- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #39.741
tamam canım iyi geceler sana.
kızlar sütçü kız
patatesçi erkek mi oluyooorrr
iyi geceler canım, geri sayım başladı bende,
sende nasıl durumlar
iyiyim çok şükür bide pazartesi güzel haberler alıyım doktordan tam süper olucam.kociş kızım diye sevmeye başladı bile.oğlumda da oğlum oğlum diye severdi karnımı tuttu diyo şimdi de kızım kızım diye seviyor garibim
ne kadar kaldı kız senin??
hadi bakalım bunda da yanılmaz inşallah canım, kızınızı doğunca da sever eşin
benim beklenen tarih 19 şubat canım, 13 ü sayarsak bugünün tarihini 6 günüm var
kakulee cetvelin çok güzel olmuş yaa mavisinden de bana inşallah...
amin canım inşallah
az kalmış valla hadi bakalım.kan testi mi yaptıracaksın yoksa ecz. kit mi alacaksın??
karbonata yapsana kabarır belki kız
bilmiyorum kan testi düşünmüyorum aslında, adet günüm geçsinde bir bakayım idrar testi sonuç verecekmi.
ben bir test almıştım bir iki ay oldu, üzerinde ilişkiden 7-8 gün sonra sonuç verir yazıyor, erken gebelik testiymiş, ama idrarla yapılıyor
neyse aklıma geldi açıp bir bakayım dedim bugün, ingilizce kısmında kesinlikle böyle bir açıklama yok sadece gebelik testi diyor asla günden bahsetmemiş
türkçe kısımına yazmışlar ayyy sinir oldum
karbonatı yapıcam aklımda ama bir kaç gün daha geçsemi sen 4 gün akal demiştin daha erken yapıp sonuç alan varmı ki
Elaraaaaa çok teşekkür ederim canımmm emeğine sağlık , hepsini uygulamaya başlıycam Allah razı olsun senden
Kızlar ............:79::79::79::79::79::79::79:
Dr dan gelıyorummm yumurta çatlamışşşş
Oluştuysa gebelık olusmus olabılır dedıler
pko da yumurta gelısıp çatlamayıp kıstlesebılıyor en azından böyle bır durum yokk
ayyy bu smıle lerde göbek atan yok muuuu
canım çok teşekkür ederim aldım özel mesajını özelden cevap vereyim dedim ama özelin doluymuş mesaj gitmedi çok naziksin iyi tatiller dilerim
Kizimin kiyafet balosu vardi ya bahsetmistim kizim Pamuk Prenses oldu Cuma günü bütün gün yuvadaydim sonra kizimla kayinvalideme gittim yani anca firsat oldu girmeye ama simdide siz yoksunuz,..........
Kakulee kiz Elara mi yapti tickerini bana bu tickerdeki yazi bi 6 aydir tanidik geliyorda Elara nerdesiiiiiiiiiiiiiinnnnn?
elaracım canım kakuleye ticker yapmışsın çok hosuma gitti zahmet olmazsa banada yaparmısın
Kızlar meraba ben halaaaa adet olmadım ama düzensizlik mi hamilelik mi bilmiyorum .Fakat bugün varsa eğer bişey kendi kendime güzel bişeyler olacakmış gibi bir his doğduuuu.....DUA edin de kızıma hamile kalmış olayım .... kasıklarım ağruıyo göğüsler füze gibin olduuuu akıntı sarı gibi çiş koyu sarı yarın testi tekrar edicem beni bekleyin anacıııımmmm
oğlak, elara hoş geldiniz
neydi markası??bide hassasiyeti kaç yazıyor genelde 20-50 arası oluyor ama hassas testlerde daha az 5 e kadar iniyor.bak bakalım açıklama kısmında yazar.
karbonatı bilmiyorumki kaç gün önceden belli oluyor. ben 4 gün önce yaptım ama öyle konuşurken hadi yapayım dedim.yoksa gün falan beklemedim ben.
neyse bekle bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?