- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #39.841
Gunaydın umutcum nasılsın varmı bı degısıklık
persembeye az kaldı.. Kız ınan her namazımda aklıma gelıyon
dua edıyorum sana rabbım ıns nasıp edecek bu sefer...
YA umut bugun okul acıldı Berra gelır dedım ama gene yok
ALLAH ALLAH acaba bıseymı oldukı gelmıyo ya valla merakdan öldurdu bu kız bızı
allah razı olsun ne diyim sana
canım pazar sabahı karbonatlı testi yaptım üzeri kabardı kaç gündür sabah ateşimi ölçüyorum bu sabah düşüşe geçti bu beni şüphelendirdi :97: adet öncesi düşüyomuş çünkü
inan başka hiç bişeyim yok sadece psikolojikmidir nedir midem sanki değişik bulanacak gibi geliyo
yoksa gögüslerim akıntılarım hiç bi değişiklik yok bekleyecem yani bazen evet diyorum bazende yok diyorum
Kızlar ............:79::79::79::79::79::79::79:
Dr dan gelıyorummm yumurta çatlamışşşş
Oluştuysa gebelık olusmus olabılır dedıler
pko da yumurta gelısıp çatlamayıp kıstlesebılıyor en azından böyle bır durum yokk
ayyy bu smıle lerde göbek atan yok muuuu
aaa gercekdenmı ıns hamıssın kız o zaman köpurdugune gore
ay valla cok heyecanlandım ıns gelıyo erkekıgımız
inşallah canım bu mübarek günde dualarımız kabul olur
milk ne yaptı geçmişe bakıyodum hastalandımıı ???
yok cnm olmadı ıns oda hamısdır
Kız bu Elaranın süprizi ney çok merak ediyom yawwwww
slm kızlar nasılsınız
ben bir haftadır annemde yatıyordum
pazar günü kanamam oldu vede ağrım
pazartesi sabah doktora gittik sorun yokmuş yatacaksın dedi progestan verdi
3-4 gün olmadı ama dün yine başladı kahverengi akıntı
bilmiyorum ne olacak dua edin
bu arada kakule hamileymişsin çok sevindim
allah tamamına erdirisin
Bende valla.. Çok uykum var 6 bucukda kalkdım
cocukları hazırla yolla bı yatayım dedım ama dun gırmedım bakayım
dedım sonrada elara geldı aklıma öle kalkdım gıttı. Ay erkekn gelsede solese yhu
yatacakmısın ??? tekrar
selm arkadaslar sızlere haber verıyım dedım
4 gundur bacak agrım cogaldı ve kusmalarım arttı hastaneye yattım dun aksam taburcu oldum.yarın çapa tıp fakultesınde profor dr onay verırse emara alınıcam cok korkuyorum kendım ıcın degıl bebegım ıcın benım ıcın dua edın ne olur sızlerı sevıyorm
4 gundur bacak agrım cogaldı ve kusmalarım arttı hastaneye yattım dun aksam taburcu oldum.yarın çapa tıp fakultesınde profor dr onay verırse emara alınıcam cok korkuyorum kendım ıcın degıl bebegım ıcın benım ıcın dua edın ne olur sızlerı sevıyorm
günaydın kızlar
kızlarr meraba dün inanılmaz işlerim vardı giremedim çok ....ama hala beklemedeyim deee ben acaba önceki sat agöre 14.demi olcam anlamadım adetim kürtajdan sonra çok düzensizleşti yine test yaptım negatif yarında olmazsa salı dr dayım bakalım yaaa sağlıklıysa olsun kızlar dua edin yoksa bu ay olsun çok canım sıkılıyo hatta ,,,inşallah olurum çünkü ters giden şeyler olunca hormonlar yükselmiyo çok korkuyommmm benim için dua edin kızlarrrr.....biliuosunuzdur önceki gebelikte kalp atışlarım duyulmamıştı aynı şeyleri yaşamak istemiyomm
önceki adetlerim 22aralık 20ocak 16 şubat valla dengem altüst olduuuu akşam yine misafirim gelecek bu pskolojiyle artık nasıl olcaksa ateşim sabah35.9 du
merhaba kızlar iyi tatiller
ben pazar sababh denemeyi yaptım beklenen regli tarihi 26 şubat paylaşayım dedim
iyi pazarlar
gunaydın bende dedım rengın bugun okula gıttı
heralde gelemedı:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?