bebek cinsiyet belirleme..

neyse kızlar muhabbet super ama ıslerde benı beklıyo

anca ortalıgı topladım kahvaltı yaptık evı supurup sılcem

aman dunya işi hıc bıtmıyo valla bu kadarda ahıret ıcın calıssak cenete gıderız

bcm biz sohbeti yapıyoz cıkacagımız vakit geliyon sen genelde :)
benimde cıkmam lazım kociş geliyormuşş yemek hazırlamam lazım

tmm cnm bende cıkyom valla aynen ısler bıtmıyokı

ya bugun de kocısım evdeydı anca gırdım

Son düzenleme:
ben de yatıyım bari biraz
görüşürüz kızlar pazartesini çok merak ettim elara ben de gerçi sabahtan gidicem doktora bakalım nolacak halimiz.
öptüm hepinizi

roma zamanındada imparatorların sol şeyini bağlıyorlarmış kız bebeğin ordan geldiğine inanıyorlarmış.hatta sol tarafını aldıranlar bile varmış kız olmasın diye

deli kadınların değil imparatorın diyorum sol şeyi diyorum yumurtayla alakası yok üzülme
:76:

pazartesi sayfaya yazcam herkes görcek yanii

ben de yatıyım bari biraz
görüşürüz kızlar pazartesini çok merak ettim elara ben de gerçi sabahtan gidicem doktora bakalım nolacak halimiz.
öptüm hepinizi

yat canım yat kendıne iyi bakkk uzann hafıf yemekler ye

Cok hoşsun yaa ne guldum

Kızlar ............:79::79::79::79::79::79::79:

Dr dan gelıyorummm yumurta çatlamışşşş

Oluştuysa gebelık olusmus olabılır dedıler

pko da yumurta gelısıp çatlamayıp kıstlesebılıyor en azından böyle bır durum yokk

ayyy bu smıle lerde göbek atan yok muuuu

ayyy çok sevindim canım hadi hayırlısı inşallah tutmustur cok sevindim yaaa allahım isteyrn herkese nasip etsin inşallah

ayyy çok sevindim canım hadi hayırlısı inşallah tutmustur cok sevindim yaaa allahım isteyrn herkese nasip etsin inşallah

İNŞALLAH TUTMUŞTUR YUMURTAM çatlamış o bellı 9-11 arasında çatladı büyük olasılıkla 10-11 denedık

inşallah cnm yaaa
tutmustur

ama 9 unda gündüz çatladıysa 10 u gündüz 24 saatını doldurmussa yakalayamadık çünkü bızım mecbur akşamları oluyo 9 u akşamıda olmadı dr olmasın dedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…