- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #39.721
ilgilenen ve msj yazan arkadaşlara teşekkürler
sanki bugün biraz daha iyi eşim ancak bebeğimiz doğunca atlatacak bu sendromu bence
sanki bugün biraz daha iyi eşim ancak bebeğimiz doğunca atlatacak bu sendromu bence
Kızlar ............:79::79::79::79::79::79::79:
Dr dan gelıyorummm yumurta çatlamışşşş
Oluştuysa gebelık olusmus olabılır dedıler
pko da yumurta gelısıp çatlamayıp kıstlesebılıyor en azından böyle bır durum yokk
ayyy bu smıle lerde göbek atan yok muuuu
Kızlar ............:79::79::79::79::79::79::79:
Dr dan gelıyorummm yumurta çatlamışşşş
Oluştuysa gebelık olusmus olabılır dedıler
pko da yumurta gelısıp çatlamayıp kıstlesebılıyor en azından böyle bır durum yokk
ayyy bu smıle lerde göbek atan yok muuuu
2 gündür giremedim sabirsizlikla geldim bakayim kizlar ne yapiyor dedim ama kimsecikler yok :84::84:
Gecmisi okuyup gidecem iste
elaracım açtım
özel msj kapalıymış hallettim
Haskena nirdesinn bacımm
bu Haskena burayı fena asmaya başladı baksanıza ne kadar az giriyor kesin gizli gizli çalışmalar yapıyor
evet nerlerde oooooo
Elaranın verdiği gizli yöntemi yapıyordur
haskena nasılsın canım nerdeydin 2 gündür gözlerimiz seni aradı:82:
haftasonu kimsecikler olmuyo
Kizimin kiyafet balosu vardi ya bahsetmistim kizim Pamuk Prenses oldu Cuma günü bütün gün yuvadaydim sonra kizimla kayinvalideme gittim yani anca firsat oldu girmeye ama simdide siz yoksunuz,..........
Kiz ne asmasi en fazla 1 gün giremiyom ben öyle bi günde calisma yapamam bana koca 1 ay lazim.....
Ay ay nerde Marta insaAllah diyeyim.....
E hatunlarin cogunlugu calistigi yerde girdigi icin hafta sonu evde giremiyorlar bizede topigin bekciligi kaliyor......
Kakulee kiz Elara mi yapti tickerini bana bu tickerdeki yazi bi 6 aydir tanidik geliyorda Elara nerdesiiiiiiiiiiiiiinnnnn?
Kızlar meraba ben halaaaa adet olmadım ama düzensizlik mi hamilelik mi bilmiyorum .Fakat bugün varsa eğer bişey kendi kendime güzel bişeyler olacakmış gibi bir his doğduuuu.....DUA edin de kızıma hamile kalmış olayım .... kasıklarım ağruıyo göğüsler füze gibin olduuuu akıntı sarı gibi çiş koyu sarı yarın testi tekrar edicem beni bekleyin anacıııımmmm
canım eski testi attın mı bi bak çizgi falan çıkmış mı?yarın gene bak.ama bak gene diyorum çıkmayınca çıkmıyo işte.bende de çıkmadı biliyosun 4 test yaptım.yarın değilde pazartesi kan versen olmaz mı?garanti olur hem.hadi bakalım şu pattisçilere fark atalım canım
Kızlar eğer belirtiyse bilemem ama çok uykum geliyor bu aralar ben yatmaya gidiyommmm Eski teste baktım cnm negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?