- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #39.961
ezelee bakın dk bir gol birr.
sayfaya ilk yazdıgı mesaj buu
bana ilk zamanlar niye sinir oldugun anlaşıldıı,özel mesajla yöntemelri istemişsin bende vermeyincee sinir olmuşsunn ,aksi olsaydı senin dedigin gibi sende yalaka olcaktın dimiii
üsttekide benim cvabım
valla yine ii kibar cvp vermişimm
şimdi olsaa iyice bi kalaylardım senii
allah razı olsun ne diyim sana
canım pazar sabahı karbonatlı testi yaptım üzeri kabardı kaç gündür sabah ateşimi ölçüyorum bu sabah düşüşe geçti bu beni şüphelendirdi :97: adet öncesi düşüyomuş çünkü
inan başka hiç bişeyim yok sadece psikolojikmidir nedir midem sanki değişik bulanacak gibi geliyo
yoksa gögüslerim akıntılarım hiç bi değişiklik yok bekleyecem yani bazen evet diyorum bazende yok diyorum
damlacım hayırlısı olsun canım ama bende adete 1 hafta kala acayip gaz vardı karnım gurul guruldu.akıntın falan var mı canım o leke bende de vardı belki yerleşme kanamasıdır.bekle bakalım hemen ümidini kaybetme.baksana full çalışmışsınız olacak inşallah
hiç üzülme bozma moralini ben bu güne gelene kadar aklımdan neler geçirdim yedim hem kendimi hem burdaki kızları.halaa inanamıyorum hamiş olduğuma sonucu aldım halaa acabalardaydım
4 günün kalmış bekle bakalım inşallah çıkar bebiş.
bu arada allah kavuştursun canım bilirim o duyguyu bizimkiler de ankarada çünkü
Kız Ezeellllll mahvetti bu bizi
kimbilir benle ilgili neler buldu :83::83::83::83::83::83:
hadi hayırlısı canım inşallah geliyor bebiş canımama bende camasır suyunu duydum ve denedim köpurmedi ve suan hamileyim yani
kız umuttt seni de görücez şimdi
evet forumu bilmiyorlar ya ondan oluyor haklısın bende buraya ilk girmeye başladığımda sana çok kızmıştım o zaman daha yazmıyordum geçmişi okuyordum hatta seni sevip teşekkür edenlere yalakalara bak diyordum ama ön yargılı olmamak gerekiyor gerçekten seni tanıyınca hak verdim
Arkadaşlar nette çok güzel bir yazı buldum keçiboynuzu kürü ile ilgili belki daha önce okumuşsunuzdur ama çok açıklayıcı bir yazı paylaşmak istedim aynen kopyalıyorum
çok çok teşekkürler Elara inşaAllah oğluşumun net annesi olursun kaydirigubbakcemile3 cici anne gibi bişey buda yani yerimseniben
akıntım var.hergün çamaşır değiştiririmde zaten,bazen 2 kere oluyo.böyle ıslak ıslak,sarımtırak sarımtırakgurul gurullar gece sinir ediyo zaten benide.inan bu haftaya gelinceye kadar herşey güzel,ama şu son hafta beklemek varya,içini kemiriyo insanın kakulecim.bu sefer sıkıcam dişimi.eşim benden daha ümitli.geçen gün işten aradı 'bence sen git bi doktora görün' dedi,'nedenmiş o? ' dedim.'damla görmüyomusun halini,bana kalırsa sen 2-3 haftalık hamilesin' dedi.kuzum benim yaa,ben olmuyo diye oturup ağlarken,benimle ağlıyodu o da.yok dedim,bu sefer bekliycem.yine haftasonuna denk geliyo geçen seferki gibi.ayın 19unu,20sini hayırlısıyla atlatırsam 21inde ancak tahlil yaptırırım.tüm iyi dileklerin için teşekkür ederim kakulecim!benim için dua et,sen annesin nede olsa,senin güzel duaların kabul olur..
yedim ayvayı bende süpriz süprüz derken ortaya kirli çamaşırlar çıktı
bu mesajı cumA günü ezel yazmıştıı
benimle iyi anlaşan tşk eden insanlara yalaka diyormuşşşş
şimdi size yalakalıık nasıl olurr gösteriyimmm
benim dua ile ilgili cvabımdan sonraa hazırcı olamdıgını göstermek için netten buldugu keçiboynuzu kürünü kopy yapmışş sayfayaa
aradan 5 gün gecmiş bende yöntemleri yollamışımm
ve ezelin yazdıgı cvppp
ezelcimm şimdi senin bu cevabın yalakalık mı olmuş oluyorr
ayyy çok güldüm yaaa ezel az yalakalık yapmamışsın
en son benim cvabımdan sonra baya bi gizli gizli izlemiş biziii
1,5 ay sonrada şunu yazmışş uyanık
benden tıkk yok tabiii
aynı mesajı 2. kez tekrar yazmışş gözüme sokar gibi bende cvp yazmak sorunda kalmışım
asıl bomba birazdan gelcekkk
Bende cok güldümm yaaa
bakalım gelince "cidden yalakalık yapmıştım ,aslında içimden sana sinir oluyordum" diyebilcekmii
kızlar ben çıkıyorum birazdan tahlili almaya gidicem.
nolur dua edin valla çok oluyorum biliyorum ama dualarınıza ihtiyacım var gerçekten.inşallah güzel sonuçlar alırım.
öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?