- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #39.821
ay inşallah canım ablana çekersin inşallah, Rabbim gönlündekini versin
Hadi hayırlısı minik bir kız geliyor inş.Kızlar meraba ben halaaaa adet olmadım ama düzensizlik mi hamilelik mi bilmiyorum .Fakat bugün varsa eğer bişey kendi kendime güzel bişeyler olacakmış gibi bir his doğduuuu.....DUA edin de kızıma hamile kalmış olayım .... kasıklarım ağruıyo göğüsler füze gibin olduuuu akıntı sarı gibi çiş koyu sarı yarın testi tekrar edicem beni bekleyin anacıııımmmm
Canım çok geçmiş olsun ya düzelemedin bi türlü çok acı çektin dualarımız seninle Allahım acil şifaa hayırlı bi erkek evlat versin inş.selm arkadaslar sızlere haber verıyım dedım
4 gundur bacak agrım cogaldı ve kusmalarım arttı hastaneye yattım dun aksam taburcu oldum.yarın çapa tıp fakultesınde profor dr onay verırse emara alınıcam cok korkuyorum kendım ıcın degıl bebegım ıcın benım ıcın dua edın ne olur sızlerı sevıyorm
Sülümanın hürremden ilk bebeği erkek arkadaşlar sonraki kız sonra 3 erkek dahasık ilişkiyle oldugunu nerden biliyon gızzz
koskoca sultann hergün aynı kişiylemi yapıyordu acabaaa,
mesela mahidevaranla sadece perşembe geceleri ilişki yaşıyormuşş
hürrremden ilk cocugu kız mı erkek mi gecmiyor netteki sayfalardaaa
ÇOK Çok geçmiş olsun acil şifa versin Allahım inş seviniyoruz iyi haberlere böyle haberlerde üzüyo kızlar ya inş bundan sonra hep iyi haberlerinizi alırızslm kızlar nasılsınız
ben bir haftadır annemde yatıyordum
pazar günü kanamam oldu vede ağrım
pazartesi sabah doktora gittik sorun yokmuş yatacaksın dedi progestan verdi
3-4 gün olmadı ama dün yine başladı kahverengi akıntı
bilmiyorum ne olacak dua edin
bu arada kakule hamileymişsin çok sevindim
allah tamamına erdirisin
Canım Allah gönlüne göre versin inş canın incir çektide yiyemedinmi naptın bende yeşil erik görürdüm hepinşallah canım ya suan bile oglusum diye seviyorum fındıgımı eşim kızıyor sonra doktor kız der moralin bozulur diyor ama benim içimden erkek diye geciyor bide kızlar ben ruyamda hep tatlı göruyorum ha bide ruyada incir görmek ne demek aceba bilen varmı hamile kaldıgım gunden beri incir göruyom surekli
H.b iyiyim teşk sen nasılsın geçmişi okuyodum anca gördümyaprakcıım hoşgeldin canım nasılsın
Snada iyi gecelerriyi akşamlar kızlar ben çıkayım artık bebişimle ilgileneyim biraz hepinizi öptüm
bende bende....sütçüyüm sütçüüüüü
çok geçmiş olsun canım dualarımız seninleslm kızlar nasılsınız
ben bir haftadır annemde yatıyordum
pazar günü kanamam oldu vede ağrım
pazartesi sabah doktora gittik sorun yokmuş yatacaksın dedi progestan verdi
3-4 gün olmadı ama dün yine başladı kahverengi akıntı
bilmiyorum ne olacak dua edin
çok geçmişolsun canım dualarımız seninle
bu arada kakule hamileymişsin çok sevindim
allah tamamına erdirisin
ayy canım inşallah sıkıntıların gecerde rahatlarsın allahım acil sifalar versin hepinize
Elaraaaa sen ne diyon bacım kızım gelecek mi dersin
Aminnnnnnnnnnnnnnnn kakulem süt kardeşim herkese bizden çayyBen hamile gibi hissediyom kız
pazarteside böle gülcen eminimm
GUNAYDIN HATUNLAR...
Hepınızın mevlıd kandılını kutluyorum..
Rabbım hepımızın gonlundekı guzel muradları nasıp etsın ıns...
RABBIM Kız ısteyene kız erkek ısteyene erkek bebekler nasıp etsın ıns..
Ayrıca hepınıze dua eder dua beklerım....
BUGUN KADIR GECESINDEN sonra gelen mubarek en degerlı mevlid kandılı
ve bugun canı gonulden Rabbımden ıstenen dılenen dualar gerı cevrılmez ..
Arkadaşlar hepimizin kandili mübarek olsun allah dualarımızı ibadetlerimizi kabul etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?