bebek cinsiyet belirleme..

aaaaa umut geliyomu yoksa bizim yakışıklı prens inş

amin canım inş hepimizin duaları kabul olur,bazan bazı hatalar ders olur insana eşinde anlamıştır hatasını canım sonu güzel olmuş

Kızlaaar hepinize günaydııınnn nasılsınız sayfalar çok ilerlemiş okuyayım dedim ama bitiremedim daha selam vermeye geldim

umut canım ne var ne yok karbonat testi yaptın mı

milkgirl canım ben o hamiş değil dedim diye bana kızmamışsındır inşaAllah kötü niyetle söylemedim canım sadece karbonat testinr inandığım için öyle yazdım inşaAllah gönlündeki olur canım yaaa

eceiremnur gelmiş özledik onu doğumuda yaklaşmışşş

canım bu tabloyu sen ateş ölçme yönteminde göster
nerden yapıyosunuz tabloyuuu :97:
Bende bi kaç gündür ölçüyorum ya ama sabah benimde düştü 36,6 oldu :97:
ekledım cnm oraya yorum beklıyorum

bilmiyorum canım bekleyeceğizzz kısme artık

inşallahh gelıyoo prenssssss

amin canım inş hepimizin duaları kabul olur,bazan bazı hatalar ders olur insana eşinde anlamıştır hatasını canım sonu güzel olmuş

evet cnm inşallah anlamıştır

Bu arada hepinizin kandili mübarek olsuunnn dualarımız kabul olsun inşaAllah

amin canım amin inşallah
yaptım kız biraz çiş üzerine karbonat döktüm baktım batıyolar dedim dibe çökecek herhalde sonra fışır fışır köpürdü
ne kadar güvenilir bu test bilmiyorum tabii

33939a Ovulation Charts

BU TABLOYU YORUMLAMAYI BİLEN VAR MI ARKADAŞLARR

20 gün ateşin aniden düşmüş yani yarın yumurtlıcan diye haber vermiş
21.gün ateşin eniden yükselmiş ,yani yumurtlamışsın
24.gün ateşin yükselişe gecmiş.regli zamnaına kadar ateşin yükselmyee devam eder ve sabit kalırsa hamileisn,düşüşe gecerse regli oclaksın demektir
senin ateş tablonmu bu
y

kızım kucagımda emiyorr,cok yazamıyorumm
umuttt kızım yatıncaaa merakını gidercemmm.kızzz öleee önemli bişi degil o kadar merak etme:)
sen ateş dercelerini yazsana bi

umut kesinlikle hamişsin bu ay ayyy hadi inşaAllah bu mübarek günde dua et arkadaşım hamişsindir inşaAllah erkeğe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…