- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #39.441
yaprakcım valla senin şansın maşallah.sık ilişkiyle oğluş tuttu.bende bu gidişle salcam çayıra mevlam kayıra....öle böle sene oldu valla
ehliyeti alalı seneler oluyor canım.marifet ehliyette değil arabayı verecek kocadabenimki bana pek güvenmiyo.öle yakın mesafe kandırıyor beni:84:
anlamadığım yer yok canım da yani belkide cevap verildide ben kaçırdım diyelim.canım niye selam vermeyelim.sohbete katıl.sende kendinden bahset.soru sor.geçmişi okuduysan anlamadığın yer varsa sor....
ooookız gulme insanın en cok yaparım diye guvendigi ilk yardım oluyor ama en yanıltıcısıda ondan geliyor motor cok basit bende en cok trafige yönlenmiştim motordanda korkmustum anlamam diye ama maşallah motordan 98 trafikten 96 ilk yardımdanda 80 aldım ama ilk yardıma hiç çalışmamıştım direksiyonun varmı
yaprakcım valla senin şansın maşallah.sık ilişkiyle oğluş tuttu.bende bu gidişle salcam çayıra mevlam kayıra....öle böle sene oldu valla
Yok canım ya fazla büyütme bi motora çalış diğerleri zaten mantık sorusu ben en çok motorda zorlanırım diye düşünmüştüm ve hiç anlamamıştım ama 90 la geçtim geçersin yani güveniyoruz sana
yarın canımehliyet sınavınamı calısıyorsun canım sınavın ne zaman
evet sadece motora çalışmak yetiyor.ama hatırlıyorum benim arkadaş ilk yardımdan kalmıştı ne gülmüştük..sonra geçti ama hem zaman kaybı hemde itibar kaybı oliiii
benımkı acımaz verir hemde 1 ay oldu arabayı yeniledik acımıyo veriyo öğretirkenehliyeti alalı seneler oluyor canım.marifet ehliyette değil arabayı verecek kocadabenimki bana pek güvenmiyo.öle yakın mesafe kandırıyor beni:84:
genellikle öyle oluyor canm ehliyeti alalı 1 sene oldu sor kac defa kullandın diye simdide hamilesin bişey olur ondan vermiyom diyor sanki önceden veriyormus gibi sanki surdurecekmiş gibi veriyor 100 metre gitmeden indiriyor beni 1 senedir 1km gitmişligim yok valla:84::84:
ooooortalaman harika ama trafiğe çıkman önemli çıkıyomusun ???
Valla ben eşimin hakkını yiyemem oyönden 2005 te aldım ehliyeti 1 ay sonra aldı araba bana ozamandan beri halada kullanıyorum gerçi artık birakmam lazımmış hamileyken yasak falan diyolar ama ben hiç duymadım öle bişey varmı duyanınız
amaaann kocayı kim takar benimkide boş ver buralarda pratık yap deyip duruyodu annemlere gitçem dedim yaa boşver sen daha acemisin dedi çıkma falan sonra annemlere geldiğimde aradım hayatım ben geldim dedim nereye geldin sen nerdesin dedi şaşkın kocamdinlemeyin valla arkadaşlar biraz cesaret varmı kadınlar gibi zeki yaratıklar hııı
yooo benim arkadaş sezeryan randevusuna arabasıyla gitti.bendede hamile kaldıktan sonra korku oluştu arada biniyorum ben yasak olduğunu duymadım ama umarım yanlış bilgilendirmem seni.Valla ben eşimin hakkını yiyemem oyönden 2005 te aldım ehliyeti 1 ay sonra aldı araba bana ozamandan beri halada kullanıyorum gerçi artık birakmam lazımmış hamileyken yasak falan diyolar ama ben hiç duymadım öle bişey varmı duyanınız
yok kız onu kim diyor ben duymedım öyle bişey bebege zarar acısından diyorlarsa kullandigimiz bilgisayarlar daha cok zararlı vallahi benimkinin de bana araba sözu var ama dur bakalım nezaman alacak bide arabamızıda ben aldım yani bana guvenmiyor[/QUOTne bileyim ya çevirme falan olursa ceza keserler falan diyolar banada çok saçma geldi ama son aylarda duymuştum direksiyon arasında göbek sıkışabilir falan diye ama daha erken yani
Güvenmeme değildir canım ya benim eşimde ilk başlarda onlarca kez arıyodu naptın gidebildinmi parkettinmi çıkabildinmi sonra alışıyo sen bi başla sonra güven gelir inş.
arkadaşlar ben çıktım belim ağrıdı valla öpüldünüz kendinize iyi bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?