bebek cinsiyet belirleme..

gerçektende çok kibarmışsınnnnnn valla

hadi hayırlısı canım inşallah geliyor bebiş canım ama bende camasır suyunu duydum ve denedim köpurmedi ve suan hamileyim yani

akıntım var.hergün çamaşır değiştiririmde zaten,bazen 2 kere oluyo.böyle ıslak ıslak,sarımtırak sarımtırakgurul gurullar gece sinir ediyo zaten benide.inan bu haftaya gelinceye kadar herşey güzel,ama şu son hafta beklemek varya,içini kemiriyo insanın kakulecim.bu sefer sıkıcam dişimi.eşim benden daha ümitli.geçen gün işten aradı 'bence sen git bi doktora görün' dedi,'nedenmiş o? ' dedim.'damla görmüyomusun halini,bana kalırsa sen 2-3 haftalık hamilesin' dedi.kuzum benim yaa,ben olmuyo diye oturup ağlarken,benimle ağlıyodu o da.yok dedim,bu sefer bekliycem.yine haftasonuna denk geliyo geçen seferki gibi.ayın 19unu,20sini hayırlısıyla atlatırsam 21inde ancak tahlil yaptırırım.tüm iyi dileklerin için teşekkür ederim kakulecim!benim için dua et,sen annesin nede olsa,senin güzel duaların kabul olur..

bu mesajı cumA günü ezel yazmıştıı
benimle iyi anlaşan tşk eden insanlara yalaka diyormuşşşş
şimdi size yalakalıık nasıl olurr gösteriyimmm

benim dua ile ilgili cvabımdan sonraa hazırcı olamdıgını göstermek için netten buldugu keçiboynuzu kürünü kopy yapmışş sayfayaa
Arkadaşlar nette çok güzel bir yazı buldum keçiboynuzu kürü ile ilgili belki daha önce okumuşsunuzdur ama çok açıklayıcı bir yazı paylaşmak istedim aynen kopyalıyorum

aradan 5 gün gecmiş bende yöntemleri yollamışımm
ve ezelin yazdıgı cvppp
çok çok teşekkürler Elara inşaAllah oğluşumun net annesi olursun kaydirigubbakcemile3 cici anne gibi bişey buda yani yerimseniben

ezelcimm şimdi senin bu cevabın yalakalık mı olmuş oluyorr

damlaaaa sen hamilesin bak dediydin dersin
bide karbonat testi var ben yapmıştım sen de yapsana bakalım olacak mı? idrarını bi plastik bardağa yap üstüne paket karbonatlardan varya onu dök.köpürüyorsa hamişsin canım hadi inşallah ama bu belirtiler onu gösteriyor.
ayyy inşallah canım bugünlerin hatrına rabbim gönlündekini versin sana.hayırlısıyla hamilesin sen yaa sakın üzme kendini.

kız ezel alemsin hepimizi yalaka yaptın koydun kenara ,elara sağolsun araştırmış ,onunlada kalmamış paylaşmış bizimle ,allah razı olsun şu mübarek günde, şimdi burda ezan okunuyo kuru bi teşekkür çokmu ya

herkese selam kızlar
bilgisayar cöktü ya
günlerdir giremiyodum
mevlüt kandilimiz kutlu olsun
hepimizin RABBİM herkesin gönlünün muradını
versin inşallahhhhhhh
orucum ayrıca RABBİM kabul eder inşallahh
yeni haberler varmı
gecmiş ucmuş yine maşallah

kızlar ben çıkıyorum birazdan tahlili almaya gidicem.
nolur dua edin valla çok oluyorum biliyorum ama dualarınıza ihtiyacım var gerçekten.inşallah güzel sonuçlar alırım.
öpüyorum hepinizi

kızlar ben çıkıyorum birazdan tahlili almaya gidicem.
nolur dua edin valla çok oluyorum biliyorum ama dualarınıza ihtiyacım var gerçekten.inşallah güzel sonuçlar alırım.
öpüyorum hepinizi

hayırlısıyla güzel haberlerle gelceksın cnm maşallah şimdidenn

Allah korusun bebeğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…