bebek cinsiyet belirleme..

minietek hadi gözün aydın bence yumurtlama zamanın ile ilişki zamanın tuttu inş. geriside tutmuştur canım :)

Milkgrl sanki hamişsin sende. valla umut, minietek bu sütçüler iyi tutturuyo
inşallah kızları geliyordur her ikisininde

artık biraz da bizim tarafa hareket gelsin:)

Son düzenleme:
iyi geceler canım, geri sayım başladı bende,

sende nasıl durumlar

iyiyim çok şükür bide pazartesi güzel haberler alıyım doktordan tam süper olucam.kociş kızım diye sevmeye başladı bile.oğlumda da oğlum oğlum diye severdi karnımı tuttu diyo şimdi de kızım kızım diye seviyor garibim
ne kadar kaldı kız senin??

hadi bakalım bunda da yanılmaz inşallah canım, kızınızı doğunca da sever eşin

benim beklenen tarih 19 şubat canım, 13 ü sayarsak bugünün tarihini 6 günüm var

kakulee cetvelin çok güzel olmuş yaa mavisinden de bana inşallah...

Son düzenleme:

amin canım inşallah
az kalmış valla hadi bakalım.kan testi mi yaptıracaksın yoksa ecz. kit mi alacaksın??
karbonata yapsana kabarır belki kız

amin canım inşallah
az kalmış valla hadi bakalım.kan testi mi yaptıracaksın yoksa ecz. kit mi alacaksın??
karbonata yapsana kabarır belki kız

bilmiyorum kan testi düşünmüyorum aslında, adet günüm geçsinde bir bakayım idrar testi sonuç verecekmi.
ben bir test almıştım bir iki ay oldu, üzerinde ilişkiden 7-8 gün sonra sonuç verir yazıyor, erken gebelik testiymiş, ama idrarla yapılıyor
neyse aklıma geldi açıp bir bakayım dedim bugün, ingilizce kısmında kesinlikle böyle bir açıklama yok sadece gebelik testi diyor asla günden bahsetmemiş
türkçe kısımına yazmışlar ayyy sinir oldum
karbonatı yapıcam aklımda ama bir kaç gün daha geçsemi sen 4 gün akal demiştin daha erken yapıp sonuç alan varmı ki

neydi markası??bide hassasiyeti kaç yazıyor genelde 20-50 arası oluyor ama hassas testlerde daha az 5 e kadar iniyor.bak bakalım açıklama kısmında yazar.
karbonatı bilmiyorumki kaç gün önceden belli oluyor. ben 4 gün önce yaptım ama öyle konuşurken hadi yapayım dedim.yoksa gün falan beklemedim ben.
neyse bekle bakalım

Elaraaaaa çok teşekkür ederim canımmm emeğine sağlık , hepsini uygulamaya başlıycam Allah razı olsun senden

bişi degilcnm. aminnnn
2 mesaj daha yollıcam

hadi bakalımm inşallah bebiş konmuştur göbişinee

canım çok teşekkür ederim aldım özel mesajını özelden cevap vereyim dedim ama özelin doluymuş mesaj gitmedi çok naziksin iyi tatiller dilerim

bişi degil cnm.2 mesaj daha yollıcam

ayy cnmm inann unuttum senin cetvelde yazdıgınıı
istersen degiştiriyim kakulenin yazısınıı
kızının resimlerinii istiyommmm bu aradaa

elaracım canım kakuleye ticker yapmışsın çok hosuma gitti zahmet olmazsa banada yaparmısın

son adet tarihini sölee yapayımm sanadaa

aa süperr inşallahhh gelmiştir bebegin.
daha önce hiç gecikme olurmuydu???

oğlak, elara hoş geldiniz

h.b tşkler

days comfort markası canım
içinde hassasiyeti bile yok şu klasik idrar testlerinden farkı yok sanırım, zaten ucuz birşeydi, inanamamıştım bu kadar çabuk sonuç vereceğine ama ucuz olunca da aldım işte...

ben gidiyorum iyi geceler, sabah 8 de uyandırır beni kızım hadi anne kalkalım diye...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…