürünleri güle güle kullan, yorumlarını ve tavsiyeleri bekliyoruz bu konuda da:) :)
Oğlak eşin hiç üzülmesin, Bernilin dediklerine katılmamak mümkün değil, hem kızlar büyüdükçe babaları daha çok seviyor eminim eşinde de öyle olacak
Yaprak hamileliğinin iyi devam etmesine sevindim , sonunna kadar inşallah tüm hamile arkadaşların kolaylıkla geçer.
Kakuleecim sende de iyi haberler bekliyoruz kendini sıkıntıya sokma sakın, herşey yolunda gidiyordur.
can parcam, Kakulee karbonatı 4 gün önce yapmış sen ne zaman yapmıştın bende sabırsızlanıyorum.
21. günüm halen çok bel ağrım oluyor, akıntım krem kıvamında devam ediyor ve de göğsümde de var birşeyler.sonuç ne olur bilmiyorum
bir de denemeden önce daha çok inanıyordum erkek bebek ihtimaline şimdi nedense tersi gibi geliyor
neyseki varsınız bunlar kimseyle konuşulmuyor malesef
tabiki rabbim hayırlısını versin
maşallah diyelimmmmkızlarrr yurtışından siparişlerim geldiiiii
ama bi siparişi yalnış vermişim yaaa.nemlendirici yerine temizleme sütü almışımm
önce ikisinide almıştım ama sonradan birini sildimm yalnışlıkla nemlendiriciyi silmişim
neysee şampuan filanda alcam ozaman sipariş veririm.
şuan kullandıgım celadolinden cok memnunum.geceleride bepantene sürüyorum
cildim harika olduuu maşallah diyimm
canım çok teşekkürler inşallah yolundadır işte napıyım içim rahat değil.sanırım pazartesi doktor randevusundan sonra iyi olucam ben.
kızlar nerdesiniz bu gece yaaa ben de sohbet koyulaşmıştır şimdi diye geldim ama kimsecikler yok.
eşim iyice moralimi bozmaya başladı kızlar
bana uzaklaştı resmen kız doğuruyorum ya istemiyor ciddi ciddi napıcam bilmiyorum hiç akşamları dışarı çıkmaz bu akşam arkadaşlarını aradı 3 saat gelmedi bana yardım ederdi bulaşık makinesini filan yerleştirirdi yapmıyor bıraktı
üşüyon mu yoruldun mu iyi misin diyen adam hiççç umru değil
işe başlama diyordu çok yorucu senin okulun ve kötü bir okul sana heyet raporu alalım diyordu onu da almıyor ne olursam olayım kız yaaa
tövbe yarabbim çok canım sıkkın napsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?