bebek cinsiyet belirleme..

biz hiç erkek ismi düşünmedik
ama kız olursa ben duru diyorum ayşe duru olabilir
eşim de inci ismini beğeniyo bilmiyorum yani şimdilik çok erken ama hayal kuruyoruz işte

biz hiç erkek ismi düşünmedik
ama kız olursa ben duru diyorum ayşe duru olabilir
eşim de inci ismini beğeniyo bilmiyorum yani şimdilik çok erken ama hayal kuruyoruz işte

kakule merabalar canımmmdün gece zor zahmet nete girdim ve girer girmez hamilelik havadisini gördüm,yüzümde bi gülümseme belirdi, ayy çok sevindim senin için canım yaa!!!hadi hayırlı olsun

kakule merabalar canımmmdün gece zor zahmet nete girdim ve girer girmez hamilelik havadisini gördüm,yüzümde bi gülümseme belirdi, ayy çok sevindim senin için canım yaa!!!hadi hayırlı olsun

aaaa damlacım hoşgeldin canım.evet sağol darısı başına inşallah.haber vericektim ama taşındınmı bilemedim baktım ses yok senden heralde daha yerleşemedi dedim.benimde aklım sendeydi canım sen naaptın aynıydı günlerimiz hemen hemen.taşındın mı işler bitti mi.
çok teşekkürler damlacım hayırlısı inşallah.

benim oğlumun ilk adı Mehmet olacak inşaAllah ama ikinci ismini daha kesin koyamadık babası bir türlü isim beğenmiyor ben Kayra ismini çok beğeniyorum

kız ezel benım ısmımı calmıssınn

aynen bende ılk ısmı mehmet olacak ıns olursa

ALLAHIM BUGUN tek ıstegım mehmedımın olması bızde saglık kızlarımla

cnm esımle ıns olacak kızlar hepımızın ıns

Elaraaa süprüzlerriiiiiiiiiiiiiii söyleeeeeeeeee :18: :18: :18: bu süprüzlerin altından bişey çıkıcak ama hadi bakaalım hayırlısı bekliyoruuzzz :83:

kızım olursa hira ya da lina

Kuran’da da geçen Lina ’nın anlamı hurma fidesi demektir.

erkek olursa gurur, demir ona karar veremedım daha asil ismini çok beğenıyorum bırde

benim babamında eşiminde adı Mehmet oğluşumunda Mehmet olsun istiyorum ama eşim itiraz ediyor babası üzülürmüş benim babamın adıymış falan filan ama ben koyucam allahın izniyle

kızlar mrb kakule hadi sonucu alsana 12 oldu saat merak ediyoz

1.30 da gidicem canım valla ben de merakla bekliyorum.

yaa bişey sorucam benden çok olmamakla birlkte sarımsı leke gibi akıntı gibi bişey geliyo.acaba abdesttim ne durumda.kanama gibi saymak gerekir mi yani gusül de almam gerek mi?yada namaz abdesti sürekli almam mı gerek çözemedim bu işi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…